FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Un milion de lei, virați în conturile lui Gaz Metan: „Mulțumim că sunteți în continuare alături de noi”

Medieșenii traversează o acută criză financiară / Sursă foto: Facebook@ Gaz Metan
Medieșenii traversează o acută criză financiară / Sursă foto: Facebook@ Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat joi, 17 februarie 2022 16:01 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 16:02

Primăria din Mediaș a virat suma de un milion de lei (aproximativ 200.000 de euro) în conturile lui Gaz Metan Mediaș, formație care se confruntă cu grave probleme financiare și care a rămas și fără antrenorul Ilie Poenaru.

Cu o zi înaintea meciului cu Dinamo, pe care-l va aborda cu puținii fotbaliști rămași la echipă, Gaz Metan a anunțat că suma de 1 milion de lei a fost aprobată de Consiliul Local Mediaș și pompată în club. Pare, mai degrabă, o furtună într-un pahar cu apă, ținând cont de faptul că Gazul înregistrează datorii de peste 3 milioane de euro, conform spuselor edilului Gheorghe Roman.

Un milion de lei, virați în conturile lui Gaz Metan

„Primăria Municipiului Mediaș este în continuare alături de Clubul Gaz Metan. Suma de 1 milion de lei, promisă de către Primarul Gheorghe Roman și care a fost aprobată de către Consiliul Local Mediaș, a fost virată în contul clubului 

Mulțumim pe această Primăriei Mediaș și Primarului Gheorghe Roman pentru că sunt în continuare alături de noi în aceste momente grele pe care le traversăm”, se arată în comunicatul emis pe pagina de Facebook a lui Gaz Metan.

Fostul antrenor al lui Gaz Metan, despre problemele financiare de la Mediaș: „Am așteptat 5 luni să iau primul salariu”
GAZ METAN
Fostul antrenor al lui Gaz Metan, despre problemele financiare de la Mediaș: „Am așteptat 5 luni să iau primul salariu”

Totodată, ne exprimăm speranța că va rămâne în continuare alături de noi și ne dorim ca și compania SNGN Romgaz, sponsorul principal al echipei, să rămână același partener de încredere. Același lucru îl așteptăm și de la compania Transgaz, dar și de la alți potențiali susținători, pentru a putea depăși împreună momentul actual.

- Comunicat Gaz Metan Mediaș

„Datorii de peste trei milioane de euro”

Primarul Gheorghe Roman a dezvăluit recent că Gaz Metan înregistrează datorii de peste trei milioane de euro. „E o situație delicată, ne vom întâlni pentru a analiza documentele financiare primite”, a mai spus edilul. El s-a referit la datoriile foarte mari atunci când a luat în calcul falimentul societății.

Ilie Poenaru a plecat de la Gaz Metan Mediaș înainte de meciul cu Dinamo

Între timp, Ilie Poenaru (45 de ani) a anunțat că s-a despărțit de Gaz Metan Mediaș. Sibienii rămân fără antrenor cu o zi înainte de meciul cu Dinamo.

Gaz Metan o va înfrunta pe Dinamo cu un lot format în mare parte din juniori și fără antrenorul din ultimele luni, Ilie Poenaru. Acesta a anunțat astăzi că s-a despărțit de gruparea din Mediaș.

„Tocmai m-am despărțit de Gaz Metan Mediaș. Aveam doar promisiuni mari din partea autorităților, care de la săptămână la săptămână ne făceau să credem că situația se va rezolva. Dacă reușeau autoritățile să ne plătească două salarii, doar două, eu și jucătorii stabiliserăm să rămânem. Cred că am fi reușit să ne salvăm de la retrogradare”, a spus Poenaru la Pro X.

VIDEO Mihai Teja regretă situația în care a ajuns Gaz Metan Mediaș, fostul său club: „Nu îmi imaginam că poate ajunge aici”

Citește și alte știri de actualitate:

Gaz Metan a rămas fără antrenor înainte de meciul cu Dinamo!

De la „lotul Nețoiu” la „lotul Gaz Metan” » Cum s-a transformat Dinamo în decurs de 20 ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
135633977210983
Gigi Papadie  •  18 Februarie 2022, 02:03

SCAPA IAR DINAMO DE RUSINEA SA CADA IN B?SPER CA NU, AR TREBUI CINEVA SA AJUTE GAZ METAN, NUMAI SA VEDEM CATELUSII IN B

1947___forumer
1947___forumer  •  18 Februarie 2022, 01:03
Postat de jasonfield pe 17 Februarie 2022, 18:38

si eu sunt satul de asta,tot spun astia ca la Steaua becali a bagat bani publici. dar au fost tot timpul bani privati bagati la Steaua. in fine,important este ca Steaua sa castige campionatul sezonul asta,mai ales ca Steaua primeste coef. uefa in plus fatza de celalte echipe pentru ca a castigat cce din 1986. Steaua Bucuresti campioana lumii esti. uniti spre titlu 27.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

barbu_fcsbistul
barbu_fcsbistul  •  17 Februarie 2022, 20:17
Postat de jasonfield pe 17 Februarie 2022, 20:11

really bah prostule? te doare adevarul. abia acum ti-ai dat seama ca oricum o dai,vitanul tau barzesti nu are viitor. ori umilita inuman in liga 1 de ajung sa le fie mila si dusmanilor de voi,ori desfiintati. nu exista cale de mijloc.

Exista one-way si anume bataia de joc si rasul in hohote de randovansoitanulbixtonimoclarkent hahahahhaaaa!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează