FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Verdictul primit de Octavian Popescu » Ce măsură ia în calcul FCSB

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 16:00 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 16:03

Extrema Octavian Popescu (20 de ani) a aflat verdictul medicilor după ce a părăsit cantonamentul României U21. El e în pericol să rateze mai multe meciuri importante ale celor de la FCSB.

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, 26 noiembrie, de la 20:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport. 

Convocat de Daniel Pancu la naționala de tineret, fotbalistul nu a jucat în primul meci (5-0 cu Albania) și a părăsit azi cantonamentul, după ce investigațiile au arătat că nu va fi recuperat la timp pentru meciul de marți, cu Elveția.

„Dónde estás, Vini? Te rup, Vinicius!” » Reacții necontrolate din vestiarul naționalei: „Co***, cum am ratat...”
ROMÂNIA
„Dónde estás, Vini? Te rup, Vinicius!” » Reacții necontrolate din vestiarul naționalei: „Co***, cum am ratat...”

Ce accidentare a suferit Octavian Popescu

Din informațiile Gazetei Sporturilor, extrema de 20 de ani acuză probleme musculare. El a fost diagnosticat cu o leziune musculară de gradul 2, la mușchiul aductor al piciorului stâng.

În mod normal, o astfel de accidentare înseamnă o pauză de trei săptămâni. El ar urma să rateze meciurile cu Dinamo (26 noiembrie), Oțelul (3 decembrie) și FCU Craiova (7 decembrie, Cupă). Iar meciul cu CFR Cluj (10 decembrie) ar fi sub semnul întrebării.

Îl salvează Marijana pe Octavian Popescu?

FCSB ia în calcul variantă să apeleze din nou la serviciile Marijanei Kovacevic. Astfel, Tavi Popescu ar putea fi recuperat mai repede decât perioada preconizată inițial. 

Echipa roș-albastră a apelat recent la ajutorul sârboaicei, care la finalul lunii octombrie l-a tratat pe Florinel Coman și l-a pus pe picioare într-un timp record.

Cine e Marijana Kovacevic

  • e licențiată în farmacologie și timp de 10 ani a lucrat în mai multe laboratoare și instituții farmaceutice
  • s-a specializat și în fizioterapie, iar în urmă cu 18 ani și-a deschis propriul cabinet, la Belgrad
  • s-a specializat în tratarea accidentărilor, a celor musculare în special
  • refuză să dezvăluie ce conține substanța care e introdusă în corpul sportivilor, însă nu există niciun risc de dopaj, toți sportivii care au fost testați după ce s-au tratat la ea au ieșit negativ
  • în 2010, Marijana a făcut parte din delegația oficială a naționalei Serbiei care a participat la Campionatul Mondial

Octavian Popescu, criticat de Gigi Becali și Dumitru Dragomir

 Octavian Popescu a bifat 19 meciuri pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile. A reușit 3 goluri și două pase de gol. Evoluțiile sale nu au fost pe placul patronului Gigi Becali, care l-a criticat în dese rânduri. 

„Cel mai dezamăgit sunt de Tavi Popescu. Nu credeam. Era cel mai bun la 18 ani și acum, la 20, e cel mai slab. Nu mă interesează viața lui. Nu știu ce se întâmplă. Sunt mai mulți factori... Eu încă zic că mai cred în Tavi Popescu. Dar la meciul cu Rapid a fost prima dată când mă gândeam că nu mai cred. A fost prea slab! A pierdut multe mingi”, a spus Becali pe 6 noiembrie. 

„Dintr-o viitoare mare vedetă, dintr-un mare fotbalist, Octavian Popescu a ajuns zero. Ori iubește prea mult, ori e de vină viața extrasportivă, ori cu moralul este la pământ din anumite cauze și trebuie văzut acest lucru. 

Degeaba îl ameninți, pe un copil nu poți să-l ții numai în amenințări. Faptul că a plâns după meci (n.r. - cu Rapid) arată că din punct de vedere nervos este la pământ copilul. El în permanență făcea și faza a doua, de pe partea lui nu se centra aproape niciodată. Acum e zero tăiat. Păcat de el, mă așteptam să spargă toate barierele”, a declarat și Dumitru Dragomir.

VIDEO Adio, FCSB?! » Dawa, fotbalistul de bază al roș-albaștrilor își termină contractul și știe ce vrea: „Planul e făcut”

Citește și: 

Chiricheș KO! MM Stoica, anunț teribil pentru FCSB: „E o mare lovitură” + Decizia luată de club + Gestul făcut de fundaș
FCSB
Chiricheș KO! MM Stoica, anunț teribil pentru FCSB: „E o mare lovitură” + Decizia luată de club + Gestul făcut de fundaș
Jucătorul de la AC Milan pe care a pus ochii FCSB: „L-am fi luat. Acum e greu”
FCSB
Jucătorul de la AC Milan pe care a pus ochii FCSB: „L-am fi luat. Acum e greu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  19 Noiembrie 2023, 16:46
Postat de vilito pe 19 Noiembrie 2023, 16:27

oare toate rezervele din liga 1 au parte de atatea articole ?

Nu toate au cate un *** in spate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vilito
vilito  •  19 Noiembrie 2023, 16:27

oare toate rezervele din liga 1 au parte de atatea articole ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează