FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO / EXCLUSIV Revine după 10 luni în SuperLiga într-un meci crucial: „Îl pregătim să intre. Dacă nu câștigăm, e grav!”

Sebastian Mailat, numărul 26
Sebastian Mailat, numărul 26

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 13:54 / Actualizat marti, 19 martie 2024 14:09

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a dezvăluit, în această dimineață, la GSP Live, că Sebastian Mailat ar putea juca în următoarea etapă, cea de după pauza ocazionată de meciurile internaționale. În runda a doua din play-out, ultima clasată primește vizita lui Poli Iași (sâmbătă, 30 martie, ora 18:00).

Mailat, 16 goluri în campionatul precedent, s-a accidentat la genunchi vara trecută, într-un amical. Extrema stângă în vârstă de 26 de ani a ratat astfel un transfer în Lituania, la Zalgiris Vilnius. Cluburile ajunseseră la un acord pentru aproximativ 600.000 de euro, dar totul a picat după accidentarea lui Mailat de la ligamente, care l-a ținut pe tușă aproape un an. Fotbalistul ar fi încasat 20.000 / lunar la Vilnius.

Poate pierde Sepsi la „masa verde” din cauza lui Matei? Specialistul dă un verdict categoric!
MATEI, DEPISTAT POZITIV
Poate pierde Sepsi la „masa verde” din cauza lui Matei? Specialistul dă un verdict categoric!

Bogdan Andone, antrenorul lui FC Botoșani, a primit o veste bună. Iftime a declarat, azi, la GSP Live, că Mailat urmează să fie testat într-o partidă amicală pe care moldovenii o vor disputa în perioada de pauză ocazionată de partidele internaționale și că Sebastian ar urma să fie în lot în următoarea etapă, când „lanterna roșie” a SuperLigii o va înfrunta pe Poli Iași.

VIDEO. Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani: „Îl pregătim pe Mailat să intre”

„Nu pot să spun tot ce pregătește Bogdan Andone în săptămânile astea fără meciuri, că află Iașiul (n.r. - râde). Ce știu e că sâmbătă vom avea un meci de pregătire și va juca și Mailat. Îl pregătim pe Mailat să intre. E o veste bună. Cred că va reveni de la meciul cu Iași.

Este apt, face antrenamente 100% de două săptămâni, are nevoie de un meci de pregătire în care să joace o repriză, să vedem dacă duce. Apoi, poate intra încet, încet în echipa noastră. Nu poate fi un titular de bază, dar poate fi un mare ajutor pentru noi dacă e în formă”, a spus Iftime, în direct la GSP Live.

FC Botoșani ocupă ultimul loc în play-out, cu 11 puncte în bilanț, 4 distanță față de pozițiile de baraj și la 6 lungimi în urma lui Poli Iași, prima echipă aflată deasupra liniei.

Entuziasmul nu s-a stins. Am avut ghinioane, greșeli de arbitraj evidente care ne-au afectat. Meciurile importante vor începe acum. Am vorbit cu Bogdan Andone să fim foarte atenți la următorul meci, cu Poli Iași. Dacă vom câștiga cu Iași, șansele noastre și entuziasmul vor crește. Dacă pierdem, lucrurile vor fi grave

- Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

Cariera lui Sebastian Mailat în Liga 1

SEZON

ECHIPĂ

M / G / A*

2015/16

ACS Poli Timişoara

1 / 1 / 0

2016/17

ACS Poli Timişoara

23 / 3 / 1

2017/18

ACS Poli Timişoara

14 / 2 / 1

2017/18

CFR Cluj

13 / 1 / 1

2018/19

CFR Cluj

10 / 0 / 1

2018/19

Gaz Metan Mediaş

18 / 0 / 0

2019/20

CFR Cluj

1 / 0 / 0

2020/21

FC Voluntari

22 / 4 / 0

2021/22

FC Botoşani

17 / 1 / 3

2022/23

FC Botoşani

36 / 16 / 1

*Meciuri / Goluri / Assisturi doar în campionatul României

304 zileau trecut de la ultimul joc oficial bifat de Mailat în tricoul lui FC Botoșani; reușea o „dublă” în ultima etapă a play-out-ului precedent, victoria cu CS Mioveni, 5-2, din 20 mai 2023

Mai multe articole de actualitate din SuperLiga:

De ce încă nu a jucat Vlad Chiricheș la FCSB » Explicații oficiale
FCSB
De ce încă nu a jucat Vlad Chiricheș la FCSB » Explicații oficiale
Negoiță atacă DUR în disputa cu Mircea Lucescu: „Bate câmpii! Pun pariu că el și Țiriac nu vor investi NICIODATĂ la Dinamo”
DINAMO
Negoiță atacă DUR în disputa cu Mircea Lucescu: „Bate câmpii! Pun pariu că el și Țiriac nu vor investi NICIODATĂ la Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close