FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Preferatul lui Gigi Becali, drum liber spre FCSB » Adrian Mititelu a făcut anunțul

Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache
Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache

Articol de - Publicat marti, 27 februarie 2024 21:32 / Actualizat marti, 27 februarie 2024 22:30

Adrian Mititelu, finanțatorul de la FCU Craiova, a declarat că Yassine Bahassa (31 de ani), mijlocașul ofensiv al echipei, va pleca liber de contract la vară.

Bahassa e în ultimele luni de contract cu oltenii și nu vrea să își prelungească înțelegerea. Pentru el, o variantă ar fi transferul la FCSB, unde e dorit de Gigi Becali, care a anunțat anul trecut că îl va luat gratis în această vară.

Costantino, declarații cu lacrimi în ochi după ce a fost demis de Mititelu: „În viață, respectul e cel mai important”
FCU Craiova
Costantino, declarații cu lacrimi în ochi după ce a fost demis de Mititelu: „În viață, respectul e cel mai important”

Adrian Mititelu: „Bahassa e liber în iunie”

„Situația lui Bahassa nu s-a schimbat. El rămâne liber în iunie și să fie sănătos”, a declarat Adrian Mititelu, în cadrul aceluiași interviu în care a anunțat că l-a demis pe antrenorul Giovanni Costantino, la finalul remizei cu Poli Iași, scor 1-1.

Mititelu a numit și jucătorul care l-a impresionat cu Iași, și anume Jibril Ibrahim, atacantul care a marcat golul oltenilor: „Mie mi-a plăcut mult Jibril. A arătat că trebuia băgat mai demult, dacă era după mine îl băgam. Poate eram departe în clasament cu el”.

Gigi Becali: „Pe Bahassa pot să îl iau la FCSB liber de contract”

Preferatul lui Gigi Becali, drum liber spre FCSB » Adrian Mititelu a făcut anunțul
Yassine Bahassa // foto: Imago

„M-am interesat și am aflat niște lucruri despre Bahassa. Pe Bahassa pot să îl iau la FCSB liber de contract în vară. De ce să mai plătesc bani pe el dacă l-aș putea lua liber de contract?

Nu vreau să mă cert cu Mititelu, dar eu așa am aflat despre Bahassa. Am aflat că la vară rămâne liber de contract”, declara Becali în toamna anului trecut.

Bahassa poate să acopere 3 posturi, extremă stânga, extremă dreapta și mijlocaș ofensiv, în spatele atacantului. Are 22 de emciuri în Superliga în acest sezon, în care a marcat două goluri și a dat 3 assist-uri.

Jucătorul cotat la 600.000 de euro pe Transfermarkt a ajuns la FCU Craiova în vara lui 2022, iar în primul sezon în Bănie a jucat 42 de meciuri în toate competițiile, a dat 5 goluri și 8 pase decisive.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Adrian Mititelu, despre obiectivul rămas pentru FCU Craiova în acest sezon: „Avem nevoie de puncte ca de aer” + de ce este dezamăgit de suporteri

Citește și:

Oțelul - CFR Cluj 2-2 » Trupa lui Mutu, pas greșit în lupta la titlu! Clujenii au ratat victoria în minutul 90+6
OȚELUL - CFR CLUJ 2-2
Oțelul - CFR Cluj 2-2 » Trupa lui Mutu, pas greșit în lupta la titlu! Clujenii au ratat victoria în minutul 90+6
Scenă halucinantă pe „Arcul de Triumf” » Steward-ul dat afară de jandarmi e „umbra” lui Andrei Nicolescu!
Dinamo - Hermannstadt
Scenă halucinantă pe „Arcul de Triumf” » Steward-ul dat afară de jandarmi e „umbra” lui Andrei Nicolescu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
kuba
kuba  •  28 Februarie 2024, 09:04

Dacă se duce la FC Becali, va avea soarta lui Compagno! Ajica trebuia să ii păstreze pe Nicolo Napoli și: Compagno, Duarte , Bahassa și eram în play off! Da-i minte brutarului! Interesant ce face Marcel Pușcaș la club, în afară de a posta odată pe luna pe sociale?!

scalmer02
scalmer02  •  28 Februarie 2024, 08:37

Ce mutră de june prim are ciobanul ...!

dandana
dandana  •  28 Februarie 2024, 06:37

Oare Becali nu s-a ars nici acuma. Tot ce a luat de la mititelu a fost pierdere de bani, chiar dacă se duce gratis va cere ceva de instalare care nu va fi puțin. Și îl întreb pe Becali, bai chiar nu te-ai saturat de țepe? Este atât de bun acest jucător ca echipa Olteniei se bate la retrogradare. Se pare ca Becali nu înțelege, munca aduce performanțe, și nu dribling și apoi pierd mingea și ia gol. Dar eu cred ca va pleca la Arabi la vârsta lui, mai ia și el un ban pe acolo. Becali behăie într-una numai prosti inutile. Asta este bolnav de sindromul vedetism. Face orice sa se vadă sau audă la tv.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează