FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRE

Vasile Dîncu a dezvăluit cu ce echipă simpatizează: „Este clubul copilăriei mele”

Vasile Dîncu. 
Sursă foto: Facebook
Vasile Dîncu. Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat marti, 01 august 2023 07:23 / Actualizat marti, 01 august 2023 09:41

Vasile Dîncu (61 de ani), fostul ministru al Apărării, a dezvăluit că echipa pe care o susținea în copilărie era Dinamo, în ciuda faptului că în ultima perioadă a fost apropiat de CSA Steaua București, club finanțat de MapN, și de CFR Cluj, echipă cu al cărei patron este prieten foarte bun. 

Politicianul a precizat că ar fi dispus să o ajute pe Dinamo, dacă trupa din „Ștefan cel Mare” ar avea nevoie de un anumit sprijin, dat fiind și faptul că acesta are mai mulți prieteni în cadrul clubului alb-roșu. 

Șocat de discursul lui Constantin Budescu: „Cum mai retragi vorbele astea? Doar în fotbalul românesc ar mai putea continua la club”
Petrolul - Voluntari 0-2
Șocat de discursul lui Constantin Budescu: „Cum mai retragi vorbele astea? Doar în fotbalul românesc ar mai putea continua la club”

Vasile Dîncu dezvăluie că echipa lui de suflet e Dinamo: „Sunt dinamovist din copilărie”

„Eu sunt dinamovist din copilărie. Sunt dinamovist prin identitatea mea de copil. Sigur, acum sunt foarte apropiat şi de CFR Cluj, şi de Steaua, pentru că am cunoscut aceşti oameni, suporteri, prieteni foarte mulţi.

Nu sunt un microbist cum sunt unii, fanul exclusiv al unui club, nu ţin doar cu un singur club şi restul sunt indezirabile. Am foarte multe cluburi pe care le simpatizez.

Clubul copilăriei mele este Dinamo, bineînţeles. Sunt în legătură cu cei de la Dinamo, am prieteni foarte mulţi la Dinamo şi, dacă aş putea ajuta cu ceva, în mod legal, să-i sprijin, aş face-o oricând”, a declarat Vasile Dîncu, conform Orange Sport. 

VIDEO. Ovidiu Burcă, conferință de presă după Dinamo - Sepsi 0-3

Citește și: 

Lecție de bun simț » Cum arăta sectorul fanilor oaspeți după Dinamo - Sepsi

Basarab Panduru nu le dă speranțe „câinilor”: „Cu ei 3 n-ai cum niciodată să întorci scorul, doar să mai primești goluri”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
Clujean
Clujean  •  01 August 2023, 15:24

Vindeți numele stadionului pe 30 de ani și scoateti clubul din Insolventa !

Raul.Vr
Raul.Vr  •  01 August 2023, 15:20
Postat de concret pe 01 August 2023, 13:38

Decat fata de prost, cum au 99% dintre doreii gigisti...

Corect sunteti la fel și voi si gigiștii. Nu e nici o diferența.

bogat
bogat  •  01 August 2023, 15:00

Dinamovist care trage pentru CFR si CSA Steaua, la Dinamo e doar cu prieteniile si probabil vrea bilete gratuite la loja. :)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează