FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL CONSTANȚA

VIITORUL CONSTANȚA // Decizia luată de club » Gică Popescu: „E o situație pe care nu o putem controla și ne e teamă”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 18:17

Președintele Viitorului, Gică Popescu, spune că la club s-au luat măsuri preventive în privința jucătorilor, în situația actuală a pandemiei de coronavirus.

„E o situație incredibilă. Nu vorbesc neapărat de întreruperea competițiilor, ci de acest virus care a lovit întreaga lume. Suntem nevoiți să așteptăm. Nu știm ce se va întâmpla nici măcar mâine, așa că să facem pronosticuri pe termen lung mi se pare cel puțin riscant. Era normal ca FRF să ia o astfel de hotărâre. 

Lucrul care trebuie să ne preocupe pe toți este acela de a respecta toate indicațiile care ni se oferă în fiecare zi. Să stăm acasă, să intrăm cât mai puțin în contact cu lumea, astfel încât această nebunie generală să se termine cât mai repede.

Zilele acestea am tot discutat. Am luat hotărârea de a trimite toți copiii acasă, pentru că e o situație pe care nu o putem controla și ne e teamă ca nu cumva, în perioada în care aceștia stau la noi în hotel, să se infecteze. Cum toată lumea a luat această decizie, de a întrerupe activitățile, am întrerupt-o și noi. Trimitem copiii acasă, iar când situația se va calma, ne vom relua activitatea. Vorbesc de situația de la copii și juniori. Nu știu ce vom face (n.r. la echipa mare), noi eram pregătiți pentru meciul de mâine. Rămâne să vedem ce vom face la nivelul echipei mari. Nu am luat o hotărâre”, a spus Gică Popescu, la TV Digi Sport.

Comisia de Disciplină a FRF va judeca evenimentele grave petrecute după Clinceni - Viitorul 2-3 » Ce riscă Academica

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează