FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSA STEAUA

exclusiv Tudorel Stoica despre rejudecarea palmaresului CSA Steaua - FCSB: „Nu înțeleg de ce justiția o lungește atât, n-au altceva de făcut?!”

Tudorel Stoica
Tudorel Stoica

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 16:50 / Actualizat marti, 28 martie 2023 16:50

Tudorel Stoica, fost căpitan al Stelei în anii '80, a comentat decizia de rejudecarea a procesului pentru palmares, dintre CSA Steaua și FCSB, dată azi de Înalta Curte.

„Eu nu mai înțeleg nimic! De ce să se rejudece, dacă așa a fost?! Steaua avea palmaresul ei, FCSB un altul, de când s-au înființat. 

Reacția avocaților FCSB după decizia ÎCCJ: „Decizia este un real succes. Palmaresul este unic și aparține echipei din Liga 1”
FCSB - CSA STEAUA
Reacția avocaților FCSB după decizia ÎCCJ: „Decizia este un real succes. Palmaresul este unic și aparține echipei din Liga 1”

Nu am pretenția că mă pricep la chestii d-astea juridice, dar trebuiau să confirme Curtea de Apel. Eu am fost printre membrii fondatori la acea echipă, cu Viorel Păunescu. 

Gigi Becali nu putea să ia și nu a luat Steaua, a făcut o altă echipă. Pe noi nu ne-a întrebat nimeni atunci. Nu înțeleg de ce justiția o lungește atât, n-au altceva de făcut?!", a spus Tudorel Stoica pentru GSP.ro.

Suporterii CSA Steaua, mesaj tranșant: „Suporterii steliști trebuie să își recunoască vina pentru această decizie”

Astăzi, ICCJ a dat verdictul în cazul procesului dintre FCSB și CSA Steaua pentru palmares, admițând recursul trupei lui Gigi Becali, astfel retrimițând tot procesul la rejudecare la Curtea de Apel București.

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar pe pagina de facebook „Steaua Liberă”, comunitatea fanilor celor de la CSA Steaua, a apărut un comunicat în care consideră că  această decizie vine în urma unei propagande pro-FCSB și îi acuză pe fanii „militari” care nu au s-au implicat activ în susținerea lui Florin Talpan. 

„Cum am spus deja la începutul lunii, s-a dat rejudecare la Curtea de Apel. Și nu are rost să întrebați ce vicii de procedură au avut loc de au decis judecătorii acest lucru. Nu are rost nici să așteptați motivarea, ca să vedeți explicațiile. Cel mai probabil, aceasta va veni la foarte mult timp după ce va avea loc prima înfățișare la Curtea de Apel. 

Așa se întâmplă când suporterii nu iau atitudine și acceptă ca oamenii precum Becali să facă legea. Și în fotbal, și în justiție, și în țară. După fiecare înfățișare, cei de la FC Fcsb au făcut propagandă în presă. Foarte puternic. Din partea noastră, a vorbit Florin Talpan. A vorbit puțin și, de cele mai multe ori, a fost sancționat după ce a vorbit. 

A fost sancționat de către cei din club și MApN, pentru că suporterii nu l-au susținut. Mai ales după ce a pățit Florin Talpan în procesul cu Gigi Becali, era de așteptat să primească și Steaua o asemenea decizie”, se arată în postarea fanilor.

Comunicatul complet al suporterilor CSA Steaua

Dacă ați uitat, în procesul Talpan vs Becali, judecătorii de la ICCJ au întors la curtea de apel procesul, deși știe TOATĂ ȚARA că Becali l-a jignit pe Talpan, că i-a murdărit imaginea, că și-a bătut joc de el. Dar pe judecători nu i-a interesat asta, pentru că Florin Talpan e un cetățean obișnuit, la fel ca noi, nu un cetățean privilegiat, precum Becali. 

Și dacă nu v-ați convins deja cum funcționează justiția în ceea ce îl privește pe Becali, e doar problema voastră. Decizia nu schimbă nimic, bineînțeles. FC Fcsb tot nu e Steaua. Palmaresul e tot la Steaua. Ce se schimbă e faptul că Florin Talpan va avea acum și mai mult de muncă. Și acesta a fost de fapt scopul: încărcarea lui Talpan, pentru ca acesta să nu facă față pe chiar toate fronturile pe care luptă. 

Suporterii steliști trebuie să își recunoască vina pentru această decizie și pentru situația asta neplăcută. Doar lipsa de acțiune a suporterilor steliști a făcut să fim aici. Dacă Talpan era susținut așa cum merită, toate problemele astea ar fi fost deja rezolvate.

VIDEO Avocații FCSB-ului, după ce ÎCCJ a stabilit că procesul dintre FCSB și CSA se va rejudeca: „Noi considerăm că este un succes incontestabil pentru FCSB”

Citește și: 

Prima reacție a lui Gigi Becali după verdictul ÎCCJ: „Nu am niciun dubiu”
FCSB - CSA STEAUA
Prima reacție a lui Gigi Becali după verdictul ÎCCJ: „Nu am niciun dubiu”
ÎCCJ a dat verdictul: procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua se REJUDECĂ » Toate detaliile
FCSB - CSA STEAUA
ÎCCJ a dat verdictul: procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua se REJUDECĂ » Toate detaliile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
rottwailer
rottwailer  •  29 Martie 2023, 13:16

Daca nu era Becali sa bage bani in club, Steaua era vai steaua ei! S-a gasit Talpan sa bage batul prin gard sa faca doua echipe si sa dezbine fanii. Urat! Foarte urat!

mafa
mafa  •  28 Martie 2023, 22:06

Talpan este un om "obisnuit"care va avea o pensie nesimtita de la ministerul apararii precum Becali este un infractor nesimtit intr-o tara cu políticieni nesimtiti....rezumat= o nesimtire.

Tudor02
Tudor02  •  28 Martie 2023, 20:35

Încercați să nu mai fiți penibili. Steaua nu a dispărut nicicum din prima ligă. Treziți-vă din beție, sau din prostie, și lăsați lucrurile așa cum sau întâmplat. Minciuna și interesul personal nu fac bine clubului Steaua. Sau cum se numește momentan, FCSB

Vezi toate comentariile (13)
Comentează