FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Victor Becali a amenințat-o în direct pe Anamaria Prodan: „Am fost la pușcărie! Dacă îmi mai jignește familia, nu mai răspund pentru faptele mele!”

Victor Becali / Captură GSP Live +49   FOTO
Victor Becali / Captură GSP Live

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 12:44 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 16:01

Agentul Victor Becali intervine în conflictul pe care fratele său îl are cu Anamaria Prodan. Enervant de ultimele declarații ale Anei, fratele lui Giovanni Becali recurge la amenințări grave.

Victor Becali către Anamaria Prodan: „Nu mai răspund pentru faptele mele”

„Bătrâni suntem, obosit sunt uneori seara, puşcărie am făcut amândoi. Am fost la puşcărie, nu pot să neg evidența, nu? Dar dacă mai vorbeşte de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele. Spuneți că nu e în regulă să zic asta, dar când ea zice că ne pune în genunchi, e în regulă?

Cum ar fi dacă eu aş vorbi de familia dumneavoastră, a fiecărui jurnalist care mă critică sau nu scrie ce îmi place mie? Chiar dacă ne contrăm la anumite subiecte, există respect. Doamna respectivă să nu se mai refere la familia mea, asta îi transmit public! Am văzut că stă la masă cu tot felul de tipi musculoşi în nişte poze, nu mă impresionează. 

De la o anumită vârstă, nu mă impresionează astfel de lucruri. În plus, nu ne poate pune ea pe noi în genunchi... M-aţi văzut vreodată pe mine sau pe fratele meu în genunchi? Eu nu-mi aduc aminte”, a declarat Victor Becali, într-o intervenție la Radio Sport Total FM. 

Victor Becali a amenințat-o în direct pe Anamaria Prodan: „Am fost la pușcărie! Dacă îmi mai jignește familia, nu mai răspund pentru faptele mele!”
Victor Becali

Anamaria Prodan, amenițări la adresa familiei Becali: „Îi pun în genunchi în fața lui Reghecampf”

Impresara aflată în proces de divorț cu Reghecampf, antrenorul lui CSU Craiova, l-a amenințat pe Giovanni Becali, după ce agentul a anunțat că Reghe și-ar dori să semneze cu firma sa.

„Nu este adevărat. Sunt maimuțoi care se trezesc vorbind. Are demnitate Reghecampf, nici chiar așa...Tocmai am vorbit cu soțul meu și zâmbea: «Ana, nu e adevărat nimic. Se bagă în seamă». 

Ăștia sunt genul ăla de mafioți din «Las Fierbinți». Prind și ei niște momente că sunt uitați de lume, de soartă și de viață și se bagă în seamă pe spatele altora care sunt mult prea șmecheri, Prodan și Reghecampf. Mult prea șmecheri față de ăștia care văd mult prea multe filme la televizor. 

Ei cred că dacă sunt singuri în competiție și ies pe locul doi își permit să facă tot felul de golănii. Le transmit că nu mor vulturii când vor fluturii. Când mă voi întoarce în țară, îi strâng pe toți. Avocați, «neavocați», manageri, «nemanageri» și îi pun în genunchi în fața lui Reghecampf și apoi o să vedeți ce se va întâmpla”, a spus Anamaria Prodan pentru GSP.ro.

Anamaria Prodan amenință după ce Ioan Becali a anunțat că Reghecampf vrea să fie impresariat de el: „Îi strâng pe toți și îi pun în genunchi. Să vedem dacă mai mârâie vreunul!”
REACȚIE
Anamaria Prodan amenință după ce Ioan Becali a anunțat că Reghecampf vrea să fie impresariat de el: „Îi strâng pe toți și îi pun în genunchi. Să vedem dacă mai mârâie vreunul!”

Anamaria Prodan: „Dacă vorbesc eu, Giovanni se întoarce la pușcărie”

Eu le-am transmis celor din familia Becali să-și vadă de viața lor. Dacă o singură dată mai fac mizerii și își bat joc de Reghecampf și familia mea... Dacă Reghecampf nu a spus nimic niciodată, nu înseamnă că e tâmpit.

Giovanni a văzut foarte multe filme. Să-și vadă de bătrânețea lui. Dacă vorbesc eu, se întoarce de unde a venit (n.r- pușcărie). În viața mea nu am fost atât de furioasă. Dacă vorbește Anamaria, oasele lor rămân acolo de unde s-au întors. Am dovezi. Ioan, Victor și Gigi Becali nu există pentru mine. Nu-i cunosc. Și ei să facă la fel.
Anamaria Prodan la ProX

VIDEO Anamaria Prodan: "Cum să mă prindeți pe mine pe parte de sex? Așa de tâmpită par eu?!"

Citește și alte știri de actualitate: 

Anamaria Prodan, jigniri în serie la adresa familiei Becali: „Am dovezi, dobitocilor! Vreți să vă întoarceți în pușcărie?”

Anamaria Prodan „i-a găsit” înlocuitor lui Reghecampf: „Mă voi mărita imediat cu cel mai bogat și șarmant bărbat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
max9
max9  •  04 Noiembrie 2021, 19:48

Bravo Ana! Singura persoana in stare sa se lege de *** astea din braila. Cred cu tarie ca fotbalul romanesc este unde e din cauza puscariasilor astia....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  04 Noiembrie 2021, 19:21
Postat de mal. pe 04 Noiembrie 2021, 17:31

Un pușcăriaș profesionist ar trebui sa știe că întotdeauna raspunde pentru faptele sale! Cum a mai și răspuns! Poarta Albă !

A AMENINȚA PE CINEVA , MAI ALES O TÂRÂTURĂ CA PRODANCA CARE EA A AMENINȚAT PRIMA , NU ÎNSEAMNĂ FAPTĂ!!! ORI DACĂ ÎNSEAMNĂ FAPTĂ , ATUNCI ȘI PRODANCA TREBUIE SĂ SE DUCĂ LA POARTA ALBĂ. DE FAPT , DACĂ MĂ ÎNTREBI PE MINE , EA AR MERITA MAI MULT DECÂT VICTOR BECALI SĂ AJUNGĂ ACOLO.

ucluj2011
ucluj2011  •  04 Noiembrie 2021, 19:18

PRODANCA... O NULITATE , ***!! FĂRĂ RUȘINE , FĂRĂ CARACTER , FĂRĂ ONOARE!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează