FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Un nou transfer anunțat de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova: „E din străinătate!” » Cât costă noua achiziție

Universitatea Craiova, foto: Raed Krishan (GSP)
Universitatea Craiova, foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 07 februarie 2024 17:42 / Actualizat miercuri, 07 februarie 2024 18:08

Universitatea Craiova a învins-o în deplasare pe Sepsi, scor 3-1, și a obținut prima victorie din 2024. Oltenii vor o clasare pe podium la finalul sezonului și continuă campania de transferuri.

Cu câteva zile înainte de terminarea perioadei de mercato din Superliga, Mihai Rotaru, patronul oltenilor, a anunțat faptul că echipa sa va mai face un transfer și va întări compartimentul ofensiv.

Trupul fostului fotbalist de la Steaua se află de două luni într-o morgă din Suedia » Cum l-au găsit rudele
DECES
Trupul fostului fotbalist de la Steaua se află de două luni într-o morgă din Suedia » Cum l-au găsit rudele

Mihai Rotaru: „E din străinătate”

Universitatea Craiova este dispusă să achite 300.000 de euro pentru transferul unui vârf, conform anunțului făcut de patronul Rotaru.

„Atacantul? Îl căutăm. Avem o discuție și vedem ce se concretizează. E din străinătate. Nu e mare suma de transfer, undeva la 300.000 de euro. Markovic e foarte bine, Koljic a înscris și el din penalty. Ei ar fi cele mai bune transferuri, dacă ar reveni la forma pe care o aveau”, a precizat finanțatorul oltenilor, la Liga Digi Sport.

Universitatea Craiova este pe locul 4 în Superliga, cu 37 de puncte după 24 de etape, la 14 de liderul FCSB. Trupa lui Ivaylo Petev a câștigat primul meci oficial din 2024, 3-1 pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe după două eșecuri.

Olguța Vasilescu: „Mi-aș dori o singură echipă în Craiova”

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a declarat marți, în emisiunea Jurnalul de seară, la Digi24, că ar vrea ca în Bănie să existe o singură echipă de fotbal. Asta înseamnă ca patronii Mihai Rotaru (Universitatea Craiova) și Adrian Mititelu (FCU Craiova) să facă pace.

Eu mi-aș dori foarte mult să fie o singură echipă la Craiova. Vă spun foarte sincer, dar asperitățile sunt încă.... Mai e de lucrat la un astfel de proiect. Dar e păcat să avem două echipe în Liga 1, bunicele amândouă, când am putea să avem una foarte bună cu care să ne batem la titlu în fiecare an.

Nici suporterii nu vor toți, nici patronii nu vor. E o situație complicată! Eu mi-aș fi dorit să fie o echipă. Continuatoarea palmaresului, care să atragă suporteri la stadion. Bine, să știți că sunt foarte mulți... Universitatea Craiova este pe locul doi în România ca număr de spectatori plătitori de bilete la fiecare meci.

Deci n-avem a ne plânge, ca să spun așa. Sigur că ar fi mult mai frumos să nu existe această tensiune de fiecare dată când joacă Craiovele.

Nu știu dacă am făcut bine în an electoral să spun asta, dar cred că din punctul de vedere al cetățeanului, nici măcar al primarului din Craiova, sunt mulți care rezonează cu mine când spun asta”, a declarat Olguța Vasilescu în emisiunea „Jurnalul de seară”, la Digi24.

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Gigi Becali, declarații despre arbitrajul din meciul cu Farul: „Așa a vrut Dumnezeu, de ziua lui Hagi, un punct de fiecare”

Citește și alte știri:

Copilul rebel al lui Mititelu și-a anunțat retragerea din fotbal: „Oricât am decăzut, mereu am luptat!”
RETRAGERE
Copilul rebel al lui Mititelu și-a anunțat retragerea din fotbal: „Oricât am decăzut, mereu am luptat!”
Anunțul FRF despre situația lui Edi Iordănescu: „Mingea e la el în ogradă”
DECIZIE
Anunțul FRF despre situația lui Edi Iordănescu: „Mingea e la el în ogradă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
dandana
dandana  •  09 Februarie 2024, 17:03
Postat de kuba.fcu pe 08 Februarie 2024, 14:39

Căminarul din Slatina, strike :)))) Foame mare prin Olt

Dacă nu încetezi ți-o coc grav. Am mai spus, nu ești decât un nesimțit chiar și în viața reală, au plecat prieteni de lângă tine ca nu ști decât sa mănânci *** peste tot. Tu nu ști decât sa bagi ură chiar și între adevărați tai prieteni. Și îți promit că dacă mai mănânci căcat te bat de te usuc. Nu te ascunde ca nu știu cine ești, știu foarte bine cine ești. Chiar dacă ai handicap tot te bat. Dacă nu vrei sa fi jignit, nu mai jigni. Tu nu ai ai dreptul sa spui ceva la cum arăți. Ai grija ca te învârti de o bătaie. Știu cine ești pentru ca mi-ai spus de cont. Este mai bine ce spui tu decât sa fim femeile lui Mititelu asa cum ești tu. Nu ma face sa spun mai multe ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

PETRE1963
PETRE1963  •  09 Februarie 2024, 15:44

Dacă nu era Adrian Mititelu,cu toate păcatele lui FCU ar fi avut soarta Victoriei București,sau Progresul,Sportul Studențesc.Nu îl mai înjurați, că a băgat și bagă bani mulți.Aceasta este adevărata Universitatea Craiova,a lui Crișan, Balaci,Marcu,Taralunga,și să nu uităm niciodată pe bravii Ștefănescu și Oblemenco

dandana
dandana  •  08 Februarie 2024, 21:40
Postat de legio.sud pe 07 Februarie 2024, 21:33

Bă numai niște proști ca voi ( câțiva mititei ) își fac iluzii … dacă nu se implica Rotaru , fotbalistic vorbind Craiova era astăzi de nivelul Timișoarei, voi rămâneți cu mititelu în suflet și nu vă mai faceți iluzii deșarte că plângeți degeaba .

Te cred! Îmi este rușine ca sunt oltean când ii vad pe ăștia. Asa patron, asa suporteri. Cum ii mai alege și Dumnezeu, cum este patronul asa este și suporteri. Adică proști de bubuie

Vezi toate comentariile (8)
Comentează