FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

VIDEO / EXCLUSIV Antrenorul-revelație din România: „E incredibil! Nu cred că a mai existat așa ceva în fotbalul nostru. A avut două oferte din Liga 1”

Florin Maxim, alături de Carlo Ancelotti
Florin Maxim, alături de Carlo Ancelotti

Articol de , - Publicat miercuri, 21 februarie 2024 17:00 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 18:12

Bogdan Apostu (41 de ani) a vorbit la GSP Live despre rezultatele obținute de Florin Maxim (42) la Corvinul Hunedoara, echipă care se află pe locul secund în Liga 2, cu 4 etape înainte de startul play-off-ului.

Agentul este uimit de parcursul antrenorului Florin Maxim, care a înregistrat numai două înfrângeri la Corvinul și niciuna la Șelimbăr, în prima sa aventură ca „principal”.

CFR Cluj dă lovitura: „Suma este de 2,5 - 3 milioane de euro”
CFR Cluj
CFR Cluj dă lovitura: „Suma este de 2,5 - 3 milioane de euro”

VIDEO. Bogdan Apostu, impresionat de Florin Maxim: „Nu cred că a mai existat așa ceva în fotbalul românesc”

Florin Maxim este unul dintre antrenorii-revelație din fotbalul românesc, cu rezultate absolut incredibile pentru orice nivel. Să nu uităm, el a venit de la Șelimbăr fără înfrângere! Are doar două înfrângeri în campionat, în ultimii 3 ani, în condițiile în care are meciuri săptămână de săptămână.

E incredibil! Eu nu cred că a mai existat așa ceva în fotbalul românesc. Să ai doar două înfrângeri în 3 ani, la două echipe diferite... Nu cred că a mai reușit cineva așa ceva”, a declarat, la GSP Live, Bogdan Apostu, agentul care realizează toate transferurile de la Corvinul. Totodată, el îl reprezintă și pe Maxim.

Ce face diferit Florin Maxim

Întrebat cum se diferențiază Maxim de ceilalți antrenori, Apostu a explicat:

„Caracterul, implicarea, devotamentul, sacrificiul, munca... Doarme 5 ore pe noapte. Chiar i-am spus să doarmă mai mult, că nu e OK. Se trezește la 5 dimineața și începe să creioneze echipa, să facă strategia de antrenament.

Trăiește pentru fotbal și respiră fotbal. Și asta se vede, pentru că nu poți să nu fii implicat și să ai rezultate. Rezultatele bune de azi sunt consecința muncii sale.

Are și un staff foarte bun, un staff de play-off-ul Ligii 1. Antrenorul principal nu poate reuși fără să aibă în spatele lui oameni pricepuți. E un tot unitar care duce la reușită. E meritul lui Max pentru tot ce se întâmplă la Corvinul”.

Antrenorul-revelație din România: „E incredibil! Nu cred că a mai existat așa ceva în fotbalul nostru. A avut două oferte din Liga 1”
Florin Maxim e din iulie 2021 antrenorul Corvinului / foto: GSP

A refuzat două echipe din Liga 1

Totodată, Bogdan Apostu a dezvăluit că Florin Maxim e hotărât să stea cât mai mult la Corvinul și că antrenorul a refuzat de curând două cluburi din Liga 1:

„E o realitate. Am refuzat două echipe din Liga 1. El și-a dorit mult să continue la Hunedoara. E apreciat acolo, e iubit, e munca lui și vrea să o ducă la bun sfârșit. E important să existe o finalitate.

Ar fi o satisfacție, o mândrie, chiar dacă nu avem drept de promovare, să terminăm pe primul loc. Ar fi pentru prima oară în istorie, nu s-a mai întâmplat ca o echipă fără drept de promovare să termine pe primul loc”.

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Bogdan Apostu

Vezi mai multe știri de actualitate:

Mutare de ultima oră în Giulești » Bergodi nu l-a vrut și și-a reziliat contractul cu Rapid
Rapid
Mutare de ultima oră în Giulești » Bergodi nu l-a vrut și și-a reziliat contractul cu Rapid
Ultimatum pentru Horațiu Moldovan: „Nu poți să-mi furi banii, nu te las! Are timp până luni, altfel mergem în judecată! E ridicol, jenant”
GSP Live
Ultimatum pentru Horațiu Moldovan: „Nu poți să-mi furi banii, nu te las! Are timp până luni, altfel mergem în judecată! E ridicol, jenant”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
luigi_nb
luigi_nb  •  21 Februarie 2024, 23:04
Postat de vilsan04ionut pe 21 Februarie 2024, 20:57

Intrebati-l pe Maxim cat era partea lui cand trantea meciurile cu Steaua, pe vremea cand juca la Farul.

tin minte in ce bataie de joc a batut penaltyul ala contra stelei.. el care a facea mingea patrata cand tragea in ea, a dat pasa la portar

magic4ever
magic4ever  •  21 Februarie 2024, 21:46

Este diferenta enorma intre liga 2 si liga 1...si Burca era zmeu in liga 2, in liga 1 ai nevoie de fotbalisti de valoare care nu vin pe 7000 euro...

dobrin
dobrin  •  21 Februarie 2024, 21:39

Văd că ușor-ușor se reface cooperativa.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează