FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

Oficialul lui FC Argeș îl face praf pe fostul antrenor al piteștenilor: „El stătea cu țigara electronică în gură la antrenamente, altceva nu făcea”

Constantin Schumacher (dreapta), fost antrenor FC Argeș
Constantin Schumacher (dreapta), fost antrenor FC Argeș

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 13:36 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 13:53

Viorel Tudose, finanțator și membru în Consiliu de Administrație al lui FC Argeș, l-a atacat pe Constantin Schumacher (46 de ani), fostul antrenor din acte al piteștenilor.  

Oficialul grupării din Trivale a spus despre fostul tehnician al „vulturilor violeți” că nu făcea nimic la club, în afară de „a fuma din țigara electronică”. 

Dan Petrescu și-a făcut praf jucătorii, iar Cristi Balaj i-a luat partea: „Îl susțin”
CFR CLUJ
Dan Petrescu și-a făcut praf jucătorii, iar Cristi Balaj i-a luat partea: „Îl susțin”

Viorel Tudose îl atacă pe Constantin Schumacher, fostul antrenor al lui FC Argeș: „Are în bagajul lui de cunoștințe doar 50 de cuvinte”

Constantin Schumacher l-a atacat pe Viorel Tudose pe 8 martie, atunci când și-a dat demisia de la FC Argeș. Atunci, acesta spunea că la echipă decide un om care dă 2-3 lei”. Viorel Tudose a venit astăzi cu replica. 

„Am văzut că Schumacher spune de mine că eu îmi fac doar reclamă pe spatele lui FC Argeș, dar a ajuns acest individ să vorbească de mine? Voi stați de vorbă cu un individ care are în bagajul lui de cunoștințe doar 50 de cuvinte? S-a făcut și manager acum și știe el sub ce formă am adus eu bani la FC Argeș? 

Păi, el e unul dintre principalii vinovați pentru situația în care ne aflăm acum. El în afară de a sta cu țigara electronică în gură la antrenamente nu făcea nimic la FC Argeș. De ce nu a venit Schumacher după cantonamentul din Austria să ne spună de Prepeliță ceea ce a spus spre finalul mandatului lui Prepe, atunci când a simțit că i se clatină scaunul celui care i se dădea prieten? 

A început să îl vorbească pe Prepe doar când a simțit că nu mai are Prepe zile multe și a crezut că îl punem pe el principal, nu? Păi, Schumacher avea cap pentru o asemnea pălărie? 

Unde a antrenat Schumacher până atunci și ce performanțe a făcut? Mă luați cu Rapidul lui de prin Liga 4? Dar așa a făcut și cu Croitoru. A început să dea din gură spre final vrute și nevrute. 

Credea la fel că dacă dă din gură îl vom da lui apoi echipa pe mână”, a declarat Viorel Tudose, potrivit Prosport. 

Viorel Tudose nu l-a iertat nici pe Marius Croitoru: „Haosul în care se află FC Argeș a fost creat de el”

Pe 21 martie, Viorel Tudose a intervenit la GSP Live și l-a luat în colimator și pe Marius Croitoru, fostul antrenor de facto al piteștenilor, despre care a spus că este principalul vinovat pentru situația dificilă de la echipă. 

„Marius Croitoru a creat un haos la Pitești! Haosul în care se află clubul a fost creat de Marius Croitoru. Echipa a fost blocată de domnul Croitoru. Eu nu am fost de acord cu aducerea lui. 

Nu a mai jucat nimic! A fost blocată de total de metodele domnului Croitoru și de modul în care a pus problema. A avut mână liberă la transferuri, la tot, până la rezilierea de comun acord. Eu aș numi-o altfel... Înțelegeți ce vreți. 

La finalul campionatului voi spune mai multe. Au fost niște impresari îți băgau jucători pe gât și ziceau «Ți-l aduc pe ăla, dar mai ia doi». Din dorința de a lua un atacant, mai aduceam 2-3 jucători din ligile inferioare. Acolo aveau salarii de 1.500 de euro și la noi au salarii imense”, a spus Viorel Tudose. 

Citește și: 

Nelu Varga a cheltuit o sumă uriașă! Cât a plătit pentru ca CFR Cluj să scape de datorii

Dan Petrescu s-a văitat din nou: „Cei de pe banca lui CFR nu au CV” » De ce nu a avut dreptate „Bursucul” când și-a criticat jucătorii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  05 Aprilie 2023, 07:42

Măi, domnule *** Croitoru s-a auto-teleportat pe banca Argeșului, nu l-ai adus tu ? Din start era clar că Croitoru era un eșec pentru echipă, n-avea nicio treabă pe-aici, dar nu l-ai adus tu ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dmandmandefy
Dmandmandefy  •  03 Aprilie 2023, 20:16

Praf in ochi ... Tudose și Gentea au preluat discursul politic rasist și naționalist al PSD și dau vina pe jucătorii străini. Discursuri de genul asta vin perfect să întâmpine grijile saracilor needucați de pe stadion care își închipuie că au venit străinii pe salarii mari sa ne ia slujbele :))). Nimeni nu zice că de fapt prepeliță și vladoiu au lăsat echipa cu sanse la playoff și departe de retrogradare, sa nu mai vorbim de performantele din anii trecuti. Nu se găsește nici un ziarist să întrebe de ce dau vina pe prepeliță și vladoiu, când singura vina o are primarul și șleahta lui de incompetenți, care nu caută decât validare electorală, acesta fiind și motivul pentru care l-au demis pe prepeliță.

therealreddog33
therealreddog33  •  03 Aprilie 2023, 20:08
Postat de nucu43 pe 03 Aprilie 2023, 14:00

Nu inteleg din ce postura vorbeste acest domn: nu este patron al echipei, nu este actionar, este doar un sponsor, pe langa multi altii. De aceea se afla echipa unde se afla.

Vorbește din postura de gropar al echipei, împreună cu Gențea. Echipa a ajuns unde e în principal "datorită" ăstora 2. S-au băgat în permanenta peste antrenori și conducători. Și mai grav, Gențea din postura de "Becali" pe bani publici. Iar acum, în loc sa își asume greșelile și sa muncească sa repare ce au stricat, dau în toți ceilalți. Toți sunt de vina doar ei nu. Pai mai Tudose, cine l-a pus pe Croitoru antrenor, nu tu cu Gențea? De ce nu îți asumi asta?!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează