FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - PETROLUL 2-2

Liviu Ciobotariu, discurs dur la flash-interviu, după ce l-a auzit pe Marius Avram: „E prea mult! Cum să spui așa ceva?”

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 22:56 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 09:26

Liviu Ciobotariu, antrenorul de la FC Voluntari, l-a atacat dur pe arbitrul Sorin Costreie, după remiza cu Petrolul, scor 2-2. Tehnicianul a fost deranjat și de analiza arbitrajului, făcută de Marius Avram. 

Doua, fundașul dreapta al „lupilor galbeni”, a egalat în minutul 88 cu un șut in afara careului. 

Inițial s-a dictat ofsaid, pentru că s-a considerat că mai mulți jucători ai Petrolului aflați în afara jocului l-au împiedicat pe Mihai Popa să vadă mingea. 

Ulterior, „centralul” Sorin Costreie a văzut faza la VAR și a decis că petroliștii nu l-au influențat pe portar.

Liviu Ciobotariu, discurs dur la flash-interviu, după ce l-a auzit pe Marius Avram: „E prea mult! Cum să spui așa ceva?”
Faza golului marcat de Doua/ captură: Prima Sport

Marius Avram a declarat la emisiunea „Digi Sport Special” că decizia finală a fost corectă, fapt care l-a enervat pe Ciobotariu. Antrenorul l-a atacat pe fostul arbitru la flash-interviu.

Liviu Ciobotariu, discurs manifest după Voluntari - Petrolul 2-2

„E prea mult. Am stat în birou, am analizat fazele. Eroul principal a fost arbitrul. Nu a prins o zi bună. Nu ai cum să nu vezi cartonaș roșu la Irobiso. Poate nu a vrut. 

M-am uitat la emisiune la Digi și e ceva fantastic. Cum adică să spui că nu era ofsaid? L-am auzit pe domnul Avram. Cum să spui că nu e ofsaid? E clar că Irobiso e pe direcția mingii. Popa nu a văzut. Te duci la VAR și validezi golul. 

Eliminat după ce a împins arbitrul! 2 galbene în 2 minute în Superligă
FC VOLUNTARI - PETROLUL 2-2
Eliminat după ce a împins arbitrul! 2 galbene în 2 minute în Superligă

Cine a jucat fotbal, simte dacă nu e ok arbitrajul. E clar că nu e ok ce a făcut Nemec (n.r. - împingerea lui Iulian Călin, al patrulea arbitru), dar nu l-a împins, doar l-a atins. În spiritul jocului, nu dai galben, că a pus mâna pe el. Regulamentar e acoperit, poate trece cu vederea. 

Suferim. Armaș e accidentat, Nemec va fi suspendat multe etape. Știam că va fi greu, dar să arbitreze cu aceeași unitate de măsură. E prea mult. Nu ai voie să nu vezi asemenea lucruri. 

Am văzut că au spus că a fost roșu la Irobiso (n.r. - călcătură pe tendonul lui Armaș). Dar VAR-ul de ce este? Cei de acolo nu au văzut? Domnul Horia Mladinovici (n.r. - arbitrul VAR) nu a văzut? 

Eu n-am întâlnit așa ceva, am jucat și eu fotbal. Mi se pare prea mult. În ideea în care ai VAR. Păi, tu nu vezi că Armaș e călcat? Are ruptură, eu am rămas fără fundaș central. 

Irobiso, care trebuia să ia roșu, scoate penalty care nu a fost

OK, Petrolul e echipă bună, cu atmosferă frumoasă. Dar vrem și noi să participăm, însă văd că balanța se înclină spre adversarii noștrii”, a spus Ciobotariu la flash-interviu.

Marius Avram: „Decizia arbitrului a fost corectă”

„De la linie nu poate să aprecieze dacă acei jucători obstrucționează câmpul vizual al portarului, adică dacă portarul vede sau nu mingea în momentul șutului. 

El ridică fanionul considerând că da, cei de la VAR analizează faza, iar din concluzia lor rezultă că ei erau în dreapta portarului și nu obstrucționează câmpul vizual. 

În plus, ei nu fac niciun gest spre minge, ci se feresc de ea. De aceea l-au chemat pe arbitru, aici nu s-a apreciat dacă este sau nu ofsaid, ci este o fază interpretabilă, dacă obstrucționează vederea. Este interpretabilă, nu factuală. 

Este corectă din punctul meu de vedere. Portarul nu e mascat, poate vedea mingea. Poate nu vede din cauza unor fundași, nu din cauza celor aflați în ofsaid”, a spus Marius Avram despre golul de 2-2, la „Digi Sport Special”, înainte de intervenția Ciobotariu.

VIDEO Gicu Grozav, declarații după FC Voluntari - Petrolul 2-2: „Ne mulțumește acest punct”

Citește și:

MM Stoica a făcut anunțul momentului: „Sunt deja discuții cu posibili cumpărători” + „Nu mă văd în club fără Gigi”
FCSB
MM Stoica a făcut anunțul momentului: „Sunt deja discuții cu posibili cumpărători” + „Nu mă văd în club fără Gigi”
Patronul din Liga 1 se pronunță pro-Becali și cere o măsură RADICALĂ: „Să se rejoace meciul cu Rapid!”
RAPID - FCSB 1-0
Patronul din Liga 1 se pronunță pro-Becali și cere o măsură RADICALĂ: „Să se rejoace meciul cu Rapid!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
braveheartro
braveheartro  •  25 Aprilie 2023, 13:45

Rapidului i-au anulat un gol mai valabil ca ăsta. În meciul cu Mioveni din tur. A șutat Papeau direct în vinclu din 16 m, portarul a rămas statuie. Și s-a trezit ăla de la VAR că ar fi fost un jucător al Rapidului pe direcția mingii. Dar șutul a fost atât de bine tras că puteau să fie 3 portari în poartă că tot statuie rămâneau. Și? N-a mai sărit nicio trompetă fcsb-istă să ne ia apărarea.

FCUCraiova
FCUCraiova  •  25 Aprilie 2023, 09:36

Asta e baiatul alui cu folcloristele

FCUCraiova
FCUCraiova  •  25 Aprilie 2023, 09:35

Portarul nu e mascat, poate vedea mingea. Poate nu vede din cauza unor fundași, nu din cauza celor aflați în ofsaid”, a spus Marius Avram =))))))))) *** in stil pur comunist, acest Avram

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează