FOTBAL  »  Superliga  »  JIUL PETROȘANI

VIDEO EXCLUSIV Alin Simota, fostul patron de la Jiul Petroșani, recunoaște că a făcut compromisuri: „Am acceptat anumite lucruri pentru a promova”

Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timișoara, și Alin Simota
Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timișoara, și Alin Simota

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2019 11:58

Alin Simota, fostul patron de la Jiul Petroșani din perioada 1999-2012, a dezvăluit la GSP Live că a făcut compromisuri pentru a ajuta echipa să promoveze.


„Când am promovat în Liga 1 am simțit că trebuie să fim lângă jucători și să-i ajutăm, că altfel lucrau acele «indirecte», cum li se spunea meciurilor aranjate. Contracandidații noștri nu stăteau cu mâinile în sân, pentru că și ei investiseră.

În ultimele meciuri am făcut tot ce se putea pentru a nu pierde, am acceptat niște lucruri pentru promovare ... Înțelegeți ce vreți. Erau lucruri care se întâmplau. Puteau fi bani sau influențe politice”, a dezvăluit Simota la GSP Live.

Jiul Petroșani a promovat ultima dată în Liga 1 în anul 2005 și a retrogradat doi ani mai târziu.

Vezi și:

EXCLUSIV VIDEO Alin Simota, fostul patron de la Jiul Petroșani, dezvăluiri incredibile: „Jucătorii pariau pe scor exact chiar la casa de pariuri a soției unuia dintre ei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează