FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Au venit transferurile! Doi jucători au ajuns la București, iar marți urmează să semneze cu Dinamo

Simon Terwase Zenke, pe vremea când juca la Tubize
Simon Terwase Zenke, pe vremea când juca la Tubize

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 18:36

Dinamo e la un pas să perfecteze alte două transferuri, după ce "câinii" s-au înțeles deja cu fundașul stânga albanez Naser Aliji, 24 de ani.

Doi fotbaliști au sosit la București în această seară, iar în cursul zilei de marți vor semna cu echipa din "Ștefan cel Mare", anunță TV Digi Sport. Este vorba despre mijlocașul central algerian Rachid Ait-Atmane, 25 de ani, și de mijlocașul lateral nigerian Simon Terwase Zenke, 29 de ani.

Rachid Ait-Atmane, fotbalist despre care se știa deja că va ajunge la Dinamo, are 25 de ani și este liber de contract din vară după despărțirea de Sporting Gijon. Are 28 de meciuri în campionatul Spaniei și a mai jucat la juniorii lui Lens, la Tenerife și Waasland-Beveren.

Pe vremea când evolua la Sporting Gijon B, presa din Spania a scris despre faptul că Rachid Ait-Atmane a intrat în vizorul lui Real Madrid Castilla,echipa secundă a "galacticilor". Până la urmă, mutarea nu s-a mai materializat. 

700.000 €este cota lui Rachid Ait-Atmane, potrivit transfermarkt.com

Marea noutate este însă venirea lui Simon Zenke, un mijlocaș lateral dreapta care poate evolua pe toate pozițiile din atac. Ultima oară, acesta a jucat în liga a doua belgiană, la Tubize.

Zenke a jucat de-a lungul carierei la Strasbourg B, Strasbourg, Samsunspor, Nancy, Istanbul BB, Șanliurfaspor, Karabukspor și Tubize.

Vezi și: A dat Rednic lovitura? Noul transfer a fost dorit de Real Madrid și e bun prieten cu un om de bază din echipa "galacticilor"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
gazistu
gazistu  •  06 Noiembrie 2018, 15:02

se reface dynamo...foarte bine ca aduc straini, ca romanii is slabi, comisionari si numa dupa salarii mari umbla....uite exemplu, Gazul cu Fofana, Luis Aurelio, Fortes, Ely, Caiado, Chamed, etc....uite unde suntem. Cu romanii sezonul trecut eram la retrogradare, pana sa-i aduca pe Rondon & Co. DAca ramaneau

zecs93
zecs93  •  06 Noiembrie 2018, 02:36
Postat de morzadobflicster pe 05 Noiembrie 2018, 19:14

Scula de jucator, ce mai.... 28 de meciuri in 4 ani la Sporting Gijon B e mult peste nivelul lui Dinamo...

prostalaule, a jucat in primera division, a jucat si in segunda, dar acolo si locu 10 castiga titlu aici la pas !!!

zecs93
zecs93  •  06 Noiembrie 2018, 02:35

Hmm algerianu e piesa, garantez ca e bun de tot, iar acest angolez, nu mi se pare mai bun decat era ze kalanga, acum sper sa ma contrazica !!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează