FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Stoican, decepționat de situația în care a ajuns Dinamo: „Suntem în genunchi!” » Antrenorul a explicat de ce nu pleacă de la Dinamo

Flavius Stoican
Flavius Stoican

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2022 11:46 / Actualizat sambata, 12 februarie 2022 12:57

Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre posibilitatea de a fi demis de la echipă după meciul cu UTA.

  • UTA – Dinamo se joacă duminică, de la ora 17:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, TV Telekom Sport și Digi Sport.
Helmut Duckadam, despre haosul de la Dinamo: „Cand ai atâtea datorii în spate, nu vine nimeni să investească”
DINAMO
Helmut Duckadam, despre haosul de la Dinamo: „Cand ai atâtea datorii în spate, nu vine nimeni să investească”

Meciul cu UTA va fi, cel mai probabil, ultimul pentru Flavius Stoican și Iuliu Mureșan la echipă în cazul în care „câinii” nu înving. Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo se va întruni săptămâna viitoare și e posibil ca cei doi să fie dați afară.

Flavius Stoican a vorbit în conferința de presă despre această posibilitate. Antrenorul susține că este gata să plece de la Dinamo dacă șefii clubului îi vor cere acest lucru. Tehnicianul a vorbit și despre situația lui Iuliu Mureșan, criticat atât de fani, cât și de Nicolae Badea.

Flavius Stoican, despre criza de la Dinamo: „La momentul acesta, toți suntem în genunchi”

„Domnul preşedinte Mureşan a venit ieri la stadion şi omul s-a simţit dezamăgit şi hulit pentru că a fost obişnuit să câștige la CFR. E mai greu să lupţi la retrogradare decât să câştigi trofee. La momentul acesta, toţi suntem în aceeaşi situaţie: în genunchi. Nu mi-a zis nimeni absolut nimic, dar eu văd şi simt. 

Conducătorii clubului, dacă ar veni la mine şi mi-ar spune: Flavius, e nevoie de un declic, atunci «sănătate»! Dar aşa, să îi las pe băieţii aceştia când ştiu că au mare nevoie acum de mine, nu o s-o fac. Dacă oamenii care conduc clubul vin şi zic că e mai bine să plec, în secunda 2 plec”, a declarat Stoican la conferința de presă.

Flavius Stoican, despre meciul cu UTA: „Nu cedăm, indiferent de situație”

Tehnicianul a vorbit și despre confruntarea cu arădenii. Acesta speră ca jucătorii săi să-și revină după umilința cu CS Universitatea Craiova și să obțină cele 3 puncte în meciul de la Arad.

„A venit Ionuț Badea și a scos 4 puncte. UTA e o echipă bună, are un jucător foarte bun, pe Roger, care poate să facă diferența. Încercăm să dăm goluri, să ne ajutăm unii pe alții, jucătorii pe portar, portarul pe jucători. E stadion alb-roșu la UTA, să ne gândim că jucăm acasă. Nu cedăm, indiferent de situație. Am încredere în băieți. 

Este important să credem în forțele noastre. Am ajuns în situația asta pentru că nereușitele lor s-au cumulat, au fost criticați, pe bună dreptate, și asta le-a afectat moralul. O să vedem mâine (n.r. - duminică) dacă jucătorii și-au revenit. 

Am avut discuții cu ei, e important să nu ne doboare problemele pe care le avem. Totul este mental. Trebuie să gândim așa: astăzi ne-am născut, ni s-a dat o minge și jucăm fotbal”, a mai spus Flavius Stoican.

VIDEO UTA Arad - Dinamo // Ionuț Badea trage un semnal de alarmă: „Întâlnim o echipă în mare căutare de puncte”

Citește alte știri din Liga 1:

MM Stoica nu-l vrea la FCSB: „Are probleme! Să nu se supere nimeni, că văd lume ofuscată”
FCSB
MM Stoica nu-l vrea la FCSB: „Are probleme! Să nu se supere nimeni, că văd lume ofuscată”
Helmut Duckadam, despre haosul de la Dinamo: „Cand ai atâtea datorii în spate, nu vine nimeni să investească”
DINAMO
Helmut Duckadam, despre haosul de la Dinamo: „Cand ai atâtea datorii în spate, nu vine nimeni să investească”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (38)
creeperno115
creeperno115  •  12 Februarie 2022, 22:38

Suporterii sunt in genunchi, pe restul va doare undeva. Timpul trece, leafa merge

opinez
opinez  •  12 Februarie 2022, 20:38

'Mister' Stoican un caraghios. Cine i-a spus obraznic cred ca nu e departe de adevar. Aceleasi povesti si lamentari pe care le-am auzit si in mandatele Poli Iasi, Petrolul... Nu spuneai bre ca le-a pus mana in cap Dumnezeu dinamovistilor ca te-au pus pe tine antrenor. Mi-e greu sa fac diferenta intre tine si Sumudica, alt caraghios care vorbea la fel cand a semnat cu Malatya. Apoi dupa prima victorie omul (evident o intamplare fericita) deja se vedea in top 10. Apoi cand a revenit la realitate incepea cu argumente de dat afara in secunda doi: cica el cand a semnat s-a uitat doar pe primul 11. Numai dupa ce ii auzi pe astia doi ar trebui sa ii dai cap in cap si sa ii trimiti la plimbare. Va dati seama ce caterinca e la Dinamo? Mister spunea recent ca a incercat si tactica 'am spart o tabla'. Vai de capul lui... O echipa se antreneaza. De dimineata pana seara pe teren. Mai putin elucubratii prin presa.

rocky5
rocky5  •  12 Februarie 2022, 20:26
Postat de dreamstrike pe 12 Februarie 2022, 16:43

*** bah acolo? firea nu-i mai primar de 2 ani si noi tot pe national arena jucam. ***? ***?

Ești un fcsbist loser purtător de vestă!:))))

Vezi toate comentariile (38)
Comentează