FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - DINAMO 2-1

Vladislav Blănuță, sincer după ce a ratat o mulțime de ocazii în meciul cu Dinamo: „Nu am fost pe partea mea astăzi”

FCU Craiova a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, în runda #24 din Superliga.
FCU Craiova a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, în runda #24 din Superliga.

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2024 21:56 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 23:22

FCU Craiova a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, în runda #24 din Superliga. Vladislav Blănuță își reproșează ratările imense pe care le-a avut în acest meci.

Oltenii s-au impus prin golurile semnate de Yassine Bahassa ('13) și Juan Bauza ('52). Dennis Politic ('63) a redus din diferență, dar „câinii” nu au avut forța de a egala pe final. 

Ca la ei, la nimeni! Scene caraghioase pe „Oblemenco”: Dinamo, încurajată de 4 galerii! În total, 200 de fani!
FCU CRAIOVA - DINAMO
Ca la ei, la nimeni! Scene caraghioase pe „Oblemenco”: Dinamo, încurajată de 4 galerii! În total, 200 de fani!

După această victorie, Craiova ocupă locul 10, cu 30 de puncte, în timp ce Dinamo este „lanterna roșie” a Superligii, cu doar 16 puncte.

La finalul meciului, Vladislav Blănuță a fost supărat că nu a reușit să înscrie, chiar dacă a avut mai multe ocazii, din poziții ideale. El speră să învețe din acest meci și să marcheze în următoarele etape.

Vladislav Blănuță, după ce FCU Craiova a învins Dinamo: „Cred că cel mai important este să învăț din asta”

„Suntem fericiți pentru cele 3 puncte și pentru faptul că i-am făcut fericiți pe cei din tribune. A fost o partidă grea, mai ales pentru mine, am ratat foarte mult. Am încercat până la final să ajut echipa cu un gol sau cu o pasă decisivă, dar se pare că nu am fost pe partea mea astăzi.

Cred că nu am fost destul de focusat. Multumesc staff-ului că are încredere în mine. Cred că cel mai important este să învăț din asta, iar pe viitor o să înscriu. 

Suntem puțin mai liniștiți acum, dar nu foarte, clasamentul este foarte strâns și vrem să fim cât mai sus. Ne-am propus să fim cât mai sus. Uneori câștigi, alteori pierzi, dar cel mai important e să lupți”, a spus Vladislav Blănuță, pentru Prima Sport.

VIDEO. Declarație surprinzătoare a lui Mititelu despre marea rivală: „Îmi doresc foarte mult ca Dinamo să rămână in Liga 1”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Patriche și Velkovski, ridiculizați de Bauza » Gol GENIAL marcat în FCU Craiova - Dinamo
FCU Craiova - Dinamo
Patriche și Velkovski, ridiculizați de Bauza » Gol GENIAL marcat în FCU Craiova - Dinamo
Cu ce i-a șocat Nana Antwi pe cei de la FCSB: „N-am întâlnit așa ceva!”
FCSB
Cu ce i-a șocat Nana Antwi pe cei de la FCSB: „N-am întâlnit așa ceva!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
tivireli
tivireli  •  03 Februarie 2024, 09:37

Cred ca Blanuta a clacat psihic, după o saptamana in care a stiut ca va fi titular si s-a temut ca nu-i va mulțumi pe cei din staf, patron, fani. Sigur nu a prea dormit gândindu-se ca va juca varf titular, si s ajuns la ora meciului stors de energie. Pacat, putea linisti pe toata lumea.

RaduSibiu84
RaduSibiu84  •  02 Februarie 2024, 23:34

Nicio diferenta intre el si Louis Munteanu. Ratangii groaznici amandoi, dar totusi faptul ca ajung in pozitii de finalizare este un mare plus.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează