FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Dinamo, dorită în continuare de un oligarh „mai bogat decât toți miliardarii români la un loc”: „Am vorbit și săptămâna trecută”

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2019 12:58

Exact acum un an, în aprilie 2018, Gazeta Sporturilor publica în exclusivitate informația că avocatul elvețian Ralph Oswald Isenegger, considerat avocatul de casă al oligarhilor ruși, negociază cumpărarea clubului Dinamo în numele unor investitori nenumiți.

Negocierile, în care a fost implicat și omul de afaceri Adrian Thiess, au picat după mai multe schimburi dure de replici între Thiess, Cornel Dinu și președintele lui Dinamo, Alexandru David.

Prezent azi în studioul GSP Live, Adrian Thiess a dezvăluit detalii din culisele negocierilor și susține că vânzarea clubului Dinamo către investitorii interesați nu este un subiect închis.

VEZI AICI DECLARAȚIILE LUI THIESS DE LA GSP LIVE

 

 

“În spatele lui Isenegger e cineva foarte puternic. Eram în Emirate, la o masă mare la care au participat oameni foarte importanți din lumea fotbalului mondial. La un moment dat, după multe ore, unul dintre personaje m-a abordat în mod direct: “Măi, Adriane, am o întrebare? Suntem interesați de Dinamo București”. Am început să zâmbesc.

I-am promis personajului respectiv, care nu e un om simplu, e un om extrem de bogat, toți miliardarii noștri la un loc nu au banii lui…i-am promis că mă interesez.

Am discutat și acum de curând cu el. Totul e deschis. Dar de data aceasta vom proceda puțin altfel”.

Thiess refuză să divulge identitatea potențialilor investitori. El susține, însă, că nu e vorba de frații Grigori și Igor Surkis, cei mai influenți oameni din fotbalul ucrainean.

În timpul emisiunii, Thiess a divulgat faptul că a câștigat deja de pe urma negocierilor pentru preluarea lui Dinamo, chiar dacă tranzacția nu s-a realizat nici până acum:

“Am cerut și am primit instant o sumă cu cinci zerouri, spre șase, doar pentru că am discutat. Mai era un onorariu de succes, din șase spre șapte cifre, și un loc pentru mine în Consiliul de Administrație la Dinamo".

Deși a solicitat un loc în conducerea clubului, Thiess are, însă, o imagine deformată despre Dinamo. El a scăpat un “porumbel” în timpul emisiunii, legat de palmaresul clubului.

  • Thiess: Tu stadion nu ai. Echipă, să mă ierte Dumnezeu, brand nici atât, culori nici atât, mai e…am un lapsus…că probabil nu e prea mare. Palmaresul.
  • Reporter: Jigniți clubul Dinamo. Are titluri multe.
  • Thiess: Am făcut o glumă.

18 titluri de campioanăare Dinamo, ultimul câștigat în 2007. De asemenea, clubul are în palmares 13 Cupe ale României

În direct, Thiess a trimis câteva înțepături către Cornel Dinu, cel cu care a avut un dialog public vulgar în aprilie 2018.

“Să știți că talentul, faptul că ai citit cinci biblioteci, că ai cuvinte alese, că știi să pui metaforele într-un context frumos nu are nicio legătură cu caracterul. Nu fac referire la cineva anume. Este trist când vezi că anumite legende îmbătrânesc într-un mod urât. Dânsul am înțeles că a creat un fond, a spus că noi suntem niște impostori și cumpără dânșii Dinamo. L-au cumpărat, că nu mai știu?”.

CITEȘTE AICI DETALII DESPRE NEGOCIERILE PURTATE DE THIESS ÎN 2018

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (32)
113087319635072
Constantin Constantin  •  10 Aprilie 2019, 02:50
Postat de dinamo_forever_77 pe 09 Aprilie 2019, 18:25

FU MI GE NE !!!!

Asa ceva e imposibil , de necrezut ...sa reluam , mincinosul asta spune ca a cerut si a primit o suma cu 5 zerouri spre 6 , doar ca a discutat , nu ? Si nu platesc 6,7 milioane cat cere Negoita ...chiar e de noaptea nebunilor ... nici macar nu are clasa in a a minti ..

1213785285311900
Adrian Ionica  •  09 Aprilie 2019, 21:05

Acest thiess ma ***...un *** mort de foame ..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  09 Aprilie 2019, 18:25

FU MI GE NE !!!!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează