FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO // Bogdan Vintilă explică situația lui Planic la FCSB + De ce nu evoluează Cristi Manea: „Eu asta i-am zis patronului”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 octombrie 2019 11:24

Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani) a vorbit despre situația fundașului central Bogdan Planic, cel care va intra în ultimele 6 luni de contract începând cu luna ianuarie și ar putea negocia cu orice echipă.

„Planic e jucătorul FCSB-ului, se antrenează ireproșabil și sunt foarte mulțumit de el. E un jucător profesionist care-și vede de treabă. Patronul n-a ajuns la echipă până acum. 

Ar ajuta jucătorii (n.r. venirea lui Becali la baza din Berceni), pentru că dacă dai 100% ai posibilitatea să primești o mărire de salariu”, a declarat Bogdan Vintilă.

„Manea nu are ritm de joc”

Antrenorul roș-albaștrilor a vorbit și despre fundașul dreapta Cristi Manea, care a bifat doar două meciuri ca titular la FCSB, deși în sezonul trecut era o piesă importantă la CFR Cluj și în naționala României.

„Eu n-am spus că Manea nu e pregătit 100% fizic. Eu i-am zis patronului că nu are ritm pentru a juca 90 de minute, e diferit. El trebuie să se antreneze. Eu am un lot atât de bun încât oricine intră să joace o poate face foarte bine”, a mai spus Vintilă.

Vezi și:

HERMANNSTADT - FCSB // Iulian Cristea, laude pentru antrenor: „A făcut din noi o echipă de învingători” + Ce spune despre biserica de la Berceni: „Nu știu dacă e benefic”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (3)
bigbolo
bigbolo  •  24 Octombrie 2019, 22:32
Postat de chronic pe 24 Octombrie 2019, 15:44

vintila, ritmul nu il faci jucand?

Nu, in ritm intri antrenandu-te. Titular intri doar cand ai ritm deja. Gigist amator...

chronic
chronic  •  24 Octombrie 2019, 15:44

vintila, ritmul nu il faci jucand?

1144431205572495
Dragos Gavrilescu  •  24 Octombrie 2019, 13:02

naivii din csa chiar nu vad ca talpan e la fel de insetat de putere si orbit de propria-i persoana ca si becali. cum sa faca talpan academie la csa? nu vedeti delirul aici? talpan e juristul csa. JURIST - ati inteles? nu e nici sef de sectie de fotbal sau ceva pe aproape. nu are cum un jurist sa aiba atributii sa faca o academie. Marcel e si el la fel de naiv ca altii, o sa intre in malaxorul birocratiei militare si o sa ii stea in gat mai repede decat crede. o sa fuga inapoi in germania in maxim 3 luni. si inca o chestie - ce legatura are pensia cu proiectul academiei? il cumparam pe Marcel inapoi cu pensia si apoi il dam *** la talpan? voi nu vedeti aici oribilitatea? nu vedeti ca se repeta scenariul becali intr-o alta forma? talpan statea prin loja la steaua aia care nu era steaua. ne-am pierdut toti mintile? nu mai avem ratiune, logica, bun simt? sigur poate legea sa dea brandul oricui, dar un om imbatat de propria-i persoana putem toti sa ne dam seama cine este, nu avem nevoie de tribunale pentru chestii evidente.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close