FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Urgență: jucătorul de care Dinamo are neapărată nevoie

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 27 august 2017 21:53

Dinamo vrea să mai aducă jucători în ultimele zile de mercato, iar banda dreaptă din defensivă "arde" cel mai tare.

Dinamo a învins destul de clar Voluntariul sâmbătă seara, 3-1, dar a avut și momente încețoșate în joc. Golul echipei antrenate de Niculescu a fost marcat de Voduț dintr-un penalty. Reușita ilfovenilor a scos în evidență necesitatea achiziționării unui fundaș dreapta.

Suspendat pentru un "roșu" încasat cu Sepsi, titularul Romera a fost înlocuit cu închizătorul de meserie Alin Dudea. Puștiul de 20 de ani a alergat mult, dar pe partea lui a fost bulevard. Mai mult, în minutul 53, jucătorul-plombă l-a împins pe Ivanovici în careu și a provocat lovitura de la 11 metri din care Voluntari a egalat.

Și la Filip sunt probleme

În afară de Romera, nu mai există niciun fundaș dreapta în lotul dinamovist, astfel că Alin a mai fost forțat în amicale pe acest post, fără succes însă.

"Câinii roșii" au avut probleme și în flancul stâng al apărării, atunci când căpitanul Steliano Filip a absentat din diverse motive. Rezerva sa, Maxi Oliva, un mijlocaș de bandă reprofilat fundaș, a fost accidentat și Contra a trebuit să "inventeze" și acolo ceva, chinuindu-l efectiv pe stoperul Marici. Respectiva partidă a fost pierdută în fața lui Poli Iași, scor 1-2. 

"Eu sper ca în ultimele zile din perioada de mercato patronul să îşi dea seama că avem nevoie de întăriri. Vreau minimum doi jucători, trei ar fi perfect dacă am aduce" Cosmin Contra, antrenor Dinamo

"Vor mai veni jucători la Dinamo, noi vrem fotbaliști care sunt capabili să dea totul pentru acest club. Au plecat cei care nu și-au dorit acest lucru" Adrian Mutu, director general Dinamo

4 septembrie este ultima zi de mercato în România

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
calinescu_
calinescu_  •  28 August 2017, 18:51

CONTRA NU ARE NICI O STRATEGIE .....!!!!! HANKA VA REVENI FUNDAS DREAPTA PENTRU CA ACOLO E LOCUL LUI ...!!!! NOI NU AVEM, SI ASTA DE CATIVA ANI BUNI , INCHIZATOR DE MESERIE .....!!!! MAHLANGU , NASCIMENTO SAU ANTON SUNT SOLUTII NEFERICITE.....!!!!! CU ECHIPE MEDIOCRE MERGE , INSA CAND DAM DE UN BILBAO NE FACE TANDARI ...!!!! TREBUIE INCERCAT ST FILIP INCHIZATOR ....!!!!! SI IONUT SERBAN AR FI O SOLUTIE MAI BUNA DECAT MAHLANGU CARE NU E DECAT O "PLOMBA"...!!!! SI DUDEA MERITA INCERCAT ACOLO ....!!!!!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  28 August 2017, 12:23

ii vrem inapoi in lot p c.saftescu , m.popescu , v.olteanu , r.krausz , d.popa si p r.moldoveanu !!!

luker
luker  •  28 August 2017, 12:09

Trebuia incercat Bumba fundas stanga. Poate retras Hanca fundas dreapta, ca a mai jucat. Nu va duce capul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează