FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FCSB 0-0

VIDEO + FOTO FCSB nu o poate bate pe U Cluj » Rapid s-a apropiat de lider: clasamentul actualizat

FCSB nu o poate bate pe U Cluj » Rapid s-a apropiat de lider + clasamentul actualizat FOTO: Cristi Preda (GSP) +23   FOTO
FCSB nu o poate bate pe U Cluj » Rapid s-a apropiat de lider + clasamentul actualizat FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat luni, 19 februarie 2024 22:25 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 23:29

U Cluj și FCSB au remizat, scor 0-0, în etapa #26 din Superliga. Roș-albaștrii s-au încurcat din nou cu ardelenii, după 2-2 în tur. 

FCSB a pierdut din avansul față de Rapid, locul doi, roș-albaștrii mai au 7 puncte în față. Cele două se întâlnesc în etapa #30, ultima din sezonul regular.

Note GSP după U Cluj - FCSB 0-0 » Un MVP, un „jupân” și multe frici
U Cluj - FCSB 0-0
Note GSP după U Cluj - FCSB 0-0 » Un MVP, un „jupân” și multe frici

Cronica meciului de la Cluj » Un punct e mai bun decât nimic! U Cluj și FCSB au semnat un armistițiu, în alb

Remiză albă pe Cluj Arena între U și FCSB, 0-0, un rezultat ce a mulțumit până la urmă pe ambele echipe, care nu au dorit să-și asume riscuri prea mari, ca să nu piardă. U Cluj a încurcat și FCSB, s a încurcat si pe ea.

Târnovanu - Nistor, 2-0, în aceeași fază

Multe improvizații. Și la U, și la FCSB. Chipciu a jucat fundaș dreapta, Roger stânga, doi fotbaliști cu calități ofensive. Charalambous a început cu Olaru atacant central, cu Octavian Popescu extremă dreapta și cu Ovidiu Popescu stoper stânga, în duo defensiv cu Ngezana.

Coman a tot încercat să-l surprindă pe Gorcea cu șuturile de la distanță. O dată a scos spectaculos portarul alb-negrilor, în minutul 11, apoi altă dată dată Florinel a reluat caraghios. Ov. Popescu (10) tot se caută, s-a împiedicat în fața porții, inadmisibil pentru un decar, totuși.

"Șepcile roșii" au avut situații când au plecat vijelios spre poarta rivalei. Dar fie cei din ofensivă nu s-au înțeles între ei, gen Popa cu Anselmo, fie s-a produs un scurt-circuit la pasa decisivă.

Momentul-cheie (!!!!) s-a produs la o fază inițiată de Nistor, din fața careului, rezolvată impresionant de Marco Rus în careul advers. Decarul clujenilor a obținut penalty-ul, în minutul 15, penalizând neatenția lui Lixandru. Dar cum a venit, tot așa de repede s-a dus avantajul loviturii de la 11 metri!

Nistor a executat slab, în dreapta portarului, dar nu plasat. Târnovanu a blocat, apoi a reluat cu stângul, Ștefan a prins mingea! Târnovanu top.

2021este anul în care Nistor a ratat ultimul penalty până aseară, se întâmpla pe 22 octombrie, pe când juca la Universitatea Craiova, într-un meci cu Chindia (1-0), de atunci marcând de 6 ori de la punctul cu var, de 5 ori în actuala stagiune

Atmosferă superbă la U Cluj - FCSB » Număr impresionant de roș-albaștri „infiltrați” printre ardeleni
U Cluj - FCSB
Atmosferă superbă la U Cluj - FCSB » Număr impresionant de roș-albaștri „infiltrați” printre ardeleni

Pentru FCSB a jucat brand-ul

De remarcat tupeul lui Sabău de a titulariza într-un astfel de duel pe Marco Rus, 21 de ani, de-abia sosit la echipă, jucător crescut în Albion, la academia lui Coventry, cu meciuri până acum în al 6-lea eșalon, în actuala ediție! Puștiul a zbârnâit pe teren, i-a confirmat antrenorului de ce a mizat pe el.

Prima repriză nu a arătat o diferență între cele două formații. Au avut momente în care au arătat că ar putea fi organizate foarte bine, iar dacă cineva a greșit, a venit "ajutor" din partea vreunui coechipier. Un 0-0 la pauză sincer, pe joc, chiar dacă U Cluj putea avea un avantaj, mare, dacă Nistor lovea decisiv.

Măcinată de probleme de lot, FCSB a venit cu un fotbal economy la Cluj Napoca, în prima repriză, parcă luând pulsul adversarei.

4cartonașe galbene a adunat Crețu cu cel de aseară, va rata etapa viitoare, cu FC Botoșani, detaliu ce dă bătăi de cap din nou la FCSB, în condițiile în care Pantea va absenta șase luni din cauza unei accidentări

U Cluj - FCSB, foto: Cristi Preda (GSP)
U Cluj - FCSB, foto: Cristi Preda (GSP)
U Cluj - FCSB, foto: Cristi Preda (GSP)
U Cluj - FCSB, foto: Cristi Preda (GSP)
U Cluj - FCSB, foto: Cristi Preda (GSP)
+19 FOTO

Remiză albă, riscuri neasumate, un punct ce i-a mulțumit pe toți

Principala favorită la titlu în actuala ediție l-a aruncat în luptă și pe Antwi, debut în Liga 1. Jucător de bandă dreaptă, "rachetă", cum l-a recomandat Gigi Becali. Mai degrabă "proiectil". Sau patronul bucureștenilor s-o fi referit la racheta de tenis.

FCSB a trecut la butoane în startul părții secunde, s-a mutat în jumătatea ardelenilor. Roș-albaștrii au încercat să împingă adversarul, să nu-i mai dea posibilități de a contracara, pe ideea că va greși la un moment dat. A fost un sfert de oră în care oaspeții au dominat, dar pe tabelă ioc!

Florinel Coman destul de egoist și de neînțeles, mai ales pentru ai lui, a avut o viteză în plus față de toți, însă degeaba. Când a dat de Chipciu, de exemplu, Alex l-a dominat din experiență.

Ar fi mers o "bătaie" la pauză, în vestiar, ca în Bănie, cu Nistor și cu Chipciu în prim plan. U Cluj a început timorată, fără elan. Până la urmă a devenit evident că doar o fază fixă poate face diferența. Era să dea gol Anselmo (70), după un corner, detaliu ce l-a surprins și pe el!

Roș-albaștrii au făcut un inexplicabil pas în spate după minutul 75. Tot atunci când Sabău l-a aruncat în luptă pe Vali Gheorghe, ex-FCSB, fotbalist ce a făcut un meci mare la Craiova cu Universitatea. De ce atât de târziu?!

S-a încheiat 0-0, fără prea multe complicații pe final. Nici U, nici FCSB nu și-au asumat riscuri, au considerat că un punct e mai mult decât nimic.

97de străini a folosit FCSB în campionat, prin apariția lui Antwi

U Cluj - FCSB, direct în top! Peste Derby de România și meciul-vedetă al Clujului » Încă o echipă face record cu roș-albaștrii!
U CLUJ - FCSB
U Cluj - FCSB, direct în top! Peste Derby de România și meciul-vedetă al Clujului » Încă o echipă face record cu roș-albaștrii!

FINAL » U Cluj- FCSB 0-0

  • Click AICI pentru statistici
  • 23.893 de fani au fost pe Cluj Arena, număr oficial, aproximativ 8.000 dintre ei sunt suporterii celor de la FCSB. S-a intrat greu pe stadion, au fost cozi imense la porți inclusiv după startul partidei.
  • U Cluj a obținut un penalty în minutul 15, după faultul lui Lixandru la Nistor. Mijlocașul ardelenilor a tras slab de la 11 metri, iar Târnovanu a apărat.
  • Gigi Becali a dictat două schimbări la pauză: a intrat Nana Antwi, debut la FCSB, în locul lui Crețu, iar Phelipe l-a schimbat pe Alhassan.

U Cluj - FCSB, comentariul live AUDIO al partidei

U Cluj - FCSB, foto: Cristi Preda (GSP)
U Cluj - FCSB, foto: Cristi Preda (GSP)
U Cluj - FCSB, foto: Cristi Preda (GSP)
U Cluj - FCSB, foto: Cristi Preda (GSP)
U Cluj - FCSB, foto: Cristi Preda (GSP)
+19 FOTO

VIDEO. Atmosferă frumoasă pe Cluj Arena

U Cluj - FCSB, echipe de start

U Cluj: Gorcea - Chipciu, Masoero, Thallison, Roger - M. Rus, Simion, Bic - Nistor - Anselmo, Popa 
Rezerve: Iliev, Chinteș, Pițian, Mitrea, Grobry, Fossati, Silaghi, Pănoiu, V. Gheorghe, Roguljhic, F. Ilie, Oancea
Absent: Vătăjelu (suspendat)
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

FCSB: Târnovanu - Crețu, Ngezana, Ov. Popescu, Radunovic - Lixandru, Șut, Alhassan - Oct. Popescu, Olaru, Coman 
Rezerve: Vlad, Panțîru, Miculescu, Phelipe, Antwi, Radaslavescu, Pandele
Absenți: Chiricheș, Pantea (accidentat), Băluță, Haruț (probleme medicale), Dawa (învoit)
Antrenor: Elias Charalambous

  • Darius Olaru a fost trimis „vârf”, în absența lui Băluță. Astfel, în locul lui Darius la mijloc a intrat Alhassan. E o poziție nouă pentru Olaru, care a mai jucat pe postul de atacant central pe finalul meciului cu Sepsi, 1-0.
  • Octavian Popescu a intrat ca extremă dreapta în primul „11”, el fiind jucătorul care îndeplinește regula U21.

Stadion Cluj Arena
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad). A1: Sebastian Gheorghe (Suceava). A2: George Neacşu (Câmpulung Muscel) 
Arbitru VAR: Iulian Călin (Ştefăneşti). Asistent VAR: Ferencz Tunyogi (Zalău)

UPDATE Video ora 19:15. Ngezana dă autografe + Valentin Gheorghe s-a întâlnit cu foștii coechipieri

UPDATE ora 19:00. Haos în parcarea Cluj Arena

E nebunie în parcarea stadionului, s-a blocat și tot traficul din zonă. Oamenii sunt scoți afară din mașini din mașini de polițiști pentru control. Forțele de ordine se uită sub capotă și în torpedou la fiecare mașină.

VIDEO. „Studenții” au ajuns pe Cluj Arena

VIDEO. Jucătorii lui FCSB au ajuns pe stadion

Citește și alte știri:

Iosif Rotariu consideră că roș-albaștrii au renunțat prea ușor la unii jucători: „Rapid și CFR Cluj au loturi superioare FCSB-ului”
FCSB
Iosif Rotariu consideră că roș-albaștrii au renunțat prea ușor la unii jucători: „Rapid și CFR Cluj au loturi superioare FCSB-ului”
FCSB mai pierde un jucător » Șanse mari să fie titular noul preferat al lui Becali
U CLUJ - FCSB
FCSB mai pierde un jucător » Șanse mari să fie titular noul preferat al lui Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (125)
FlashGordon
FlashGordon  •  24 Februarie 2024, 18:01
Postat de Catalynn.15 pe 24 Februarie 2024, 17:34

Singurul pariu care “ma ține” dar văd ca fugi ca lașul e ca tu pleci dacă FC Fcsb pierde campionatul iar eu plec daca se desființează “Cesea”. Io am întrebat insa altceva, chiar daca dpdv tehnic nu ai pierdut pariul pt ca nu ți l-am acceptat, numai faptul ca te-ai infipt aici in prostie și implorat literalmente pariu, in cazul perfect posibil ca FC Fcsb va pierde iar titlul, nu o să îți fie jenă să mai apari în public!? Mai mult, dacă de la 12 puncte de locul 2 iar pierde FC Fcsb pt ca te-ai lăudat prea devreme, cum te vei mai uita în oglindă!? Băi, aș da efectiv bani ca să fiu acea musculiță de pe perete și să te văd cum te vei chinui în zilele alea! :-)))))))))

ce 12 puncte visezi? au fost 8 puncte acum 6 etape iar acum sunt 7. peste inca 6 etape daca raman 6 suntem ca si campioni. sa ai 6 puncte avans cu 8 etape inainte de final,esti cam campion. nu te tine pariul pentru ca esti o *** fara caracter. am spus ca batem la scor uta si csu? am spus. ai tacut ca o ***. *** mica ce esti. tot singur o sa mori,ca asta meriti. ai peste 60 de ani. p.s.:ti-am spus de o suta de ori,de clona csa nu intereseaza nimeni si oprita a spus ca este o gluma proasta clona csa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Catalynn.15
Catalynn.15  •  24 Februarie 2024, 17:34
Postat de FlashGordon pe 24 Februarie 2024, 15:49

eu am facut pariul cu tine,daca nu dispari dupa ce Steaua din liga 1 o sa castige campionatul,o sa iti blestemi zilele cand ai intrat pe gsp,asta ti-o promit solemn. clona csa din nou umilita,urmeaza si desfiintarea in scurt timp.qed.

Singurul pariu care “ma ține” dar văd ca fugi ca lașul e ca tu pleci dacă FC Fcsb pierde campionatul iar eu plec daca se desființează “Cesea”. Io am întrebat insa altceva, chiar daca dpdv tehnic nu ai pierdut pariul pt ca nu ți l-am acceptat, numai faptul ca te-ai infipt aici in prostie și implorat literalmente pariu, in cazul perfect posibil ca FC Fcsb va pierde iar titlul, nu o să îți fie jenă să mai apari în public!? Mai mult, dacă de la 12 puncte de locul 2 iar pierde FC Fcsb pt ca te-ai lăudat prea devreme, cum te vei mai uita în oglindă!? Băi, aș da efectiv bani ca să fiu acea musculiță de pe perete și să te văd cum te vei chinui în zilele alea! :-)))))))))

FlashGordon
FlashGordon  •  24 Februarie 2024, 15:49
Postat de Catalynn.15 pe 24 Februarie 2024, 07:22

Singurul pariu pe care l-am acceptat e: pierde FC Fcsb campionatul pleci tu, se desființează “Cesea” plec eu, se întâmplă ambele plecăm amândoi! În fine, eu nu am cerut cuiva vreun pariu, deci chiar nu am vreo obligație de vreun fel, însă tu văd ca ești “pe ele”. Ce te faci dacă va lăsa până și Ciolacu din brațe și pierdeți și campionatul ăsta!? Borcea a spus ca în ‘86 de ciudă dar și de rușine ca a luat Steaua CCE nu a mai ieșit efectiv din casa 2 săptămâni! Norocul lui e ca atunci nu exista internet și restul … Deci repet întrebarea pt ca vad o eviți ca și pariul: ce o să faci dacă FC Fcsb pierde campionatul deși tu ești absolut convins ca așa ceva nu e posibil!? O sa zici ca nu ai făcut pariu!? Ar fi cea mai penibila scuză! :-))))))

eu am facut pariul cu tine,daca nu dispari dupa ce Steaua din liga 1 o sa castige campionatul,o sa iti blestemi zilele cand ai intrat pe gsp,asta ti-o promit solemn. clona csa din nou umilita,urmeaza si desfiintarea in scurt timp.qed.

Vezi toate comentariile (125)
Comentează