FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vlad Chiricheș și un comentariu surprinzător despre revenirea FCSB în Ghencea: „N-a mai fost același spirit”

Vlad Chiricheș / foto: GSP
Vlad Chiricheș / foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 12:54 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 13:15

Vlad Chiricheș, vedeta reîntoarsă vara aceasta la FCSB după 10 ani petrecuți în străinătate, a comentat informația momentului în fotbalul românesc, aceea că echipa lui Gigi Becali va putea evolua în Ghencea în derby-ul cu CFR Cluj de duminică.

Chiricheș, singurul component al actualei echipe care a evoluat din postura de jucător pe vechea arenă din Ghencea, a fost întrebat despre senzațiile care-l încearcă odată cu revenirea pe stadionul unde scria istorie în urmă cu un deceniu. Apoi, într-un acces de sinceritate, fundașul central de 33 de ani a recunoscut că nu a mai simțit același spirit în momentul în care a pășit pe noul stadion «Steaua» în tricoul echipei naționale.

Anunț-surpriză despre Vlad Chiricheș pentru returul FCSB - CSKA 1948
FCSB - CSKA 1948
Anunț-surpriză despre Vlad Chiricheș pentru returul FCSB - CSKA 1948

Vlad Chiricheș: „Am jucat cu naționala în Ghencea și n-a fost același spirit ca pe vechiul stadion”

„E o veste extraordinară, sper să se umple stadionul, iar asta să ne dea «aripi» și să facem un joc extraordinar cu CFR. Vrem să câștigăm și să ne menținem în top, acolo unde ne e locul. 

Nu știu, eu am jucat și cu echipa națională acolo (n.r. - în Ghencea) și cred că n-a fost același spirit care era pe vechiul stadion. Dar e un stadion nou, frumos. În general, [lucrul] nou e, cumva, ciudat. 

Dar e vorba de obișnuință și sunt sigur că, dacă vom juca de mai multe ori acolo, ne vom simți extraordinar. Cred că merităm să jucăm acolo și sper să evoluăm în cât mai multe meciuri în Ghencea”, a afirmat Vlad Chiricheș, într-un interviu pentru Orange Sport. Despre „depersonalizarea” noilor stadioane care iau locul arenelor de modă veche a scris și Ioana Mihalcea, editorialist GSP.

Vlad Chiricheș și un comentariu surprinzător despre revenirea FCSB în Ghencea: „N-a mai fost același spirit”
Chiricheș și Deac se vor reîntâlni în Ghencea după aproape 10 ani / Imagine din arhiva GSP de la un FCSB - CFR jucat în „Templu”

Peste 22.000 de bilete vândute deja pentru FCSB - CFR Cluj 

FCSB joacă din nou pe arena din Ghencea după mai bine de 8 ani, iar fanii vicecampioanei vor umple până la refuz stadionul. Mihai Stoica anunță că peste 22.000 de bilete din 27.500, câte vor fi scoase la vânzare, au fost deja achiziționate.

Din 27.540 locuri vandabile, am trecut de 22.000. Vom păstra și pentru casele de bilete pentru a veni în sprijinul celor care n-au acces online, doar că, probabil, vor rămâne foarte puține”, a anunțat managerul general al celor de la FCSB, pe contul personal de Facebook.

Recordul de spectatori pe stadionul Ghencea s-a înregistrat la meciul CSA Steaua - Dinamo 2-0, disputat în aprilie 2023, când au fost 21.522 de oameni în tribune.

VIDEO Helmut Duckadam, prima reacție după ce FCSB a primit „verde” pentru Ghencea: „Ambiții și circ ieftin”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Mihai Stoica, impresionat de un fotbalist adus în această vară de FCSB: „Cu jucători precum el câștigi campionatul”

„Bombă” în mercato? » Becali tânjește după o vedetă din Superligă: „Îmi place mult și înțeleg că vinde”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează