FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ 1-2

VIDEO Căpitanul lui U Cluj a răbufnit la interviu: „Frate, nu e posibil! Aveți monitor și tot greșiți?”

Romario Pires, U Cluj
Romario Pires, U Cluj

Articol de , - Publicat luni, 24 octombrie 2022 12:42 / Actualizat luni, 24 octombrie 2022 13:41

Romario Pires (33 de ani), căpitanul lui U Cluj, a răbufnit după înfrângerea din campionat cu CFR Cluj, scor 1-2. Mijlocașul brazilian le-a reproșat arbitrilor că nu l-au eliminat pe Emmanuel Yeboah și unul dintre penalty-urile acordate „vișiniilor”.

„Echipa trebuie felicitată pentru efortul făcut. Am jucat cu o echipă bună, de calitate, dar cred că am dominat jocul, am avut mai multe ocazii. E păcat.

Rămânem cu capul sus, am făcut tot ce depindea de noi ca să ieșim cu un rezultat pozitiv. Sunt foarte trist, dezamăgit, dar mergem mai departe”, a spus Pires despre meci.

Degringoladă totală la Anderlecht: antrenorul demis azi! Ce s-a întâmplat cu ultrașii
CONFERENCE LEAGUE
Degringoladă totală la Anderlecht: antrenorul demis azi! Ce s-a întâmplat cu ultrașii

Romario Pires a răbufnit după U Cluj - CFR Cluj: „Nu e posibil, frate!”

Ulterior, Pires și-a îndreptat atenția către brigada de arbitri, condusă de Radu Petrescu, ajutat din cabina VAR de Sorin Costreie și Ciprian Danșa. 

„Înainte să avem VAR mai exista o scuză, dar acum? Nu ar trebui să vorbesc eu despre arbitraj, mai ales că arbitrii mă consideră prea agresiv. Dacă sunt vânat? Puteți vedea și noi, din moment ce primesc cartonaș galben din minutul 4... (n.r. - se referă la meciul de Cupă cu CFR Cluj, 1-1, de joia trecută). 

Trebuie să se întâmple ceva, frate, nu e posibil! Ce se întâmplă cu arbitrii care greșesc? Nimic! Noi pierdem puncte, bani! Băi fraților, aveți monitor, puteți vedea fazele acolo! Acum greșim și cu VAR? 

La penalty nu știu, nu sunt calificat să spun, dar la faza de cartonaș roșu? Lorand (n.r. - Fulop, jucătorul faultat) poate lipsi 6 luni, cu glezna ruptă! Dar arbitrul? Arbitrează în continuare, nu?”, a „tunat” brazilianul.

Nu suntem bine în clasament, dar trebuie să muncim în continuare. Dacă am arătat așa cu campioana ultimilor 5 ani, putem arăta bine și cu celelalte echipe. Păcat de rezultat, dar am făcut un joc destul de bun.

- Romario Pires, U Cluj 

  • Campioana României a făcut 2-0 în minutul 61, după un penalty aprig contestat de gazde. Pe reluările oferite pe transmisiunea live, faultul nu a fost evident. „Centralul” Radu Petrescu, aflat extrem de aproape de fază, la doi metri, perpendicular, a dictat însă imediat penalty, stârnind și mai multă rumoare în tabăra lui U Cluj.
    Până la urmă, VAR a validat hotărârea lui Petrescu. Motivul? La o privire mai atentă, pe una dintre reluări se vede cum Kolinger atinge balonul înaintea lui Bălan și pare să fie lovit de atacantul advers în piciorul stâng.
  • Aproape de mijlocul terenului, în minutul 70, Yeboah a avut o intrare criminală asupra lui Lorand Fulop: ghanezul a sărit cu ambele picioare în față, lovindu-l cu talpa pe tibia stângă pe mijlocașul lui U Cluj. 
    Inexplicabil, Radu Petrescu i-a arătat doar cartonașul galben lui Yeboah. Decizia eronată n-a fost întoarsă nici din cabina VAR, unde azi au oficiat Sorin Costreie și Ciprian Danșa. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Mario Camora, cu genunchiul bandajat după U Cluj - CFR Cluj: „Voi face un RMN” » Ce spune despre derby

Mircea Sandu recunoaște în premieră: „Sigur că vedeam blaturile, dar ce puteam face?!” » Cum se apără fostul șef al FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
mihai041
mihai041  •  25 Octombrie 2022, 07:25
Postat de cluj_cluj pe 24 Octombrie 2022, 14:33

Mintile slabe ca a ta sunt influentate usor de presa gigista.

Ba, prostea, tu crezi că noi suntem orbi? Tu crezi că noi nu vedem cum se face în alte campionate? La noi totul se face la comandă politică. Voi ați beneficiat de plin de corupția din fotbalul nostru și nu doar din fotbal. Mai ușor cu jignirile. Îmi mențin ce am spus: voi și fcfcsb faceți concurs ***. Și voi și ăia ați fost favorizați. Din nou. Restul e cancan.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dobermannul
Dobermannul  •  24 Octombrie 2022, 19:15

Spunea armand aseara: "Cei de la CFR au invatat bine lectia de la cei din Bucuresti! Care pe care!" N-au invatat nimic bun pentru tara. Steaua Dinamo si Rapid din Bucuresti si Universitatea Craiova ne-au adus cand nu ne pocnise sefia lui Burleanu la FRF in varful fotbalului mondial si european pe cand acum Burleanu si CFR Cluj ne-au dus la dezastru. Ne luptam de la egal la egal cu fotbalistii de la Steaua Dinamo si Rapid din Bucuresti si Universitatea Craiova cu Brazilia, Germania, Italia, Anglia ... si acum ne snopeste Mintenegru.

Dobermannul
Dobermannul  •  24 Octombrie 2022, 18:52

Dragi fani U Cluj meritati ce v-a facut CFR-ul ieri pentru ca atunci cand le face altora va bucurati.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează