FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Ultrașii Rapidului merg peste jucători și Mutu » Planul giuleștenilor înaintea derby-ului cu FCSB

Fani Rapid, foto: Imago
Fani Rapid, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 20 aprilie 2023 12:39 / Actualizat joi, 20 aprilie 2023 14:25

Contestat de suporteri, Adrian Mutu a primit asigurări publice din partea conducerii că va fi antrenor la Rapid și din sezonul viitor. 

A spus-o patronul Dan Șucu, apoi a repetat-o și Victor Angelescu, la GSP LIVE. „În mod sigur, Adi Mutu va fi antrenorul Rapidului și în sezonul următor!”, au susținut cei doi conducători din Giulești. 

Ultrașii de la Rapid merg peste jucători înainte de derby-ul cu FCSB!

Totuși, în rândul fanilor și nu numai rămân și voci puternice care contestă evoluția pe care Rapid a avut-o în acest sezon, în special în ultimele etape, când giuleștenii au uitat să câștige. Din informațiile Gazetei, un grup important de suporteri ai Rapidului va merge sâmbătă la antrenamentul echipei, ultimul înaintea meciului cu FCSB. 

Suporterii vor să poarte un dialog cu Adrian Mutu, pentru a-i cere explicații pentru evoluțiile mai slabe din ultima perioadă. În plus, aceștia vor discuta și cu jucătorii, încercând să-i motiveze suplimentar pentru a scoate un rezultat pozitiv cu FCSB, adică să găsească drumul spre primul succes din acest play-off. 

Deranjați de parcursul din Cupa României

Nu titlul era principalul vis al suporterilor rapidiști în acest sezon, ci Cupa României. Cei mai mulți dintre fanii Rapidului s-au arătat deranjați de felul în care echipa a ratat calificarea în fazele superioare ale Cupei, unde traseul spre trofeu ar fi putut fi unul facil. Suporterii și-ar fi dorit în 2023, anul centenarului, măcar un trofeu, iar cel mai la îndemână ar fi fost Cupa. 

Pentru Adrian Mutu, meciul cu FCSB poate fi ultima șansă de a „îndulci” relația cu suporterii Rapidului. În schimb, în cazul unui eșec duminică, în Giulești, relația dintre cele două părți s-ar putea răci și mai mult, în ciuda suportului pe care antrenorul îl primește din partea conducerii. 

Liviu Ungurean: „Cerem public demisia lui Mutu”

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, i-a cerut public demisia lui Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul giuleștenilor, după înfrângerea cu CS Universitatea Craiova, scor 1-3, din play-off-ul Superligii. Duminică seară, la finalul meciului, suporterii giuleștenilor îi ceruseră „Briliantului” să plece de la Rapid.

Liviu Ungurean alias „Bocciu” spune că suporterii nu sunt mulțumiți de cum arată jocul Rapidului și că Adrian Mutu este responsabil pentru această problemă.

„După șase meciuri fără victorie este și normal să cerem o schimbare. La Rapid, pe antrenor îl țin rezultatele. Au fost antrenori mari care nu au avut rezultate și au fost nevoiți să ridice mâna. La finalul meciului, după această înfrângere, am considerat că trebuie să cerem demisia.

Cred că trebuie un șoc la echipă. Îi cerem public demisia lui Adi Mutu. Nu suntem mulțumiți de felul în care arată Rapidul. Nu joacă nimic.Întotdeauna antrenorul este răspunzător de rezultatele echipei. Pentru el este o meserie, pentru mine e ordin. Echipa nu joacă. Adi Mutu este răspunzător pentru ce arată Rapidul și cum arată Rapidul”, a declarat Liviu Ungurean, potrivit Fanatik.

Citește mai multe știri despre Rapid:

Patronul Rapidului face un anunț de cotitură la GSP Live, în ciuda presiunilor lui Bocciu: „Putem spune de acum”

Ripostă dură a liderului galeriei Rapidului: „E debandadă, nu se mai poate cu Mutu! Îi cerem public demisia. Nu putem merge înainte ca nişte oi”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (23)
mafa
mafa  •  21 Aprilie 2023, 00:22
Postat de PAPAMARZZOLE pe 20 Aprilie 2023, 21:45

Mergi ma la tine in Berceni si stai acolo cumintel...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

PAPAMARZZOLE
PAPAMARZZOLE  •  20 Aprilie 2023, 22:18
Postat de brentford pe 20 Aprilie 2023, 12:43

"Suporterii vor să poarte un dialog cu Adrian Mutu, pentru a-i cere explicații pentru evoluțiile mai slabe din ultima perioadă" Cine sunteti,bah,de mergeti sa ii cereti socoteala lui Mutu? Te pomenesti ca majoritatea suporterilor a absolvit scoala de antrenori de la Coverciano? Va bagati echipa in belea si mai mare dupa ce ati sabotat-o la Constanta si Sf Gheorghe. Decat asa "suporteri" mai bine lipsa.

Absolut corect! Felicitari pentru obiectivitate! Eu as fi derivat enorm discutia pentru a puncta cat mai mul dintre prejudiciile create de catre acesti asa zisi lideri de galerie! Sa nu uite ametitii astia care vor marea schimbare fara rost, ca Dani Coman a fugit cand treaba a inceput sa scartaie la Rapid acum ceva ani, sa nu uite ca Pancu astepta despagubiri cand a fost demis si ca Sumdica a negociat cu Becali pana cand l-au oprit suporterii si atunci a zis ca era doar o gluma (facea el misto de Becali)... De altfel, sa nu uite cum i-au tot sustinut dupa fiecare meci pe incapabilii din echipa, asigurandu-i de toata sustinerea si iubirea lor si cum Bocciu ii injura pe suporterii care ii apostrofau pe anumiti jucatori pentru anumite prestatii slabe.... Acum de ce nu ii mai place, ca in retur nu il deranja prostia jucatorilor, *** .... ?! Vrea Sumudica sa vina din vara? Sa ne lase!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

PAPAMARZZOLE
PAPAMARZZOLE  •  20 Aprilie 2023, 22:06
Postat de CSRAPID1923 pe 20 Aprilie 2023, 14:21

Bună ziua, spune un om, care trebuie să fie Om. Educația este obligatorie și în cazul suporterilor ca se denumesc ultrași! Domnilor ultrași prima condiție a rapidismului este educația. Dacă nu cunoașteți asta nu cunoașteți Rapid București. Nu cunoașteți Fenomenul Rapid. Strigătele, bătăile, folosirea urii și a brutalității nu sunt condiții proprii Rapidului. Nu vă urăsc și nu mă speriați cu răgnetele, tatuajele, și bătăile voastre. Vă compătimesc și mi-e milă de voi. Un singur lucru vă rog, cu tot respectul, dacă nu înțelegeți Fenomenul RAPID mergeți în altă parte, la lat club care să vă permită manifestări care nu reprezintă OMUL. Lasăți deci pe domnul Mutu și echipa lui tehnică să își facă treaba. Lăsați conducerea Clubului Sportiv și a Fotbal Clubului să își facă treaba. Priviți realitatea și acceptați-o. Tuturor suporterilor rapidiști numai bine și „Hai Rapid!” Danci Dragoș.

Nu stiu daca educatia este o conditie sine qua non penttru a fi suporter rapidist, dar cred ca putem face apel la ratiune si respect. Si daca tot incercam sa cultivam respectul pentru competitie si competitori, sa nu uitam si de respectul pentru sine si sa ne purtam cu totii in mod demn si rezonabil. Asadar, "boccii" si "***" nu au ce cauta la antrenamente, nu au ce cauta in birouri, nu au ce cauta in afara tribunei atunci cand relationeaza cu echipa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează