FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

VIDEO Fac furori în Superligă, dar s-au împiedicat cu echipa de pe locul 7 din Liga 3 + jucătorii au primit o vizită-surpriză

FOTO: Facebook @FCUCluj
FOTO: Facebook @FCUCluj

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 18:37 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 18:37

Într-un amical în care au evoluat jucătorii care au prins mai puțin echipa în ultima perioadă, U Cluj a pierdut, scor 1-2, cu Sănătatea Cluj. Astăzi, fotbaliștii lui Ioan Ovidiu Sabău au primit vizita unor elevi.

Jucătorii lui U Cluj au vorbit în ultima vreme doar de play-off. Ardelenii sunt pe val, sunt ”campionii deplasărilor”, echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a făcut rezultate remarcabile cu FCSB (2-2) și cu Farul (1-1), vicecampioana și campioana ultimei ediții, ambele pe teren advers. În plus, U Cluj este neînvinsă în ultimele șase partide oficiale, trei remize și trei victorii.

Campioana deplasărilor din România: 14 meciuri la rând fără eșec!
U CLUJ
Campioana deplasărilor din România: 14 meciuri la rând fără eșec!

Elvis Manu a înscris unicul gol al lui U Cluj în amicalul cu Sănătatea Cluj

Într-un amical desfășurat la mijlocul săptămânii, pentru a oferi mai multe minute celor care au prins mai rar primul 11 sau repriza secundă în duelurile oficiale, U Cluj a pierdut un meci de verificarea cu Sănătatea Cluj, scor 1-2, cu ocupanta locului 7 în Seria C10, în incinta Complexului Sportiv ”Clujana”.

Pentru formația din prima ligă a înscris Elvis Manu, în minutul 42 din penalty, un vârf pe care Neluțu Sabău îl așteaptă să fie pregătit fizic pentru a emite pretenții la formula de start. Alb-negrii au început în formula Gorcea - Peteleu, A. Miron, I. Filip, Techereș - G. Simion, Silaghi, Crișan, V. Gheorghe - F. Ilie, Manu.

Pe parcursul reprizei secunde, Ioan Ovidiu Sabău i-a introdus pe Călugăr, Buia, Opriș, Pojar, Dohatcă, Tout, Nagy și Suciu.

La mintea copiilor, jucătorii lui Neluțu Sabău s-au jucat cu elevii și au schimbat pase pe gazonul de pe Cluj Arena

Astăzi, în prima parte a zilei, cei de la U Cluj au primit vizita mai multor copii, elevi de la Liceul Teoretic "Ana Ipătescu" Gherla, Liceul Greco-Catolic "Inochentie Micu" și Liceul Teoretic "Eugen Pora".

A fost multă veselie pe gazonul de pe Cluj Arena, elevii lui Sabău s-au jucat cu copiii, au schimbat pase, au făcut forografii și au dat autografe.

Luni seară, de la ora 17:30, U Cluj are meci în deplasare, cu FC Botoșani.

VIDEO. Adrian Iencsi, poveste din cantonament: "Când îi băteam la miuțe pe Rednic sau Sabău, săream gardurile!"

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Dinamo susține că pierde zeci de mii de euro la fiecare meci jucat acasă, indiferent de stadion! Pentru „decisivul” cu Poli Iași s-au dat extrem de puține bilete

Încă un jucător care e fan al lui Neluțu Sabău: „Ne dă o mare încredere. Vrem să ajungem în play-off”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează