FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Bendeac l-a luat la mișto pe un fotbalist de la FCSB: "Vă dați seama, capitala Spaniei e Barcelona că acolo joacă Messi"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 14:24

Mihai Bendeac a realizat un sketch în cadrul show-ului de comedie "În puii mei", de la Antena 1, în care l-a imitat pe Ovidiu Popescu, mijlocașul de la FCSB, care a fost poreclit "Lampard" de Gigi Becali.

Actorul l-a pus pe personaj în ipostaza de a fi pe băncile școlii și de a fi luat la întrebări de profesorul de geografie. Sketchul poate fi urmărit mai jos.

De-a lungul timpului, Mihai Bendeac a mai imitat personaje din fotbalul românesc precum Gigi Becali, Anghel Iordănescu, Victor Pițurcă, Mircea Lucescu, Gică Hagi sau Ilie Dumitrescu.

VIDEO mai jos:

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (72)
826978110754508
Sirbu Cristea  •  06 Martie 2018, 17:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  06 Martie 2018, 03:54

Cred ca a vrut sa-l imite pe Budescu.

gica_barosanu
gica_barosanu  •  05 Martie 2018, 18:31
Postat de loduvic pe 05 Martie 2018, 15:12

Titeleeeeeee, pacat ca nu intelegi capitalismul!!!.. In capitalism, asculti de ala care te plateste! Nu iti place, mergi la altul! Daca Gigi te plateste si iti cere sa pierzi meciul, pai il pierzi, fara discutii!

Acesta este unul dintre membrii celebrei peluza roz bon-bon, platiti de patron sa pozeze in galerie. E interesant faptul ca ei ii fac m3rc3nari pe jucatori insa de patronul george becali nu zic nimic, absolut nimic niciodata, ei nu au nimic de spus impotriva implicarii patronului la echipa, ei nu au nimic de spus impotriva jignirilor constante la adresa jucatorilor, ei au ce au cu jucatorii care dupa declaratia patronului, Au ascultat ordinul acestuia! insa ei canta pt culori. Da-ti-le cateva sute de euro si canta si la nunti si la botezuri. Marii Stelisti.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează