FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Frate, frate, dar fotbalul e pe bani! U Cluj îi dă lovitura lui Dinamo

U Cluj l-a convins pe Hummet  // FOTO: Instagram
U Cluj l-a convins pe Hummet // FOTO: Instagram

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 10:36 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 10:59

U Cluj așteaptă să semneze cu atacantul Deniz Hummet, 27 de ani, care era pe lista lui Dinamo încă de la finele lui 2023. Afacerea se poate încheia azi!

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

U Cluj a retrogradat Dinamo în primăvara 2022, acum îi aplică și o lovitură în mercato de iarnă 2024!  „Câinii” erau cu ochii pe atacantul Deniz Hummet, 27 de ani, doar că vârful ar putea fi prezentat astăzi de U Cluj.

Ioan Andone știe ce-i trebuie lui Dinamo: „De asta are nevoie, s-a văzut în tur că sunt mai probleme acolo”
DINAMO
Ioan Andone știe ce-i trebuie lui Dinamo: „De asta are nevoie, s-a văzut în tur că sunt mai probleme acolo”

U Cluj l-a convins pe Hummet. Suedezul vine în Superligă

Chestionați de GSP.ro, reprezentanții ardelenilor au transmis că vor decide pe durata zilei de azi ce se va întâmpla în privința atacantului, mai ales că Ioan Ovidiu Sabău a declarat duminică, după victoria cu Kocaelispor (1-0), că mai dorește neapărat un vârf central. Despre interesul lui U pentru Hummet a scris iamsport.ro.

Oricum, este o lovitură pe care Dinamo o primește la începutul săptămânii. Ardelenii l-au convins pe atacant cu un salariu superior și cu lupta pentru play-off și câștigarea Cupei României.

3meciuri a adunat anul trecut Hummet pentru Kalmar

Turcul născut în Suedia a fost pe lista bucureștenilor încă de la finalul anului trecut, doar că Hummet a evitat să dea un răspuns concret. La un moment dat, a transmis că are oportunități de a merge în țările arabe, de aceea a pus Dinamo pe „hold”. Fotbalistul s-a despărțit pe 1 ianuarie de Kalmar (Suedia).

Deniz Hummet poate juca pe mai multe posturi

Dacă sezonul precedent nu a fost de bun augur pentru nordic, în ediția 2022/2023 a fost la înălțime. A adunat 48 de meciuri, 12 goluri plus 3 assist-uri.

Jucătorul este cotat la 700.000 de euro pe transfermarkt. Hummet este un jucător polivalent. Poate evolua atacant central, dar și în linia mediană pe diverse poziții. A jucat în Suedia, dar și în străinătate, în Franța, la Troyes, și în Turcia, la Rizespor.

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău, declarații după U Cluj - Kocaelispor 1-0: „Băieții nu au uitat să joace fotbal”

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Darko Velkovski, prima declarație ca dinamovist: „Sunt fericit, am semnat cu un club mare”

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA „Grădina Toleranței” într-o lume nebună, nebună, nebună! O biserică, o moschee și o sinagogă în aceeași curte: cine a făcut nunta aici

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (22)
gojgaru
gojgaru  •  08 Ianuarie 2024, 19:46
Postat de Zeama.de.varza pe 08 Ianuarie 2024, 14:05

Nicolescu a ratat toate țintele. Să-l vedem după primele două înfrângeri, când totul se va termina, cum o sa dispară subit in neant, iar Dinamo o sa se duca in b! Ce-o să mai zică atunci!?... Dar am înțeles că Nicolescu e in fel de cortacero, e doar un acționar cu fonfleuri, banii vin doar de la renovatio....

Care tinte ,ale fanteziilor gesepiste ?

Catalynn_14
Catalynn_14  •  08 Ianuarie 2024, 17:37
Postat de Thebestintown pe 08 Ianuarie 2024, 13:39

Ca CS Cazarma Ghencea nu a facut datorii de 14 mil de euro in anii 90, care acum probabil ar valora 30 de mil, pe care nu i-a mai platit nimeni niciodata. Vorbiti de parca ati fi niste sfinti.

Deloc, întreabă-l pe “privatul” ne-a jjijji de ce a falimentat AFCul trecând activele pe societatea nouă mințind apoi ca a “continuat Steaua”! Categoric acei bani trebuiau plătiți Statului! Dar EXACT despre asta e vorba: AFC Steaua a fost tot o clonă țepara cum e FC DDB 1948 SA! Asta a fost scopul pt care ambele au fost făcute și asta e motivul pt care Burleanu se ține cu dinții de aceste SAuri! Afară cu țeparii din fotbal!!! Dacă tot dăm bani publici, măcar să îi dăm prin instituții publice care sunt obligate să asigure transparența cheltuielilor, au buget prestabilit de la care NU se pot abate, deci NU pot da țepe!

soulripper
soulripper  •  08 Ianuarie 2024, 15:32
Postat de tritonal pe 08 Ianuarie 2024, 13:17

Mai bine jucator la U Cluj decat chirografar la dinamo.

mai bine jucator la U Cluj decat jucator la Dinamo

Vezi toate comentariile (22)
Comentează