FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CSU CRAIOVA

FOTO VAR a considerat că acesta nu a fost henț » Din nou probleme de arbitraj în Sepsi - Craiova

Brigada condusă de Marian Barbu a luat o decizie controversată în prima repriză a meciului dintre Sepsi și CSU Craiova, din runda cu numărul #5 a Superligii.
Brigada condusă de Marian Barbu a luat o decizie controversată în prima repriză a meciului dintre Sepsi și CSU Craiova, din runda cu numărul #5 a Superligii.

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2024 19:25 / Actualizat duminica, 21 aprilie 2024 23:18

Brigada condusă de Marian Barbu a luat o decizie controversată în prima repriză a meciului dintre Sepsi și CS Universitatea Craiova (1-2 la pauză), din runda cu numărul #5 a Superligii.

În minutul 11, Denil Maldonado avea să deschidă scorul pentru olteni în urma unei lovituri de la colțul terenului. Doar că, fix înainte ca fundașul să înscrie cu un șut foarte frumos, Jovan Markovic s-a întins pentru a juca balonul, iar pe reluările televiziunilor se vede destul de clar cum mingea îl atinge pe brațul stâng pe atacantul Craiovei, sub umăr.

„Centralul” Barbu a validat reușita. A urmat apoi analiza VAR.

VAR a considerat că acesta nu a fost henț » Din nou probleme de arbitraj în Sepsi - Craiova
Markovic, atins pe braț de minge

Iulian Dima și Andrei Moroiță, aflați în camera VAR, au analizat faza și după 3 minute de verificare au decis că reușita trebuie validată. Decizia i-a nemulțumit pe covăsneni, care au protestat virulent.

Barbu, salvat de VAR în minutul 37 la Sepsi - CSU Craiova

Marian Barbu a greșit apoi chiar înaintea pauzei. După o centrare venită din partea dreaptă, Marius Ștefănescu a tras la poartă, dar mingea a fost oprită de Badelj cu mâna dreaptă. Henț clar, însă „centralul” nu l-a văzut. Greșeala acestuia a fost îndreptată de VAR.

VAR a considerat că acesta nu a fost henț » Din nou probleme de arbitraj în Sepsi - Craiova
Momentul în care mingea atinge mâna lui Badelj

Nu este prima dată când un meci dintre Sepsi și Universitatea Craiova este influențat de greșelile de arbitraj. Pe 4 februarie, într-un duel care conta pentru etapa cu numărul 24 a sezonului regulat, Istvan Kovacs și brigada lui aveau să facă praf meciul jucat la Sfântu Gheorghe.

Istvan Kovacs a avantajat-o clar pe Craiova pe terenul lui Sepsi

Universitatea Craiova câștiga la Sfântu Gheorghe, scor 3-1, însă cu largul concurs al „centralului” Istvan Kovacs. Acesta le refuzase gazdelor două penalty-uri în prima repriză, iar în total au fost 6 decizii eronate, majoritatea pro-Craiova.

El e foarte bine pregătit fizic, dar tot timpul e departe de faze, niciodată nu e aproape, e la 20 de metri de faze. După greșelile astea, Kovacs trebuie să stea patru luni de zile. Patru luni de zile trebuie să-i dai suspendare!
- Basarab Panduru după acel Sepsi - Craiova din 4 februarie

Citește și alte știri de actualitate:

Dorinel Munteanu, după o nouă victorie la Oțelul: „Am primit niște telefoane, sper să se concretizeze”
OȚELUL - U CLUJ 1-0
Dorinel Munteanu, după o nouă victorie la Oțelul: „Am primit niște telefoane, sper să se concretizeze”
Șumudică îl face praf pe fotbalistul din Superliga dorit de Becali: „Nu e de FCSB niciodată”
FCSB - Rapid 2-2
Șumudică îl face praf pe fotbalistul din Superliga dorit de Becali: „Nu e de FCSB niciodată”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (17)
Misu1950
Misu1950  •  22 Aprilie 2024, 14:39

Ca o recompensa, saptamana asta CFR-ul o va egala pe Craiova la puncte!

dandana
dandana  •  22 Aprilie 2024, 05:35

Frate sa faci un astfel de reportaj da dovadă de multă nesimțire s-a văzut la TV foarte clar ca din umăr ia săriți jos, iar voi ați luat această poza când mingea se ducea în jos. De ce *** sa faceți asta ca jurnaliști? Ok! Va înțeleg că vreți rețin, dar asta este nesimțire nu aduci oamenii spre gsp. Spuneți de ce se îndepărtează oamenii de presă, asta este adevărata cauza dragilor. Ne-am săturat de minciuni, un adevăr nu puteți căuta.ce naiba a căutat și varul 5 minute și te-ai găsit tu ca este henț. În primul rând ii minți pe cei de la Sepsi, și nu merită asta. Or fi ei mai neserioși uneori și o dau în politică cum ca ei sunt unguri, dsr sa fim serioși. Nu merită să fie mințiți! Pune fotografia în care se vede clar ca ii da în umăr, și nu mai da astfel de articol. Dacă nu te pricepi renunță, oare crezi ca lumea este proastă, mulți s-au uitat la meci și au văzut deja ce și cum

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legio.sud
legio.sud  •  21 Aprilie 2024, 22:43
Postat de costelo pe 21 Aprilie 2024, 21:16

Nu are cum sa fie umar, mingea este clar incetinita de mana. Daca il lovea din umar, mingea ar fi sarit cu totul diferit. Hent clar

Costică l-a lovit în zona claviculei și Markovic s-a înclinat puțin s-o direcționeze spre maldonado ce se vede în fotografie este o iluzie ,de fapt imaginea mingii este distorsionată fiind în mișcare către autorul golului , asta este realitatea ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează