FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Chiricheș la FCSB? Italienii anunță: „Se vor întâlni curând”

Vlad Chiricheș // foto: Imago Images +6   FOTO
Vlad Chiricheș // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 12:01 / Actualizat vineri, 16 iunie 2023 12:23

O publicație apropiată de Cremonese anunță că echipa din Cremona ar lua în calcul orice ofertă care vine pe numele lui Vlad Chiricheș (33 de ani). Fundașul central este dorit la FCSB, dar Gigi Becali l-ar vrea liber.

Vlad Chiricheș este marea dorință a lui Gigi Becali în acest mercato. Finanțatorul FCSB l-a ofertat pe internaționalul român și așteaptă răspunsul acestuia, numai că în calea transferului stă angajamentul pe care Chiricheș îl are la Cremonese.

Fundașul central este legat de clubul din Cremona până în 2024, astfel că probabilitatea ca el să plece liber este mică, deși Gigi Becali se bazează pe acest lucru.

Dragomir, bulversat: „De ce nu e la națională? Ar fi primul meu titular!”
KOSOVO - ROMÂNIA
Dragomir, bulversat: „De ce nu e la națională? Ar fi primul meu titular!”

Ce spun italienii despre situația lui Vlad Chiricheș, dorit de Gigi Becali la FCSB

Publicația locală Calcio Cremonese susține că echipa din Cremona ar lua în calcul orice ofertă care ar veni în această perioadă pe numele lui Chiricheș. Asta pentru a nu-l pierde gratuit vara viitoare, când i-ar expira contractul.

„Situația lui Vlad Chiricheș va fi evaluată atent de către club. Există riscul de a-l pierde gratis anul viitor, așa că orice ofertă care va veni pe numele lui în următoarele săptămâni va fi luată în calcul.

Chiricheș oferă puține garanții în ceea ce privește numărul de meciuri (a jucat doar 16 din 38 în acest sezon de campionat) din cauza problemelor musculare recurente, dar atunci când este apt a demonstrat că poate face diferența.

Clubul se va întâlni curând cu el pentru a înțelege dacă este dispus să joace în Serie B”, scriu italienii.

Transferat cu două milioane de euro de la Sassuolo în vara lui 2022, Chiricheș nu a jucat la Cremonese atât de mult cât și-ar fi dorit. Accidentările l-au limitat la doar 17 apariții pentru echipa din Cremona, 16 în Serie A, una în Cupa Italiei.

Mai multe știri despre stranieri:

Rareș Burnete, golgeterul român al campioanei din Primavera, împarte o pasiune inedită cu Zidane și Totti + Vrea deja la seniori: „Lecce sau în altă parte”

Cosmin Olăroiu a semnat! Cum a fost prezentat tehnicianul român

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  16 Iunie 2023, 14:06

vine accidentat, pleaca accidentat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează