FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Un om important din fotbal e convins că FCSB va lua titul în sezonul viitor » Pe ce se bazează

Victor Becali mizează pe FCSB în noul sezon
Victor Becali mizează pe FCSB în noul sezon

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 11:26 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 12:40

Victor Becali, unul dintre cei mai influenți agenți din fotbalul românesc, și-a ales favorita pentru noul sezon din Liga 1. 

Chiar dacă CFR Cluj a câștigat autoritar ultimele patru campionate, iar „feroviarii” l-au adus în această vară pe Marius Șumudică, unul dintre cei mai importanți antrenori români, Victor Becali consideră că FCSB, echipa patronată de vărul Gigi Becali, va triumfa în stagiunea următoare

Victor Becali: „Pariez pe FCSB!”

Va fi un campionat bun. Nu știu dacă Farul poate reuși anul acesta, dar cred că lucrurile se vor schimba foarte mult. E CFR, e FCSB, e CSU Craiova, e Rapid, vedem revenirea Craiovei lui Mititelu. 

Va fi un campionat mai animat, mai spectaculos. Anul acesta, pariez pe FCSB! Nu câștigă de atâția ani, cum să nu aibă dorință? FCSB are de toate!”, a afirmat Victor Becali, într-un dialog purtat cu Costin Ștucan la GSP Live. 

FCSB și CFR Cluj, la ani-lumină de cluburile din Vest

CFR Cluj și FCSB, primele două clasate din Liga 1, se aleg, fiecare, cu aproximativ 2,5 milioane de euro din drepturile TV, în vreme ce campioana și vicecampioana din Anglia și Italia, campionatele care primesc cel mai mult de la televiziuni, vor încasa chiar și de 80 de ori mai mult.

Prăpastia care s-a creat între echipele din România și cele din Occident e tot mai mare, de la an la an, iar modul în care arată parcursul acestora în cupele europene e cel mai bun argument. 

Prima explicație e cea de ordin financiar și anume: bugetul cluburilor-gigant din Vest comparativ cu cele de la noi. Iar la noi, majoritatea covârșitoare a echipelor trăiesc, practic, din banii rezultați din drepturile TV. E fix capitolul la care, de la sezon la sezon, Liga 1 rămâne și mai în urma grupărilor de top. Chiar dacă e vorba de FCSB sau CFR Cluj.

FCSB și CFR, sub 5 milioane de euro la un loc 

Cum actualul campionat le-a avut pe CFR și pe FCSB pe primele două poziții și cum grila de împărțire a banilor ține cont în mare măsură de locul ocupat în ierarhia finală, cele două vor încasa cele mai mari sume. 

CFR va avea parte de 2,55 milioane de euro, în vreme ce clubul lui Becali s-ar alege cu 2,43 milioane euro. În cazul ambelor e vorba despre sume fără TVA! Rezultă un total care nu atinge 5 milioane de euro.

VIDEO Florin Manea nu l-a vrut pe Octavian Popescu, preferatul lui Gigi Becali: „Superficial”

Mai multe știri din Liga 1:

Basarab Panduru reacționează dur la adresa jucătorilor care l-au criticat pe Becali: „Să nu comenteze, să tacă!”

EXCLUSIV Dezvăluiri despre metodele lui Șumudică la CFR Cluj: „Glume, țipete, reproșuri” + ce s-a întâmplat în ultimul amical

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
siriussirius
siriussirius  •  23 Iunie 2021, 21:00

La fel proroceste dragomir si porumboiu in fiecare an despre noi DA DOAMNE dar sint satul de promisiuni nu-i costa nimic sa faca tot felul de declaratii ,amu asta ce sa spuna despre echipa lui varu -sau,dragomir are afaceri si el si porumboiu cu gigi ,dar nu aminteste nici unul de lisa unui antrenor,nici de implicarea neavenita a ciobanului .

paolo11
paolo11  •  23 Iunie 2021, 18:47

"Articol"scris de neaveniti...Nu va e rușine?

talpaiadului
talpaiadului  •  23 Iunie 2021, 17:15

FCSB nu are nici o sansa la campionat, e posibil chiar sa joace in play-out la anul. Lipsa antrenorului, posturile neacoperite si atitudinea lui Becali sunt garantia esecului.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează