FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

VIDEO „Nu sunt fenomene!” » Discursul războinic al lui Chipciu și Sabău pentru a bloca FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 04 octombrie 2023 17:16 / Actualizat miercuri, 04 octombrie 2023 17:41

U Cluj a dovedit, prin remiza de pe Arena Națională, scor 2-2, luni seară, cu FCSB, că este una dintre echipele redutabile în deplasare. Iată cum au trăit Ioan Ovidiu Sabău și jucătorii săi momentele premergătoare partidei

U Cluj a renăscut sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău și jucătorii vorbesc laudativ despre antrenorului lor, fotbaliștii susținând că pot emite pretenții la un loc în play-off.

U Cluj are 6 meciuri fără eșec în deplasare în acest sezon de Liga 1

În ultima rundă, ardelenii au revenit de fiecare dată pe tabelă în meciul cu FCSB (2-2) și antrenorul alb-negrilor a declarat după meci că elevii săi erau supărați doar cu remiza, ar fi vrut victoria.

A „evadat” din Rusia pentru un transfer la U Cluj: „De asta aveam nevoie. Aici e ceva sud-american”
U CLUJ
A „evadat” din Rusia pentru un transfer la U Cluj: „De asta aveam nevoie. Aici e ceva sud-american”

”Șepcile roșii” au bifat cinci meciuri oficiale, dintre care trei runde de Liga 1, în care nu au pierdut, trei victorii și două remize. În deplasările sezonului, în campionat, U Cluj are 6 meciuri fără eșec! Mai exact sunt două victorii și patru egaluri, cu Petrolul (1-1), FCU Craiova (4-3), Oțelul (1-1), Hermannstadt (2-2), UTA (1-0) și FCSB (2-2).

Cum a blocat U Cluj liderul FCSB: ”Nu ne uităm la ei cum joacă!” și ”Să fim agresivi, să n-aibă timp să respire”

Astăzi, cei de la U Cluj au oferit fanilor un filmuleț în care au prezentat câteva frânturi din momentul motivator din vestiarul formației înaintea confruntării cu FCSB de pe Arena Națională. În video-ul de pe canalele de comunicare ale echipei, apar în prim plan atât Ioan Ovidiu Sabău, cât și doi jucători exponențiali ai formației, căpitanul Alexandru Chipciu și mijlocașul Ioan Filip, unul dintre cei mai vechi jucători de la U.

”Dacă suntem compacți, putem fi și agresivi. Nu sunt niște fenomente. Nu mergem acolo și ne uităm la ei cum joacă!”, a reacționat Sabău în debutul filmului.

A continuat Ioan Filip: ”Să nu fie liniștiți, să zică: ”Iar vin, iar vin, iar vin!”. Să fim agresivi, să n-aibă timp să respire”.

A intervenit din nou Sabău: ”Jucați ce știți voi foarte bine, nici lor nu le convine când avem mingea, îi facem să alerge. Nu mai e nevoie de motivație”.

Finalul filmulețului prezintă concluzia lui Alexandru Chipciu: ”Anul trecut, am început aici, cu echipă nouă și nu eram nici 20 la sută din ce eram anul ăsta. Și trebuia să-i batem! Suntem una dintre cele mai bune echipe din deplasare, intrăm cu mare încredere, da? Hai U!”.

Chipciu face referire la primul meci al lui U Cluj de la revenirea echipei în primul eșalon, pe Arena Națională, cu FCSB, scor 1-1, pe 17 iulie 2022.

Citește și alte știri:

Explicațiile instanței pentru condamnarea cu executare a lui Dănuț Lupu » „Pericol social relativ ridicat”

Neluțu și Dorinel, la modă la 55 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează