FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB ar putea rămâne fără Florin Tănase » Anunțul lui Victor Becali: „Sunt niște discuții”

Florin Tănase
Florin Tănase

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 decembrie 2021 16:20 / Actualizat sambata, 11 decembrie 2021 16:31

Victor Becali, impresarul lui Florin Tănase, a vorbit despre posibilitatea ca liderul roș-albaștrilor să plece de la echipă în această iarnă.

Florin Tănasear putea să nu mai continue la FCSB și în 2022, fiindcă el e curtat de un club din Emiratele Arabe Unite, iar Gigi Becali nu se poate opune în cazul în care va veni o ofertă de trei milioane de euro. Suma aceasta funcționează ca o clauză eliberatoare din contractul pe care îl au Florin și FCSB.

Își pierde căpitanul, pierde și lupta! Pericolul care pândește FCSB în iarnă: goluri decisive sau 3 milioane de euro?
FCSB
Își pierde căpitanul, pierde și lupta! Pericolul care pândește FCSB în iarnă: goluri decisive sau 3 milioane de euro?

Victor Becali a comentat situația căpitanului de la FCSB și este de părere că acesta merită transferul în străinătate, dar susţine că momentan nu e nimic concret.

„Sunt niște discuții, nu pot să le numesc oferte, pentru că nu e ceva concret. Cu siguranță, ar merita (n.r.- să plece în străinătate)! În fotbal, nu poți să știi niciodată șansele de transfer. Tănase este un băiat de mare caracter și un fotbalist bun. Eu spun că este isteț, poate pare arogant”, a declarat Becali potrivit digisport.

Florin Tănase, „cel mai bun din campionat!”

Echipa lui Becali mai e implicată în luptă mai ales datorită lui Florin Tănase. Florin a marcat șase goluri în campionat și a obținut astfel șase puncte: trei cu UTA, în victoria din etapa recentă, două puncte cu Gaz Metan, când a înscris pentru 2-1, și un punct în jocul cu Sepsi, în care FCSB a scos doar un egal. 

Prestațiile lui l-au convins pe Dumitru Dragomir să spună că „e cel mai bun fotbalist din campionat!”. În stagiunea trecută, Tănase a fost și mai important, punctând de 24 de ori.

Printre ultimele ocazii

Tănase a vorbit duminică, după meci, ca și cum ar fi interesat de un transfer în Emirate. El a tot insistat că e dornic să plece într-un alt campionat, doar că accidentările serioase și rezultatele slabe ale echipei au împiedicat vreo afacere mare.

Căpitanul roș-albaștrilor nici nu mai e foarte tânăr, el nu mai face parte din categoria „Man, Mihăilă”, fotbaliști pe care cluburi din Europa îi urmăresc ca să-i ia și să-i dezvolte. 

Tănase va împlini în decembrie 27 de ani și ocazia aceasta de transfer e una dintre ultimele din carieră, o șansă ca el să dea lovitura și să câștige bani foarte mulți.

Video Tot ce trebuie să știi înainte de Gaz Metan - FCSB:

Citește alte știri din Liga 1:

Ioan Andone nu-i iartă pe fotbaliștii lui Dinamo: „ Nu sunt profesionişti! când gândeşti aşa ca jucător înseamnă că ai o problemă”

Concurență pentru Becali » Nicolae Păun, dorit şi de o echipă din străinătate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  12 Decembrie 2021, 02:20
Postat de cky33 pe 11 Decembrie 2021, 23:34

Dacă fcsb ia 1 milion de euro net pe el ar trebui să fie super fericiți. Idem florinel

Iar daca ia mai mult,sa-ti inchizi contul!

cky33
cky33  •  11 Decembrie 2021, 23:34

Dacă fcsb ia 1 milion de euro net pe el ar trebui să fie super fericiți. Idem florinel

wearethechampions
wearethechampions  •  11 Decembrie 2021, 18:08

Nici o pierdere. L-au antrenat pe Popescu la plonjoane in careu.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează