FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Neagoe a luat măsuri DRASTICE la U Cluj! I-a luat banderola căpitanului și a amendat 4 jucători prinși în club: „I-am penalizat usturător”

Eugen Neagoe, antrenor U Cluj // foto: Imago Images
Eugen Neagoe, antrenor U Cluj // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2022 15:43 / Actualizat miercuri, 07 decembrie 2022 16:01

Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul lui U Cluj, a anunțat cum va pedepsi cei 4 jucători care au petrecut în club în zilele dinaintea meciului de campionat cu Petrolul, pierdut de ardeleni, scor 0-2.

Înaintea meciului de Cupă cu Rapid, programat în această seară, de la ora 20:00 (PrimaSport 1, DigiSport 2, OrangeSport 2), Eugen Neagoe a anunțat măsurile luate în cazul fotbaliștilor prinși în club anterior meciului cu Petrolul.

Cei 4 în cauză, Ely Fernandes, Romario Pires, Dragoș Tescan și Andrei Gorcea, au fost amendați cu câte 1.000 de euro. Pe deasupra, Neagoe a decis să-i ia banderola căpitanului Romario Pires! De acum încolo, banderola Universității va fi purtată alternativ de Alexandru Chipciu și Ioan Filip.

Farul a dat afară doi jucători, inclusiv pe mijlocașul adus de la FCSB
FARUL
Farul a dat afară doi jucători, inclusiv pe mijlocașul adus de la FCSB

Eugen Neagoe a luat măsuri draconice la U Cluj

„Știu foarte bine ce s-a întâmplat. Au fost cei 4 jucători de care s-a vorbit. Am discutat cu jucătorii și am luat niște măsuri. Au fost toți amendați, iar Romario nu mai este căpitanul echipei.

M-am informat foarte bine. Când iau decizii pe care nu aș dori să le iau și jucătorii încalcă regulamentul, atunci trebuie să fiu foarte bine documentat. Nu vreau să pedepsesc un jucător doar de dragul de a pedepsi.

Ei au fost penalizați destul de usturător. Îmi pare rău, dar aceasta este situația. Au fost amendați cu 1.000 de euro fiecare. Se vor opri banii din salariu. Universitatea Cluj e un club important, le-am spus și în vestiar, trebuie să respectăm numele pe care îl reprezentăm.

E un club cu o istorie foarte mare, avem mulți fani pe care nu trebuie să îi dezamăgim. Datoria lor este să se pregătească foarte bine, să se pună în slujba echipei.

Cui nu îi convine, e liber să meargă în altă parte. Lezăm imaginea clubului, iar Universitatea Cluj e o echipă cu o emblemă foarte grea.

Noi trebuie să facem cinste acestui club, nu să lovim în imaginea lui. Ei nu trebuia să fie în acel moment unde au fost”, a precizat Neagoe, potrivit site-ului oficial al Universității Cluj.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

CFR Cluj, regina fazelor fixe » Cum își disperă Dan Petrescu adversarii din Liga 1

Farul se judecă pentru Europa! ȘAPTE ore de deliberări la procesul de astăzi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
balotelli
balotelli  •  07 Decembrie 2022, 20:00
Postat de luisharcsa pe 07 Decembrie 2022, 19:11

normal daka-i defineste

Ce? Banderola?

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  07 Decembrie 2022, 19:20

Haide U !!! Neagoe ....trezeste-i !!! E postul tau in joc. ! E profesionalismul tau pe viitor...nu il lasa terfelit..... daca vrei sa fii Ferguson de Cluj. Apeleaza si la fani daca nu ii poti strunii pe mercenari....

luisharcsa
luisharcsa  •  07 Decembrie 2022, 19:11
Postat de balotelli pe 07 Decembrie 2022, 17:48

Da. Văzând titlul... credeam că aveau și ăștia ai noștri în plan să poarte banderola cu 'one love'... lucru cu care mister n-ar fi fost de acord. Dar am dat click... și m-am liniștit. Mai ales văzând în comentarii că ni se amintește iar de bordurile alea... prezente în subsolul ăsta pe mai toate articolele despre U.

normal daka-i defineste

Vezi toate comentariile (7)
Comentează