FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vlad Chiricheș, titular direct în derby-ul cu Rapid? » Răspunsul clar al lui Elias Charalambous: „Da, sunt șanse”

Vlad Chiricheș
Vlad Chiricheș

Articol de - Publicat vineri, 08 martie 2024 16:01 / Actualizat vineri, 08 martie 2024 23:52

Vlad Chiricheș (34 de ani) a revenit în lotul lui FCSB la meciul din etapa trecută, 1-0 cu Petrolul. Fundașul central a jucat ultima dată pe 28 august 2023, în înfrângerea echipei sale cu UTA Arad, scor 1-2. Chiricheș a suferit atunci o ruptură musculară în minutul 73 al meciului.

  • Rapid - FCSB se joacă sâmbătă, de la ora 20:00. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și este televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Antrenorul lui FCSB, Elias Charalambous (43 de ani), a prefațat derby-ul cu Rapid din ultima etapă a sezonului regulat al Superligii și a vorbit despre șansele ca Vlad Chiricheș să joace încă din primul minut cu Rapid.

Raul Rusescu vede o diferență zdrobitoare înainte de Rapid - FCSB
RAPID - FCSB
Raul Rusescu vede o diferență zdrobitoare înainte de Rapid - FCSB

Elias Charalambous, despre posibilitatea ca Vlad Chiricheș să joace titular cu Rapid: „Da, sunt șanse”

„Chiri va fi alături de noi, săptămâna trecută s-a antrenat alături de echipă și, da, sunt șanse să joace mâine!”, a declarat tehnicianul FCSB-ului în conferința de presă premergătoare derby-ului cu Rapid.

Fundașul central Siyabonga Ngezana (26 de ani), integralist în toate meciurile jucate de FCSB în acest an, nu va putea evolua împotriva lui Rapid, fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Raul Rusescu: „Vlad Chiricheș va fi pionul principal în apărarea FCSB”

Raul Rusescu, dublu campion cu FCSB, fost coleg cu Vlad Chiricheș în 2012 și 2013, nu are dubii. Noul expert GSP Live a tranșat dilema:

„Din punctul meu de vedere, nu există dubii: în momentul în care Chiri este pregătit 100%, apt de joc, el este pionul principal în apărare. Așa văd eu lucrurile.

Chiar dacă Ngezana și Dawa au jucat bine, nu există dubiu din punctul meu de vedere. Ar trebui să fie titular, absolut. Nu știu lângă cine, depinde, dar eu așa cred, va fi 100% pionul principal.

Chiricheș e de alt nivel. La cum văd eu lucrurile, va aduce un mare plus atât defensiv, cât și pe faza ofensivă, știm foarte bine că ajută pe faza de construcție, un lucru care se va dovedi important în play-off”.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO GSP LIVE » Raul Rusescu nu are dubii cine îl poate înlocui pe Ngezana în derby-ul cu Rapid: „Dacă este apt Chiri, va juca titular”

Vezi și alte știri:

Laboratorul acuzat de Halep contraatacă » Răspuns oficial după acuzațiile frontale ale Simonei
HALEP, VICTORIE LA TAS
Laboratorul acuzat de Halep contraatacă » Răspuns oficial după acuzațiile frontale ale Simonei
Miza financiară a intrării în play-off » Diferență majoră între locurile 6 și 7 + cât primește campioana
PLAY-OFF
Miza financiară a intrării în play-off » Diferență majoră între locurile 6 și 7 + cât primește campioana

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
mutulica10
mutulica10  •  09 Martie 2024, 11:26

cu dawa si chiriches ai siguranta zero in aparare :))

fibra
fibra  •  09 Martie 2024, 08:36

Rusescu parca a picat de undeva.Da dar ca "expert" poate sa spuna orice enormitate?

gazistu
gazistu  •  08 Martie 2024, 19:15

Fereasca sf.... cu asta titular; o sa piarda titlul!! O trebuit sa piarda 3 campionate , ca Gigi sa-si dea seama ca Vlad e un portar de Voluntari; Pai cu Vlad in poarta au pierdut 3 campionate, la orice sut iti dadea emotii, sa nu mai zic gafele, mingile scapate, pasele si degajarile la adversar, iesirile la corner, pe sub minge, etc... toate astea in 3 sez ... pana cand Gigi o adus alt portat, tot tanar, care incet incet s-o impus titular, datorita sigurantei si valorii.. asa si cu Chiriches asta.. daca strica cuplul DAWA-NGHEZANA, care se inteleg cel mai bine,si il baga pe groaprul asta ... e clar ca o sa piarda campionatul; Chiri e un gafeor inascut!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează