FOTBAL  »  Superliga  »  TRAGEDIE

Vasili Hamutovski, mesaj emoționant la moartea lui Martin Tudor: „Aveai un suflet de aur. Plâng pentru tine, frate!"

Martin Tudor și Vasili Hamutovski pe vremea când erau colegi la echipa din Ghencea
Martin Tudor și Vasili Hamutovski pe vremea când erau colegi la echipa din Ghencea

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2020 20:40

Vasili Hamutovski, fost portar la FCSB între 2003 și 2006, a aflat azi de la foștii colegi despre decesul lui Martin Tudor, cel care i-a fost concurent o vreme în poarta roș-albaștrilor. Bielorusul a ținut apoi să transmită un mesaj emoționant prin intermediul Gazetei. 

Iată mesajul:

Martin, nu cred că ai murit... nu vreau să cred! Sunt foarte recunoscător pentru profesionalismul și caracterul de care ai dat dovadă atâta timp cât am fost colegi la Steaua. Am concurat pentru același post, dar nu am fost niciodată rivali, ci prieteni buni, pentru că tu aveai un suflet de aur. Ne-am făcut reciproc mai puternici ca portari. 

Când m-ai susținut și m-ai ajutat ca prieten, am înțeles puterea caracterului tău și am văzut ce Inimă mare și bună ai! Aceeași inimă care azi a încetat să mai bată. Mulțumesc, Martin! Plâng pentru tine și nu te voi uita niciodată! Odihnește-te în pace, frate!

Deși locuiește acum în Belarus, Hamutovski ar fi vrut să vină la înmormântarea lui Martin Tudor. Foștii colegi de la FCSB, cu care ține legătura pe un grup de Whatsapp, l-au informat însă că în România e stare de urgență și una dintre reguli spune că la înmormântare nu pot asista decât 8 persoane din familie. 

VIDEO. Martin Tudor s-a stins din viață la numai 43 de ani

Citește și alte știri despre decesul lui Martin Tudor:

Moartea lui Martin Tudor l-a năucit pe Victor Pițurcă: „Nu pot să-mi revin. A suferit mult de tot, e o dramă, un dezastru"

A MURIT MARTIN TUDOR. Sorin Paraschiv i-a fost căpitan la Steaua și îi face portretul din vestiar: „Așa era Martinică”

Pumnul care l-a adus pe Martin Tudor la Steaua și un meci de pomină pe „Oblemenco”: „Ce să mă mai laud cu el acolo? Mă sfâșia lumea!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
 •  31 Martie 2020, 00:16

Am crescut cu aceasta legenda

ovasim
ovasim  •  30 Martie 2020, 22:30

Cuvintele sunt de prisos,imi amintesc transferul lui de la Olimpia Satu Mare .Bun portar

Vezi toate comentariile (2)
Comentează