FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV / VIDEO Ioanițoaia: „Nu-ți spunea ce schimbări să faci?”. Antrenorul a reacționat în direct: „Vă jur cu mâna pe Biblie!”

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2023 18:15 / Actualizat marti, 14 martie 2023 21:37

Marin Barbu este coordonatorul Centrului de copii şi juniori de la Sepsi și dezvăluie că e dispus să jure cu mâna pe Biblie că Gheorghe Ștefan nu i-a impus niciodată nimic în echipă și spulberă mitul că Semeghin era un împătimit al alcoolului

- Ultima dată când ai antrenat a fost la Sepsi, în 2019. Și de atunci nicio ofertă?
- Nu, dar poate nici eu n-am mai vrut. Acum te duci la o echipă de Divizia B te bat unii de două ori și-ți faci bagajul. Eu nu sunt contra unei colaborări cu conducătorul, dar nici „Bagă-l p-ăla, scoate-l p-ăla!”.

- Bine, bine. Tu ai fost de patru ori antrenor la Ceahlăul. Să nu-mi zici că Ștefan nu-ți spunea ce să faci.
- Vă jur cu mâna pe Biblie! Vă dau cuvântul meu de onoare că mie niciodată nu mi-a spus Ștefan, bagă-l p-ăla, scoate-l p-ăla! Sau să-mi dea telefon pe bancă! Niciodată! Că mai aveam o discuție: „Bă, vreau să-l vindem la Rapid pe cutare. Încearcă-l să-i dau un moral bun, forțează-l un pic, că luăm bani pe el”. Dar niciodată nu mi-a spus să scot sau să bag pe cineva.

- Niciodată, niciodată?
- Îmi zicea: „Marine, tu ești șeful aici!”. Eu am avut rezultate cu el și era conducător bun de tot și parolist. Ce zice lumea despre el? Că a făcut blaturi, că n-a făcut blaturi.

- Blaturi ați făcut! Că era epoca „Cooperativei”.
- Din păcate, sau din fericire, se cam terminase „Cooperativa” când am ajuns eu la Piatra Neamț. Eu l-am promovat de două ori și de două ori l-am scăpat. De patru ori m-a curățat, nu el, ci mediul lui de afaceri. Când avea afaceri mă sacrifica pe mine și aducea pe altul.

- Nu jucătorii?
- Nu, nu. Am avut o relație cu ei și am știu cum să-i iau. I-am și altoit, dar părintește.

- Adică i-ai și bătut?
- Le mai dădeam câte o palmă. Mai ales lui Semeghin și Bălan, care erau clienții mei. Mulți ar vrea să-i caftesc și să ajungă la Steaua și la Dinamo.

- Cum era aia? „Semeghin, spaima sticlelor de vin”.
- Domne, Semeghin nu era bețiv. El din două, trei pahare era gata. Consumau alții mai mult ca el, dar el nu ținea la băutură. Îi plăcea să stea, să asculte manele. Dar din primele trei pahare era gata.

CITEȘTE ȘI:

Marin Condescu, dezvăluiri de senzație: „A vrut să mă aresteze!” + „Borcea, banditul, n-a vrut să mă bage în afacerile lui”
PRIETENII LUI OVIDIU
Marin Condescu, dezvăluiri de senzație: „A vrut să mă aresteze!” + „Borcea, banditul, n-a vrut să mă bage în afacerile lui”
Antrenorul care n-a acceptat intervenţiile patronilor povestește mai multe momente tensionate: „I-am luat telefonul și i l-am aruncat în tribune” + Jucătorul interzis când era la încălzire
PRIETENII LUI OVIDIU
Antrenorul care n-a acceptat intervenţiile patronilor povestește mai multe momente tensionate: „I-am luat telefonul și i l-am aruncat în tribune” + Jucătorul interzis când era la încălzire

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dobrin
dobrin  •  14 Martie 2023, 22:21

„Marine, tu ești șeful aici! Eu îți zic doar scorul, tu decizi pe cine bagi.”

martorul
martorul  •  14 Martie 2023, 22:21

Caractere unu și unu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează