FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FCSB 1-1

VOCILE GAZETEI CFR Cluj - FCSB, comentat LIVE de Dan Udrea, Ovidiu Ioanițoaia și Remus Răureanu

CFR Cluj - FCSB, comentat LIVE de Dan Udrea, Ovidiu Ioanițoaia și Remus Răureanu
CFR Cluj - FCSB, comentat LIVE de Dan Udrea, Ovidiu Ioanițoaia și Remus Răureanu

Articol de , , - Publicat duminica, 09 aprilie 2023 20:34 / Actualizat duminica, 09 aprilie 2023 23:15

CFR Cluj - FCSB 1-1, derby-ul etapei a treia din play-off-ul Ligii 1, a fost comentat LIVE pe GSP.RO de Dan Udrea (redactor-șef adjunct GSP), Ovidiu Ioanițoaia (director GSP) și Remus Răureanu (reporter special GSP). Mai jos poți citi opiniile lor de dinaintea meciului, de la pauză și de la final.

CFR Cluj - FCSB 1-1. La final: 

Dan Udrea: „CFR a fost mai bună în prima repriză, când a și marcat și a condus pe merit. Apoi, a renunțat să mai joace și a crezut că poate să facă ceea ce făcea în sezoanele trecute, să țină de rezultat. N-a fost de acord Florinel Coman, care a marcat un gol senzațional, după care a fost irezistibil în alte câteva faze. 

Le-a ratat, astfel că și golul și situațiile irosite parcă au fost cu dedicație specială pentru cel care l-a lansat în fotbalul mare, Gică Hagi. Fiindcă Farul e principala beneficiară a acestei remize. La cum au arătat CFR și FCSB, distanța față de Farul ar trebui să fie mult mai mare. Pentru că joacă fotbal, iar derby-ul din Gruia a produs doar pseudofotbal”

Ovidiu Ioanițoaia: „Confirmând după pauză revirimentul din finalul reprizei 1, FCSB a reușit să restabilească egalitatea prin Fl. Coman. Acesta a transformat magistral o lovitură liberă din marginea careului mare și, în plus, s-a dovedit inspirat și periculos la fiecare acțiune. Ca atare, merita desemnat MVP-ul partidei. 

La rându-i, parcă debusolată de ieșirea lui Bârligea, accidentat, CFR n-a mai avut aplombul inițial și așa s-a ajuns, echitabil, la un egal ce le menține pe cele două formații în lupta pentru titlu. Dar și, spre necazul lor, le îndepărtează de liderul Farul”

Remus Răureanu: „Se îngroașă gluma, Farul chiar e favorită să câștige campionatul! Și l-ar merita, nu ar fi normal să fie campioni Muhar, Cvek, jucători de play-out cu care CFR doar și-a încărcat bugetul. Nu poți să fii suporterul lui Cvek, nu al lui Coman, un fotbalist cu adevărat talentat care ar merita să fie tratat mai frumos dacă lumea i-ar ignora problemele din viață personală

CFR Cluj - FCSB 1-0. La pauză:

Dan Udrea: CFR a fost atât de agresivă, încât FCSB aproape că s-a sufocat doar încercând să treacă în terenul advers. De ajuns la poarta lui Scuffet a ajuns întâmplător și pe acțiuni mai degrabă individuale, dovadă că duce lipsă de antrenor. În schimb, CFR și-a construit toate ocaziile pe joc colectiv și pe scheme special pregătite la faze fixe, dovadă că are antrenor de calitate. FCSB să-i mulțumească lui Târnovanu fiindcă e doar 1-0.

Ovidiu Ioanițoaia: „O repriză vie, CFR mai directă și mai insistentă, clară în acțiuni. Ceea ce se va reflecta, logic, și pe tabela de marcaj, modificată de Bârligea în minutul 19. FCSB a început timid și ezitantă în apărare, mai ales în banda ei dreaptă. Acolo unde Krasniqi l-a păcălit în câteva rânduri pe Sorescu. S-ar fi făcut 2-0 dacă Târnovanu n-ar fi salvat providențial la o pătrundere a aceluiași Krasniqi. Cum vicecampioana a revenit puternic spre final, uriașă ratare a lui Miculescu, afirm că încă nu-i nimic decis

Remus Răureanu: FCSB joacă de parcă nu ar avea antrenor. Nu se apără, nu atacă, nu ii aduce mingea lui Compagno, atacantul care e un spectator în meciul acesta. Jocul rămâne echilibrat doar datorită lui Tarnovanu. Dacă Miculescu valorează aproape doua milioane de euro, și o scobitoare trebuie sa coste mii de euro!”

CFR Cluj - FCSB. Înainte de meci:

Dan Udrea: „Dacă ar decide bugetul de salarii, derby-ul e de 1 solist. Raportat la cotele jucătorilor, ar trebui jucat mai degrabă 2, deși la FCSB nu sunt oamenii care au lucrat golul victoriei de la ultima dispută directă: Edjouma și Tavi Popescu. Ținând cont de anvergura antrenorilor, pe bilet ar apărea Handicap CFR -1.5 goluri. X-ul apare doar în duelul portarilor și în singurul rezultat care ar ține ambele echipe în continuare în lupta pentru titlu”

Ovidiu Ioanițoaia: Absențe în ambele tabere la ciocnirea dintre cea mai experimentată echipă din SuperLigă și, în opinia mea, cea mai valoroasă. La CFR nu joacă Boateng și Camora, dar nu-i de mirare căci se știa că-s indisponibili. În schimb, lipsa lui Edjouma surprinde la FCSB. Chiar mai mult decât titularizarea lui I. Cristea și, după 8 luni, a lui Ov. Popescu. Poate că Edjouma are toxiinfecție alimentară sau poate că lăsarea lui acasă, mijlocașul francez nu figurează nici ca rezervă!, face parte din strategia patronului de a-și da cu stângul în dreptul”

Remus Răureanu: „Egalul doar le-ar păcăli și le-ar încurca rău pe amândouă, numai victoria ar păstra-o pe una aproape de Farul în clasament și ca moral pentru restul sezonului. CFR nu mai e de speriat, dar există în continuare Deac, un monument de ambiție și cel mai titrat fotbalist din istoria clubului. FCSB depinde de Coman, singurul jucător ieșit din comun

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB:

Omul care a decis ultimul CFR Cluj - FCSB nu a prins lotul! GSP a aflat de ce nu se află nici măcar pe bancă
CFR CLUJ - FCSB
Omul care a decis ultimul CFR Cluj - FCSB nu a prins lotul! GSP a aflat de ce nu se află nici măcar pe bancă
Varga ar fi cedat presiunilor lui Petrescu » Decizia luată înainte de CFR Cluj - FCSB
CFR - FCSB
Varga ar fi cedat presiunilor lui Petrescu » Decizia luată înainte de CFR Cluj - FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  10 Aprilie 2023, 11:49
Postat de leu.mr pe 10 Aprilie 2023, 10:00

"Se îngroașă gluma" ??? Farul joaca cel mai bun forbal !!!

Farul a jucat fix precum Steaua contra Craiovei ...diferența a fost făcută că unora li s a dat penalty...

leu.mr
leu.mr  •  10 Aprilie 2023, 10:00

"Se îngroașă gluma" ??? Farul joaca cel mai bun forbal !!!

unulobisnuit
unulobisnuit  •  10 Aprilie 2023, 00:44
Postat de 1973 pe 09 Aprilie 2023, 21:59

În minutul 45 penalty clar refuzat echipei Steaua, identic cu cel acordat echipei Farul Constanța în meciul cu CSU Craiova. Să mai plângă Balaj la televiziuni că echipa CFR Cluj este furată de arbitri.

Măi ochi de șoim, voi vă doriți numai pomeni? De-aia meritați să vi se spună veșnica pomenire!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează