FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

Un oficial FRF anunță: „Cazul Voduț e mai grav decât a fost la Șumudică” + Alți jucători de națională care au probleme cu jocurile de noroc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 18:38

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a vorbit despre viciul jocurilor de noroc în rândul fotbaliștilor, cel mai recent caz fiind al lui Mihai Voduț, care a fost dat afară de Viitorul, detalii AICI!

„Cazul Voduț va fi analizat de Comisia de Integritate. E în afara regulamentului ce s-a întâmplat acolo. Atâta vreme cât se spune că n-ai voie să joci și tu o faci, atunci ești vinovat. Câteodată ne întrebăm de ce un fotbalist cu calitățile fizice ale lui Voduț nu are o evoluție constantă.

Dădea câte un gol de-ăla de ne minunam și apoi nu mai performa. Întotdeauna acești jucători care nu fac performanță pe o perioadă de timp trebuie căutați «în spate».

Pentru că a jucat pe meciul lui, situația e mai gravă decât a fost la Șumudică. Până la urmă comisiile vor judeca”, a declarat Andrei Vochin la TV Telekom Sport.

Oficialul FRF susține că au fost și alte astfel de cazuri la loturile naționale: „Sunt și alți jucători care au astfel de probleme. Sunt jucători de care mie mi-ar părea rău să aflu că s-au irosit din cauza jocurilor de noroc. Sunt jucători de valoare, unii sunt de echipe naționale, dar nu mai sunt la națională pentru că n-au mai dat randament la club. E păcat că se pierd astfel de jucători. Se vor trezi pe la 28 de ani când își vor da seama că au greșit.

Noi am găsit la un jucător de lot care regresa pentru că avusese un deces în familie. Murise un om care l-a ajutat în carieră și de acolo am început să lucrăm cu el. Am spus și clubului despre ce e vorba. Când vezi un astfel de jucător, poate n-ai răbdare cu el”.

„Jocurile de noroc sunt o mare problemă. Stați puțin. Primele vinovate sunt cluburile care semnează cu casele de pariuri. Haideți să fim noi primii care stopăm asta și apoi să ne luăm de jucători. Mulți jucători joacă la pariuri”
Basarab Panduru

Mihai Voduț a fost legitimat prima dată la Viitorul în 2013, când a fost adus de la Chindia și a mai jucat la FC Voluntari. A devenit un jucător important pentru Gică Hagi în urmă cu un sezon, iar în această ediție a Ligii 1 are 2 goluri în 15 meciuri. Acesta a fost dat de gol că paria după ce iubita sa a trimis mai multe capturi ale discuțiilor ei cu fotbalistul în care acesta din urmă îi cerea să bage mai multe bilete la pariuri, printre care și un bilet pe care se afla un meci al Viitorului, echipă la care evolua atunci.

Vezi AICI detalii despre pariurile lui Marius Șumudică!

Citește și:

Încă un comunicat emis de echipa lui Hagi despre situația lui Mihai Voduț + Viitorul ar fi refuzat asocierea cu mai multe agenții de pariuri

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
1099905393383581
Stelian Toma  •  23 Ianuarie 2019, 22:39

LPF s-a angajat fata de sponsor(Betano) sa promoveze jocurile de noroc. Fotbalistii respecta si indeplinesc obligatiile ligii. Mi se pare normal !

invinctus
invinctus  •  23 Ianuarie 2019, 21:58

Bai frf *** mai grav a fost cand Neaga marele jucator a fost prins drogat si nu sa intamplat nimic mai grav a fost cand ciobanul puscatias fugea cu lovelele dupa jucatori ca la pariuri joaca 90 % din fotbalisti antrenori si voi ca de aia e divizia B la pariuri sa va faca lovele lichelelor ce sunteti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează