FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI

VIDEO Adrian Porumboiu la GSP Live, despre două faze critice din Dinamo-Botoșani: „roșu” clar și gol anulat pe nedrept!

Dinamo - Botoșani //Captură TV Digi Sport
Dinamo - Botoșani //Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 21:07

Dinamo - FC Botoșani, cel mai așteptat duel al zilei din Liga 1, a debutat cu un fault grosolan, nesemnalizat însă de arbitrul George Rădulescu.

Nici măcar un minut nu trecuse din partida de pe Arena Națională când Mihai Neicuțescu, fotbalistul readus de Dinamo de la Chindia, l-a lovit cu cotul în figură, în săritură, pe Andrei Chindriș, unul dintre stâlpii apărării botoșănenilor. 

Inițial, arbitrul nu dictase nici măcar cartonaș galben, însă și-a întors decizia inițială și l-a avertizat pe Neicuțescu. Reluările TV au scos însă în evidență duritatea loviturii dinamovistului, decizia corectă fiind că acesta trebuia să fie eliminat. 

Porumboiu la GSP Live: „E de roșu clar! Desface brațul și îl lovește, e fără dubii faza”

La pauza meciului, Adrian Porumboiu a intervenit în direct la GSP Live și a confirmat că arbitrul trebuia să-i acorde cartonaș roșu lui Neicuțescu.

E de roșu clar! Desface brațul și îl lovește, e fără dubii faza. Nu știu dacă i-a fost teamă. Mie-mi place acest central, dar nu trebuia delegat la acest meci. Citindu-i CV-ul, el n-ar trebui s-o arbitreze pe Dinamo. Dacă-i comisar al poliției și Dinamo e Dinamo, e normal să aibă o legătură. Vrei, nu vrei, e vorba de sânge”, a spus acesta în direct la GSP Live.

„Mai degrabă a fost gol corect”

În minutul 44, Montini a marcat, însă asistentul Mircea Orbuleț a dictat ofsaid. Nici această decizie nu a fost pe placul lui Porumboiu.

„Cred că se poate discuta golul anulat al lui Dinamo. Mai degrabă e gol corect. Bine, e Orbuleț acolo, el vine de la armată (n.r. râde)”, a mai spus Porumboiu. Ulterior, moderatorul Costin Ștucan a confirmat faptul că Mircea Orbuleț este cadru militar.

VIDEO CU DECLARAȚIILE LUI PORUMBOIU LA GSP LIVE:

Vezi AICI toate detaliile de la Dinamo - FC Botoșani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
107244394001653
Florinescu Andrei  •  15 Septembrie 2019, 11:55

Cum dracu l-a delegate Deaconu pe Radulescu daca stia ca e militia? pardon stia ca lucreaza in politie???? De ce presa nu-I pune intrebari lui Deaconu??? Nu cumva are legaturi cu Dinamo acest Deaconu ???? incompatibilitate clara….sa raspunda Deaconu, pardon bricheta….panorama pusa in fruntea arbitrajului...jos cu acest magar impostor....trebuie pus la zid pt ceea ce face in numele CCA....

param0unt
param0unt  •  15 Septembrie 2019, 10:45
Postat de doomsday2000 pe 14 Septembrie 2019, 22:09

Ce eliminare visați, mă ? Ăla de la botoșani își bagă intenționat capul în cotul dinamovistului, galben pentru simulare

Dinamo trebuie sa mai fure pe fc bot. (fcînb 2) încă 4-5 ani pentru a echlibra furturile cu arbitri la care a fost supusă la botosani! Sper ca croitoru sa raspunda in fața comisiilor asa cum a facut- o si prunea dupa meciul cu cfr.cluj.

reddog_forever
reddog_forever  •  14 Septembrie 2019, 23:03

Il cunosc personal pe George (arbitrul). Este stelist, chiar daca este politist. Nicio legatura cu ce spune Porumboiu.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează