FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan explică de ce a căzut transferul lui Gnohere în Egipt: „Niciodată n-o să fac bani negri cu Gigi Becali”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 10:54

FCSB // Anamaria Prodan (47 de ani) a explicat în această dimineață motivul pentru care transferul lui Harlem Gnohere (31 de ani) în Egipt, la Ahly Cairo, a picat. 

„Eram în stadiul în care se negocia pentru transfer. Da, se încerca să se scoată mai mulți bani pentru agenți. Cu Gigi Becali am avut această înțelegere de la început. Niciodată n-o să fac eu cu Gigi Becali ceva bani negri. 

Cei de acolo n-au mai vrut să facă transferul, egiptenii au luat cu 500.000 un jucător de 25 de ani din Austria”, a spus Anamaria Prodan, agentul lui Gnohere, la emisiunea GSP Live. 

Gigi Becali, detalii incredibile despre transferul lui Gnohere în Egipt: „Le-am zis că trimit scrisoare la DNA”

Recent, Gigi Becali se arătase nemulțumit de faptul că cei care intermediază transferul încearcă să obțină un comision consistent de pe urma transferului lui Harlem Gnohere. 

„Să vedem ce se va întâmpla cu Gnohere, pentru că cei care se ocupă de transfer mi-au zis că e 100% transferat și eu l-am lăsat acasă. După aceea, au zis «Da, dar noi am obținut 1.800.000 pe el și ne-ai da și nouă un milion»

Băi, voi sunteți nebuni? Cum să vă dau eu un milion? Dăm și impozit la statul român 150.000 de euro. Le-am zis «Stați să trimit o scrisoare către Ministerul Finanțelor și la DNA». Alți oameni au făcut pușcărie pentru așa ceva”, spunea Becali miercurea trecută. 

Vezi și: 

Dan Petrescu ia titluri, Gigi Becali crește copii » Cealaltă dimensiune a rivalității CFR Cluj - FCSB: campioana, printre cele mai „bătrâne” echipe din Europa!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cfrcj666
cfrcj666  •  20 Ianuarie 2020, 13:38

:)))))) Pai are ciobanu vreun firfiric alb? Cam toti is din inselaciuni si trafic de influenta...

invinctus
invinctus  •  20 Ianuarie 2020, 12:46

De bun ce este nici parlitii aia nu l au vrut . ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua_vs_fc_fcsb
steaua_vs_fc_fcsb  •  20 Ianuarie 2020, 11:11

Același articol de săptămâna trecută. Băi, dacă sunteți în până de idei, faceți un articol despre situația financiară de la FC FCSB. Vedeți cum stau cu salariile și cu bănuții. Fiindcă de 2 ani nu au mai prins Europa. Nu au mai vândut jucători. Acum încearcă să scape de câți mai mulți pt a minimaliza plățile lunare. Și colac peste stână, mai vin și deciziile în procesele intentate de Steaua București. Falimentul e aproape. Scrieți despre asta, nu cai verzi pe pereți, Prodanca și de ce a picat transferul lui Gnohere. Fiindcă au fost implicați mai mulți șarlatani. D'aia a picat. Unde sunt 2 șarlatani, treaba e pe jumate pierdută. Unde sunt 3 sau mai mulți, ori e hiper țeapă pt cineva, ori nu se face.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează