FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Mihai Rotaru îi face toate poftele lui Mirel Rădoi: ofertă pentru jucătorul care a impresionat în acest sezon! Luptă cu un club din Spania pentru semnătura lui

Articol de - Publicat miercuri, 31 august 2022 10:51 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 11:39

Universitatea Craiova vrea să profite de situația complicată de la Hermannstadt și intenționează să-l transfere pe mijlocașul Baba Alhassan (22 de ani). Pe ghanez îl vrea și Albacete.

Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, este gata să-i facă toată poftele lui Mirel Rădoi și plănuiește să întărească mijlocul cu Alhassan, jucător care a impresionat în acest debut de sezon.

Grevă, datorii, pericol de faliment » Primăria vrea ca echipa din Liga 1 să DISPARĂ și să finanțeze rivala din „județeană”!
HERMANNSTADT
Grevă, datorii, pericol de faliment » Primăria vrea ca echipa din Liga 1 să DISPARĂ și să finanțeze rivala din „județeană”!

Universitatea Craiova îl vrea pe Baba Alhassan

Pentru golgheterul Baba Alhassan, cu 4 goluri în 6 meciuri, există o ofertă de la Albacete, liga a doua spaniolă. Albacete luptă pentru promovare sub comanda lui Ruben Albes, antrenorul pe care Anamaria Prodan îl adusese la Hermannstadt, și a oferit o sumă între 300.000 și 400.000 de euro. 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Craiova a intrat pe fir și a făcut o ofertă deja pentru ghanez, suma fiind mai mare decât cea pe care Albacete a pus-o pe masă. Iar jucătorului i-a promis aceeași sumă ca cea pe care ar primi-o în Spania. 

250.000 de euroe cota lui Baba Alhassan, potrivit transfermarkt

Alhassan a mai jucat în Spania la juniorii lui Valladolid, club de la care a ajuns la Hermannstadt în octombrie 2020.

58 de meciuriși 12 goluri are Alhassan la Hermannstadt

Mijlocaș ofensiv, Alhassan s-ar lupta pentru un loc de titular la Craiova, în sistemul 3-4-3 folosit de Mirel Rădoi, cu Dan Nistor, Alexandru Mateiu, Ionuț Vînă sau Mihai Căpățînă.

A căzut transferul lui Jefferson la CSU Craiova

Craiova s-a orientat către Baba Alhassan după ce transferul lui Jefferson a căzut. Mijlocașul brazilian de 28 de ani a venit în Bănie, joia trecută a efectuat vizita medicală, dar, din informațiile Gazetei, au apărut probleme cu impresarii sud-americanului. Se pare, de natură financiară. 

N-aș vrea să spun posturile unde am nevoie, pentru ca ar însemna ca cei care joacă pe acele poziții să fie relaxați la meciurile viitoare. Sunt de ani mulți în România și știu mentalitatea. Căutăm câțiva jucători. Noi am stabilit deja ce profil de jucători vrem, dar nu facem public asta. Vorbim de 2, maxim 3 jucători.

- Mirel Rădoi, antrenor CS Universitatea Craiova

VIDEO Valeriu Iftime vede surprize în Liga 1 „FCSB și CFR nu sunt favorite la titlu!”

Citește și:

Debut perfect » Bogdan Mitrea, cel mai bun de pe teren la primul meci pentru Universitatea Craiova

Răducioiu și Vochin îl urechează pe Jovan Markovic: „Nu arată a fotbalist. Nu poți face performanță cu acest fizic!” + erată despre referirea la scouterul neamț

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
Criss54
Criss54  •  02 Septembrie 2022, 09:44

Foarte bun acest Baba, cam de valoarea lui Vână! Cea mai mare țeapă posibilă!

relu1250
relu1250  •  31 August 2022, 17:59

Nu-l ia ca e prea tanar,Rotaru transfera de la 33 + in sus.

dobrin
dobrin  •  31 August 2022, 15:58

Titlul dadea impresia ca se lupta cu Real Madrid pentru Benzema... cand colo e vorba de Baba...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează