FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Bogdan Andone îi mai cere transferuri lui Becali: „Avem lotul la limită” + Soluția extremă pentru postul de fundaș stânga

Articol de - Publicat duminica, 21 iulie 2019 11:08

Bogdan Andone i-a transmis din nou lui Gigi Becali că are nevoie de jucători pentru a completa lotul, mai ales după plecările lui Robert Ion și Cristian Dumitru la Academica Clinceni. Roș-albaștrii i-au prezentat astăzi pe Thierry Moutinho (28 de ani, mijlocaș) și Diogo Salomao (30 de ani, mijlocaș).

„Sunt bucuros că au reușit să vină cei doi jucători. Aveam mare nevoie și din punct de vedere numeric, dar și valoric. E un sezon lung și aveam nevoie de ei. Avem nevoie de jucători în continuare. Știm foarte bine problema fundașului stânga.

Prin plecările lui Robert Ion și Dumitru am rămas cu lotul la limita de 18 jucători. Ca să poți face față în campionat și cupele europene mai avem nevoie de transferuri, cel puțin din punct de vedere numeric”, a declarat Bogdan Andone în cadrul conferinței de presă. 

 

filip, noul fundaș stânga!

Cum FCSB are mari probleme pe postul de fundaș stânga și cum Mihai Roman, apărător de conjunctură, s-a accidentat, Bogdan Andone a discutat cu mijlocașul Lucian Filip (28 de ani) despre posibilitatea de a-l juca pe acel post.

„Filip poate fi o soluție pentru postul de fundaș stânga dacă ne întoarcem în urmă cu 10 ani, când acolo era postul lui de bază. Chiar am vorbit cu el legat de acest subiect. Să vedem dacă vom transfera ceva acolo. Indiferent de fundașul stânga care va veni se va adapta repede”, a adăugat Andone.

 Vezi și:

VIDEO Thierry Moutinho și Diogo Salomao, prezentați la FCSB! „N-am presiune să joc împotriva lui Dinamo” + Cum a primit oferta fostul jucător de la CFR

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
2171460602981395
Vasile Moldovan  •  22 Iulie 2019, 03:07

nu mai stați pe gânduri luați pe ganea și e rezolvată problema

958984520821048
Sorin Dreyer  •  21 Iulie 2019, 19:36

Mai nea Jiji,mata,care esti om bun si Razboinicul Luminii, pune-ti un pic mintea la contributie,lasa-l pe *** ca bate campii,si ia-l pe Pantaru de la Iasi,ca e bun si ieftin,si e luptator ca matale si are armata facuta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

risc_mix
risc_mix  •  21 Iulie 2019, 14:04

Bogdane, ai devenit obraznic. Cum îți permiți tu să-i ceri ceva lu ne-a gigi? Păi nu te-ai prins că la fcsb vin doar jucătorii care-i plac lui, nu ce trebuie sau ce vor antrenorii? Ia vezi, poate ai soarta lui Dică.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează