FOTBAL  »  Superliga  »  COMENTARIU

EXCLUSIV / VIDEO Tudorel Stoica face o analiză tăioasă fotbalului românesc: „Este tragic ce văd”

Articol de - Publicat duminica, 24 decembrie 2023 18:44 / Actualizat duminica, 24 decembrie 2023 18:47

Tudorel Stoica (69 de ani) a fost de șapte ori campion al României, a câștigat cinci Cupe ale României, dar are și Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei în CV. Fostul mijlocaș vorbește despre fotbalul din ziua de azi, dar și despre calificarea echipei naționale la un nou Campionat European după 9 ani de pauză.

- Domnule Stoica, cum vedeți fotbalul din ziua de azi?
- Îl văd mult mai slab decât pe vremea noastră din punct de vedere tehnic și al calității. Poporul român e un popor talentat, dar la nivel de echipe de club suntem zero cu performanța. 

- Dar... 
- Nu reușim să ne calificăm în primăvara europeană. Suntem bătuți și eliminați de echipe din țări cu fotbal mult mai slab, care pe vremea noastră nu contau. Și este tragic pentru mine să văd că suntem cam la coada clasamentului în fotbalul european.

- După 8 ani de pauză ne-am calificat la un Campionat European. 
- Felicitări că au reușit să se califice! Dar cum n-au început meciurile, șanse sunt. Ha, ha, ha! Așa ne spunea nouă domnul Ienei, toate meciurile încep de la 0-0, deci fără să joci ai un punct câștigat. Tu trebuie să-ți faci treaba și să iei și restul de două puncte.

- Avem vreo șansă acolo?
- Trebuie să mergem cu încredere, să încercăm să jucăm și să realizăm ceva dacă tot am ajuns la un Campionat European. Ar fi păcat să ne facem de râs și să nu câștigăm niciun meci.

Sincer să fiu îmi doresc ca eu și familia mea să fim sănătoși. E cel mai important în ziua de azi. Nu vedeți ce înseamnă viața? Îmi doresc să fiu sănătos și cei care am făcut performanță să ne mai revedem din când în când. Acum viața te face să fii preocupat mai mult de tine decât de cei din jurul tău
Tudorel Stoica, fost internațional

Citește și:

Rămâne FCSB fără căpitan? Darius Olaru a ajuns în Italia și e la un pas de transferul în Serie A!
TRANSFER
Rămâne FCSB fără căpitan? Darius Olaru a ajuns în Italia și e la un pas de transferul în Serie A!
Gică Popescu, o nouă înțepătură pentru Edi Iordănescu: „Echipa națională nu a arătat atât de bine încât să scoată lumea în stradă”
românia
Gică Popescu, o nouă înțepătură pentru Edi Iordănescu: „Echipa națională nu a arătat atât de bine încât să scoată lumea în stradă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează