FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contestă revocarea lui Vlad Iacob și numirea lui Andrei Nicolescu drept administrator special la Dinamo: „Da, avocații au descoperit!”

Unul dintre acționarii minoritari ai „câinilor”, Dinamo Socios (0,03 la sută), a transmis suporterilor că a angajat avocați care să studieze dacă deciziile luate în cadrul Adunării Acționarilor de la club au cadru legal
Unul dintre acționarii minoritari ai „câinilor”, Dinamo Socios (0,03 la sută), a transmis suporterilor că a angajat avocați care să studieze dacă deciziile luate în cadrul Adunării Acționarilor de la club au cadru legal

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2023 19:14 / Actualizat vineri, 18 august 2023 19:47

Acționar minoritar, ”Dinamo Socios” a transmis că avocații contractați de asociație au găsit ”inadvertențe și contradicții legale” în urma hotărârilor AGA de ieri de la club

Mandatul lui Andrei Nicolescu ca administrator special la Dinamo 1948, după revocarea lui Vlad Iacob, începe cu o contră din partea unuia dintre acționarii minoritari ai grupării.

Prima contră oficială după numirea lui Andrei Nicolescu: „Inadvertențe și contradicții legale”

Mai exact, "Dinamo Socios" (0,03% din acțiuni), a transmis că va contesta în justiție deciziile Adunării Generale a Acționarilor (AGA) de ieri, 17 august, revocarea lui Vlad Iacob și numirea ca administrator special al lui Andrei Nicolescu.

Inițial, ieri, cei de la "Dinamo Socios" au emis un comunicat prin care îi informau pe susținătorii roș-albilor că au contractat o casă de avocatură care să reprezinte asociația la ședința AGA și să studieze situația "din teren".

Astăzi, în urmă cu puțin timp, reprezentanții "Dinamo Socios" au răspuns unui suporter care postase o întrebare la comunicatul de pe Facebook. "Pe scurt, se va contesta în instanță revocarea lui Vlad Iacob, da sau nu?", a întrebat respectivul fan.

"Da, pentru că avocații acționarilor minoritari prezenți au descoperit inadvertențe și contradicții legale", au replicat cei de la "Dinamo Socios" ca răspuns oferit suporterului respectiv.

128de acțiuni a avut inițial "Dinamo Socios", 28 de acțiuni le-a cedat deja lui Andrei Cionca, alte 28 vor intra legal în posesia lui Sorin Preda

Andrei Nicolescu, primul interviu ca administrator special: „Nu e vorba de dușmănie, dar nu mai pot colabora cu Vlad Iacob” » Ce promite să facă la Dinamo
DINAMO
Andrei Nicolescu, primul interviu ca administrator special: „Nu e vorba de dușmănie, dar nu mai pot colabora cu Vlad Iacob” » Ce promite să facă la Dinamo

Ce s-a întâmplat în ședința AGA, ieri

Joi, 17 august, a fost Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) la Dinamo 1948, iar Vlad Iacob a fost revocat din poziția de administrator special al clubului, locul său fiind luat de Andrei Nicolescu.

Acționarul majoritar al "câinilor", Red&White, a votat pentru revocarea din funcția a lui Vlad Iacob. Votul a fost decisiv, având în vedere cuantumul acțiunilor.

Reprezentanții ACS FC Dinamo și Dinamo Socios (alături de Andrei Cionca), acționari minoritari, au votat împotriva revocării lui Iacob, în condițiile în care APCH și Dorin Șerdean nu au fost reprezentați la ședință.

Vizavi de numirea lui Andrei Nicolescu în funcția de administrator special, ACS FC Dinamo și Dinamo Socios s-au abținut de la vot.

Dinamo Socios a motivat decizia: "Avocații vor acționa în consecință cu prevederile legale"

Aseară, Dinamo Socios a emis un comunicat prin intermediul paginii de Facebook în care și-a anunțat intențiile vizavi de AGA. Printre altele, Dinamo Socios a transmis suporterilor că a angajat o firmă de avocatură, care va studia situația!

"Porunca a doua este aceasta:

"Sa nu-ți faci chip cioplit şi nici asemănare a vreunui lucru din câte sunt în cer, sus, şi din câte sunt pe pamant, jos, şi din câte sunt in apele de sub pamânt! Sa nu te inchini lor, nici să le slujeşti lor" (Ies. 20, 4-5).

Asociația Dinamo Socios - Oficial nu şi-a propus decât respectarea temeiurilor legale şi a legislației în vigoare în ceea ce priveşte bunul mers economico-juridic al societaților comerciale aflate în insolvența.

Altfel spus, Dinamo Socios a contractat o firmă de avocatură specializată în acest sens pentru a fi reprezentată corect din punct de vedere juridic în AGA, niciunul dintre membri neavând pregătiri profunde pentru dezbaterea situației actuale din cadrul SC Dinamo 1948 pentru a fi trimis să reprezinte asociația în AGA.

Acestea fiind zise, avocații ADS ne-au reprezentat şi vor acționa în consecință pe tema adunării generale exact în conformitate cu prevederile legale!

Preferăm să facem totul "ca la carte" fără a fi "părtaşii" sau "aliații" nimănui din interiorul clubului! Pentru că singura noastră icoană ... e Dinamo Bucuresti !

Noi nu cunoaştem altă religie, decât cea alb-roşie. Tocmai de aceea, rugăm insistent ca "elemente destabilizatoare" să nu acuze nefondat asociația şi membrii acesteia de acțiuni împotriva "bunului mers al clubului"! Noi nu ne facem chip cioplit şi nu ne închinăm nimănui", au transmis cei de la Dinamo Socios prin intermediul unui comunicat.

Ovidiu Burcă răspunde insinuărilor lui Vlad Iacob despre relația lui cu Andrei Nicolescu: „Sunt heterosexual”

Citește și alte știri:

Mesaj acid al lui Eugen Voicu după înlocuirea lui Vlad Iacob: „Lua decizii de unul singur și nu colabora cu nimeni! A preferat să facă alte jocuri”

„Câinii” dau năvală la Voluntari! Dinamo i-a cerut scuze asistentului Mircea Orbuleț și a făcut o promisiune

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
Barna
Barna  •  19 August 2023, 21:52
Postat de sdoru pe 18 August 2023, 21:33

Marea Asociație Dinamo Socios nu au bani de hârtie igienica și contractează avocați :) În afara de circ ca a-ți făcut frustraților??? Îi contestați munca lui Zavaleanu??? Deoarece el s-a ocupat de tot.... Dinamo Socios.... doar prin circ ieșiți în fata :)

Au găsit "inadvertențe"!÷)))

creeperno534
creeperno534  •  18 August 2023, 22:31

Dinamo Socios= Dinamo Badea

sdoru
sdoru  •  18 August 2023, 22:12

Acești membri patetici din Dinamo Socios vor contesta munca lui Zavaleanu??? Deoarece administratorul judiciar s-a ocupat de toată procedura :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează