FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PETROLUL 0-2

EXLCUSIV Un nume important din istoria Rapidului îi ia la rost pe jucători: „Joacă tot înapoi, ca bucătarii, în spatele frontului. Pe vremea mea, galeria te lăsa 30 de minute”

Un nume important din istoria Rapidului îi ia la rost pe jucători: „Joacă tot înapoi, ca bucătarii, în spatele frontului. Pe vremea mea, galeria te lăsa 30 de minute” +34   FOTO
Un nume important din istoria Rapidului îi ia la rost pe jucători: „Joacă tot înapoi, ca bucătarii, în spatele frontului. Pe vremea mea, galeria te lăsa 30 de minute”

Articol de - Publicat luni, 14 august 2023 09:57 / Actualizat luni, 14 august 2023 11:23

Ion Goanță, fost jucător Rapid în anii '80-'90, a comentat pentru Gazeta Sporturilor începutul slab al formației giuleștene.

După 1-2 cu FC Voluntari, Rapid a pierdut și cu Petrolul, 0-2, chiar pe teren propriu, spre nemulțumirea fanilor. Formația alb-vișinie are doar 5 puncte și este pe locul 11, iar Goanță crede că jucătorii sunt responsabili de aceste rezultate, declarând că aceștia nu au ce le trebuie pentru a juca la Rapid.

Șucu se culcă patronul lui Chelsea și se trezește al lui Rapid. Ce se întâmplă cu Bergodi?
RAPID
Șucu se culcă patronul lui Chelsea și se trezește al lui Rapid. Ce se întâmplă cu Bergodi?

Analiza lui Ion Goanță după startul slab al Rapidului

„Nu înțeleg ce se întâmplă la Rapid! Cred că i-a dat peste cap pe jucători cu pregătirea fizică. Mi se par obosiți. Poate i-a încărcat prea mult. A fost și plecarea asta din scurt a lui Mutu, Bergodi a preluat echipa cu câteva zile înainte de start.

Slăbuț, departe de așteptări. Rapid a cumpărat jucători, unii pe bani grei, dar dacă mă duc în Liga a 3-a găsesc unii la fel și fără bani. Păi, în Giulești te duci peste adversar, faci presing, nu-l lași să respire! Jucătorii nu au personalitate! Nu driblează, nu văd o combinație, un un-doi. Joacă tot înapoi, ca bucătarii, în spatele frontului. 

Galeria încă a avut răbdare până spre final. Pe vremea mea, te lăsa 30 de minute. După aceea, nea Mincea dădea semnalul și te luau fanii de te schimba antrenorul imediat.

Bergodi a făcut treabă pe unde a fost, dar jucătorii nu dau randament! Nu aleargă, nu știu ce să facă cu mingea. Doar Papeau ăla îmi place. În rest, slab, având în vedere ce salarii și ce condiții au. Și Cîrjan parcă e necopt și nu are curaj. Fă ceva, inventează, dă la poartă, dă goluri sau pase decisive!

E greu în Giulești, lumea are pretenții. Fanii nu vor să vadă jocul ăsta fără niciun orizont, fără spectacol. Se vede urât. Sper să-și revină cu Farul. O să fie presiune mare, dar d-aia esti la Rapid, să joci și când e greu”, a spus Goanță pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO Reacția lui Cristiano Bergodi după Rapid - Petrolul: „Ce presiune?! Nu s-a pus nici o presiune!”

+30 FOTO

Citește și: 

Suporter infiltrat la conferința lui Bergodi » S-a băgat peste antrenor: „Așteaptă puțin!” + Șucu, luat la rost în parcare

Dan Șucu nu a înțeles nimic » Cum l-au surprins camerele TV după Rapid - Petrolul

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (21)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 Septembrie 2023, 20:22
Postat de paul101089 pe 14 August 2023, 14:49

Sa vina muntele la Mohamed? Adica daca CSA nu poate promova, sa vina Rapid si Dinamo in liga 2. Cum de nu te-au luat astia de la NASA?

tu esti om? nu cred,pari o umbra

andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 Septembrie 2023, 20:21
Postat de iung811 pe 14 August 2023, 14:47

Noaptea e mai deșteaptă decât tine!

cred ca tocmai ai dovedit cat de nul esti !

andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 August 2023, 00:32
Postat de paul101089 pe 14 August 2023, 14:49

Sa vina muntele la Mohamed? Adica daca CSA nu poate promova, sa vina Rapid si Dinamo in liga 2. Cum de nu te-au luat astia de la NASA?

*** GLUMA TA DE ECHIPA REINFIINTATA,CLONA PSD! FC R

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează