FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

ULTIMA ORĂ Becali anunță noi transferuri: "Aduc doi atacanți" » Cât vor costa fotbaliștii și motivul pentru care îi transferă: "Îi pun la punct"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2018 11:22

Gigi Becali a anunțat astăzi că în următoarele zile va mai transfera doi atacanți și un fundaș central. Conform spuselor patronului FCSB, Raul Rusescu ar fi o variantă.

"Eu de exemplu acum aduc doi atacanți. Dar știți de ce îi aduc? Eu nu-i aduc ca să joace. Pe mine mă costă 6-7 sute de mii. Eu îi aduc să le creez concurență lui Coman și lui Tănase, care se vor culca la 10 seara pentru că le vor sfârâi călcâiele, nu vor mai sta până la 3. Asta e metoda mea să-i pun la punct. Atât mă costă să-i educ. Eu îi iau mai mult pentru concurență. Coman și Tănase pot juca.

Când Hagi spune ceva eu lărgesc ochii și urechile ca pâlnia. Eu îi știu pe cei doi atacanți pe care-i aduc. Mâine o să vă spun despre cine e vorba. Rusescu poate fi unul dintre ei dacă acceptă condițiile puse de mine în urmă cu o lună (n.r. 100.000 de euro la semnătură și un salariu de 20.000 de euro lunar). Coman nu o să mai fumeze 10 țigări, o să fumeze 3-4. Unul dintre atacanți e străin. O să mai aduc și un fundaș central. Pe Nemec l-aș vrea și mâine, e favoritul meu", a declarat Becali la TV Digi Sport.

"Ce dacă Rusescu e o ciorbă reîncălzită. Eu am vrut să-l reîncălzesc și pe Sînmărtean, dar n-a mai dat drumul MM la aragaz. Eu fac ca MM, dar știți de ce? Pentru că eu cred că se pricepe mai bine decât mine la fotbal" Gigi Becali 

 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (21)
martinpen
martinpen  •  02 August 2018, 15:33
Postat de Petre Radulescu pe 02 August 2018, 12:40

Da știu ce ii așteaptă, salarii f. mari pt. România, în niciun caz că pt. aia care joaca la fosta echipă a securității comuniste, dinamo. Nu, nu vor mai semna, vor cere să meargă la dinamu, să moară de foame. Mai ai mă frați acasă? :))))

Ce e aia "salariu foarte mare pentru Romania"? dar ce? Romania e mai proasta ca alte tari ? Benzina o platim ca in Europa, toate preturile sunt la fel, atunci de unde idiotenia cu salariul pentru Romania ? Prosti mai sunt cei multi, care accepta salarii mici cu minciuna asta...

mosvasile
mosvasile  •  02 August 2018, 15:00

"MM se pricepe mai bine la fotbal!Se pricepe la alte alea "la cumparari"-arbitrii,jucatori adversi dispusi sa tranteasca meciuri,gazetari care "sa puna presiune" pe arbitri si pe adversari,oficiali ai federatiei!Mai ales in primul mandat al lui Basescu!De vreo trei sezoane,se pricepe mai putin!"Partenerii"au inceput sa se teama, de cand "structurile"si-au adus tehnica de inregistrare-filmare de la distanta!

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  02 August 2018, 14:53
Postat de miloguuu pe 02 August 2018, 13:55

e o tactica buna. sper sa ii ambitioneze pe Tanase si Coman aceste transferuri si sa luam bani buni pe ei la anul.

Tu erai mimisor?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează