FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

VIDEO Tertipul incredibil la care a apelat Valeriu Iftime pentru a-l instala pe Croitoru, antrenor fără licența PRO

Foto: Valeriu Iftime
Foto: Valeriu Iftime

Articol de , - Publicat joi, 25 mai 2023 11:03 / Actualizat joi, 25 mai 2023 11:41

Prezent la Sibiu pentru a urmări finala Cupei României dintre Sepsi și U Cluj, Valeriu Iftime a confirmat în premieră că Marius Croitoru revine la FC Botoșani. El va fi „principal”, ca și în precedentul mandat, dar în acte va fi trecut ca șef al departamentului de scouting, pentru a fenta interdicția FRF în cazul antrenorilor fără licență PRO. 

Ifitme spune că l-a adus pe Marius Croitoru pe postul de antrenor secund și șef al departamentului de scouting, în timp ce omul cu licența PRO de pe banca moldovenilor va rămâne Mihai Ciobanu.

„Ocupați-vă!” » Gigi Becali și-a găsit „General” la mijloc: îl vrea pe fotbalistul cu 4 titluri în Liga 1
FCSB
„Ocupați-vă!” » Gigi Becali și-a găsit „General” la mijloc: îl vrea pe fotbalistul cu 4 titluri în Liga 1

VIDEO. Valeriu Iftime: „Croitoru nu va fi antrenor principal” ;)

„Marius Croitoru este în staff-ul tehnic de la Botoșani, dar nu antrenor principal, pentru că nu poate. El va coordona scouting-ul. Are un ochi excepțional pentru jucători. Mihai Ciobanu va rămâne principal la echipă”, a spus Valeriu Iftime.

În acest sezon, Marius Croitoru a fost suspendat timp de 4 etape și amendat de Comisia de Disciplină pentru că a dat indicații în calitate de antrenor principal fără să dețină licența PRO. Ulterior, acesta a câștigat la recurs procesul cu Școala de Antrenori. 

Conform ultimelor decizii ale Comitetului Executiv al FRF, antrenorii care își închiriază licența PRO sunt suspendați timp de doi ani. În cazul celor de la FC Botoșani, s-ar putea întâmpla acest lucru din următorul sezon, dacă s-ar constata că principalul Mihai Ciobanu i-ar împrumuta licența lui Marius Croitoru.

Valeriu Iftime îl așteaptă la negocieri pe Remacle

Acuzat de Martin Remacle într-un interviu pentru GSP.ro  l-ar fi defavorizat în perioada petrecută la FC Botoșani și că nu ar mai vrea să se întoarcă în Moldova, Valeriu Iftime a explicat că încearcă să cadă la o înțelegere cu mijlocașul belgian.

„Pe Remacle nu-l mai las la U Cluj. Am avut o discuție civilizată cu el și i-am propus să vină și să închidem contractul. Mai avem un an de zile colaborare”, a afirmat Valeriu Iftime.

Citește și alte știri:

Vine să ia Liga » L'Equipe dezvăluie mutarea verii în Europa: „Mourinho va accepta oferta”

Epic fail » Becali i-a dat 200.000 de euro pentru fiecare gol, iar acum pleacă liber

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
eugenl0353
eugenl0353  •  26 Mai 2023, 06:12

tertipuri care ar trebui sanctionate exemplar de frf.croitoru este un ***,fara studii,a reusit sa distruga 3 echipe intr-un an si are un tupeu inimaginabilPROBLEMELE SUNT ,IN REALITATE iftimie,becalii antrenori gen pintilii,croitoru,poienaru si frica lui burleanu si a gastii din frf care se tem ca daca impun respectarea regulamentelor si a legislatiei NU II MAI VOTEAZA NIMENI.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  25 Mai 2023, 19:11

daca mititelu fuzioneaza cu csu s a ales praful de cooperativa ...

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  25 Mai 2023, 16:10

Acești " Siamezi " ai fotbalului mioritic ,Becali și Iftimie aceleași combinații!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează