FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Valuri de comentarii ale fanilor dinamoviști după conferința lui Burcă + Antrenorul e avertizat: „Se vor răzbuna!”

Valuri de comentarii după conferința lui Burcă » Ce i-au transmis fanii dinamoviști + antrenorul e avertizat: „Se vor răzbuna!”
Valuri de comentarii după conferința lui Burcă » Ce i-au transmis fanii dinamoviști + antrenorul e avertizat: „Se vor răzbuna!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2023 16:00 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2023 16:38

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a susținut azi o conferință de presă în care a atacat în termeni duri decizia jucătorilor de a face grevă și a nu se antrena, deși tehnicianul le ceruse să mai aibă răbdare o săptămână pentru a se rezolva datoriile salariale pe cele 2 luni restante. 

„Să le fie rușine! Să le fie rușine pentru ce au făcut zilele trecute! Nu aveau niciun drept să facă ce au făcut. Eu încerc să le dau fotbaliștilor ce se poate mai bun. De când am venit aici nu le-a lipsit nimic jucătorilor. În Liga 1 nu sunt 5 echipe care au condițiile pe care le are Dinamo.

Conducerea lui Dinamo a reacționat rapid » Ce a spus Vlad Iacob după conferința în care Burcă i-a făcut praf pe jucători
DINAMO
Conducerea lui Dinamo a reacționat rapid » Ce a spus Vlad Iacob după conferința în care Burcă i-a făcut praf pe jucători

Acest grup de jucători a picat testul loialității față de club, de oamenii care le-au plătit salariile, care le-au trimis mâncare și le-au plătit salariile. Au picat testul! Eu nu accept asta. Sunt foarte dezamăgit”, a spus Burcă.

Majoritatea suporterilor îl susțin pe Burcă

Fanii lui Dinamo au comentat intens pe rețelele de socializare conferința de presă fără precedent a lui Burcă, mare parte manifestându-și susținerea pentru acesta, la fel ca administratorul special Vlad Iacob.

Câteva comentarii ale fanilor dinamoviști în social media: 

  • „Astăzi, Ovidiu Burcă a demonstrat că este mai dinamovist decât mulți care fug de ceea ce înseamnă Dinamo acum și are o atitudine demnă de tot respectul nostru”
  • „Îmi plăcea de Burcă. De astăzi îl iubesc”
  • „Suport total pentru Ovidiu Burcă, indiferent că prindem sau nu prindem play-off-ul, indiferent cine pleacă sau rămâne dintre jucători! Discurs fără cusur, fără “perdea”, fără parti-pris-uri, realitatea pură pusă “pe masă” de acest om. Respect! Hai DINAMO!”
  • „A fost pe stilul Hagi, la nervi, dar perfect logic, bine exprimat și argumentat, spre deosebire de rege! Tsunami în toată regula!”
  • „Mă repet, nu am avut antrenor ca Burcă, cu toate numele mari care au fost la Dinamo nu au avut valoarea acestui om”
  • „Cel mai mare caracter pe care l-a avut Dinamo în ultimii mulți ani!!! RESPECT, BURCĂ, ORICE AI FACE DE ACUM ÎNCOLO!!!”
  • „Până acum eram indecis în privința lui Burcă, acum a demonstrat că e unul de al nostru! Un antrenor bun, care trebuie să crească și mai mult cu noi și noi cu el!!!”
  • „Bravo, Burcă. Toți suporterii și clubul trebuie să fie acum lângă el. S-a terminat cu dictatura jucătorilor la Dinamo”
  • „Avem antrenor, păcat ca s-ar putea să rămânem fără club”
  • „În sfârșit cineva să mai apere ceva din ce înseamnă numele Dinamo”
  • „Cei care se întorc împotriva antrenorului, AFARĂ, indiferent de nume”
  • „Spiritul lui DINAMO încă trăiește, asta vedem acum, LIVE”
  • „Felicitări, Burcă! Se vor răzbuna, mai ales românii sunt mercenari, ai grijă, sortează din ei și continuă treaba, ești perfect pentru noi”
  • „Doamne, de când nu am mai auzit DINAMOVISM pur într-un oficial al clubului ăsta. Acum cred că s-ar cumpăra bilete pe bandă rulantă numai pentru discursul ăsta care chiar oferă încredere pentru viitor”

 

AFAN reacționează după conferința de la Dinamo: „E trist că un fost jucător spune asta”
DINAMO
AFAN reacționează după conferința de la Dinamo: „E trist că un fost jucător spune asta”
Au plecat primii doi „greviști” de la Dinamo! Acord pentru rezilierea contractului
DINAMO
Au plecat primii doi „greviști” de la Dinamo! Acord pentru rezilierea contractului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  19 Ianuarie 2023, 17:02
Postat de istet10 pe 19 Ianuarie 2023, 14:52

Prostalaule te bagi in seama ca o musca in dosul noroios al calului. Ba locul tau este in mocirla diviziei B. Ramai acolo.

bah prostuleeeeeeeeeee .. asta este un articol de divizia B !!! *** in alta parte mistretule

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  19 Ianuarie 2023, 14:59
Postat de CC69 pe 19 Ianuarie 2023, 14:18

Dar daca ti se comunica de la inceput, nu de catre actionarul majoritar ci de catre oamenii care incearca sa salveze acest club, ca ei vor face tot posibilul sa asigure salariile dar ca poate exista si posibilitatea unor intarzieri la salarii ??

Nu sunt obligat sa accept asa ceva. Pe de alta parte acei oameni nu mai sunt credibili. Nici macar nu au bunul simt sa plateasac penalizari pt intarzieri. De ce invoci actionarul majoritar? Ca nu e obligatia lui. Este a lui Iacob si a lui Zavaleanu sa asigure finantarea, potrivit planului facut de Zavaleanu. Si ei nu au menirea sa incerce , aveau obligatia aia. Iar obligatia aia le revine, potrivit contractului, fara a solicita clementa de la jucatori. Pe acei oameni sa fi suparat. Nu pe jucatori.

istet10
istet10  •  19 Ianuarie 2023, 14:52
Postat de sadiku_is_back pe 19 Ianuarie 2023, 09:32

Mistrețule si aici esti ??

Prostalaule te bagi in seama ca o musca in dosul noroios al calului. Ba locul tau este in mocirla diviziei B. Ramai acolo.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează