FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un fost căpitan al FCSB în era Becali surprinde: "Banderola nu a însemnat nimic pentru mine!"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 august 2017 13:38

Iasmin Latovlevici (31 de ani), fostul fundaș al celor de la FCSB, în prezent la Karabukspor, a vorbit despre problema banderolei de la echipa roș-albastră, dar și despre cazul lui Denis Alibec, cel care, la ordinul lui Gigi Becali, a fost destituit din postura de căpitan al echipei. 

"Nu există așa ceva! Banderola e o nimica toată! Eu de fiecare dată când am fost căpitan, banderola nu a însemnat nimic pentru mine.

Alibec a fost afectat? A fost de ochii lumii! Pâna la urmă, trebuie să intre să joace fotbal, atât", a declarat Iasmin Latovlevici, conform TV Dolce Sport.

Latovlevici a evoluat pentru echipa roș-albastră între 2010 și 2015, reușind 7 goluri în 110 meciuri în prima ligă.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (12)
anton40
anton40  •  02 August 2017, 18:54

Lato nu fii obraznic.Banderola de capitan este ca stindardul in lupta!Vezi ca Arkan se zvarcoleste-n mormant te aude!

ando89
ando89  •  02 August 2017, 16:22
Postat de iosif. pe 02 August 2017, 16:13

De cand ma uit eu la fotbal, de vreo 25 de ani adica, nu imi amintesc sa fi fost considerat o activitate caritabila.. poate asa era pe vremuri. Deci, daca gigi reuseste sa faca bani din fotbal, e foarte bine. Eu cred ca e usor pe plus, adica nu s-a imbogatit de aici. Dar e numai parerea mea.

Îți respect părerea. Eu consider că este un sport și ar trebui tratat ca atare. Desigur că este de dorit să meargă și pe profit. Acum 30 de ani nu erau raptorii de acum așa de vizibili în business, minuni precum Sevilla erau posibile... Acum?

ando89
ando89  •  02 August 2017, 16:17
Postat de saviola3_4 pe 02 August 2017, 16:11

Pentru ca probabil suntem tara cu cea mai densa populatia rurala din UE. Cam asta ar fi motivul si nu e neaparat rau, pe de o parte doar la noi mai poti gasi tradiitiile vechi si wild life ul carpato-danubian:) . Media o fi rea, dar la elite stam bine, cel putin asa cred:D

Posibil, nu intru aici ca să contrazic lumea sau să mă cert cu orice preț:) Dar pentru un viitor mai bun pentru copiii noștri prefer o medie nițel mai ridicată decât niște elite discutabile.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează