FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CS MIOVENI

foto Gafă colosală în U Cluj - Mioveni » Dică a început să râdă pe bancă

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 19:05 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 19:20

Gafa lui Flavius Croitoru (30 de ani), care a dus la deschiderea scorului în U Cluj - CS Mioveni, i-a provocat o reacție lui Nicolae Dică, antrenorul galben-verzilor.

U Cluj a ratat mult în prima oră a duelului CS Mioveni. Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au fost fie impreciși, fie blocați de Flavius Croitoru, portarul oaspeților.

Descătușarea a venit în minutul 72, când lovitura de cap a lui Mamadou Thiam a dus la deschiderea scorului. Servit din stânga, de Goranov, Thiam a reluat slab cu capul, însă a fost ajutat de intervenția greșită a lui Croitoru.

+4 FOTO

Gafă colosală în U Cluj - CS Mioveni. Până și Nicolae Dică a început să râdă

Portarul Mioveniului nu a reușit să rețină balonul, care i s-a scurs printre brațe, l-a lovit în abdomen și a intrat în poartă.

Nicolae Dică, antrenorul Mioveniului, a fost filmat râzând pe bancă, la doar câteva secunde după gol. „Secundul” lui Dică, George Cotigă, părea nedumerit, încercând să-și explice cum a scăpat Croitoru acea minge.

+4 FOTO

Cu înfrângeri pe linie în play-out, CS Mioveni pare condamnată la retrogradare. Este ultima în SuperLigă, cu numai 11 puncte, 7 sub locurile de baraj și 12 sub locurile direct salvatoare.

Mai multe știri din SuperLigă: 

Dumitru Dragomir, după conferința lui Becali: „Cum dracu' să nu mă bag să cumpăr FCSB? Dar cu 25 de milioane, nu mai mult”

Pregătiri pentru sezonul viitor la Hermannstadt: doi ani pentru Măldărășanu

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (10)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  25 Aprilie 2023, 08:59
Postat de marcelclujnapoca pe 24 Aprilie 2023, 21:19

De BANEL Nicoliță a ras un stadion întreg pe Bernabeu nu doar un Antrenor. Portarul si-a făcut doar datoria. Fundașii au partea lor de vina ...nu trebuia sa se centreze, Tiam nu trebuia sa dea la poarta , apoi portarul. Mulțumim Mioveniului ca nu ne-au faultat prea tare pentru ca urmează Cupa României peste 3 zile. Haide U !

NU a ras nimeni de Banel ma!! cauta pe ytube si vezi ce sa intamplat dupa autogol! frustratule!

o_bic
o_bic  •  25 Aprilie 2023, 03:54

Nicule,râsul tău spune tot. Lasă-te de meseria asta tată,nu e de tine.

dacia_berlina
dacia_berlina  •  24 Aprilie 2023, 22:29

Inseamna ca nu a "trait" meciul, nu a fost 100% implicat; probabil nu mai crede in salvare si se pregateste sa isi dea demisia, acum sau peste o mana de meciuri

Vezi toate comentariile (10)
Comentează