FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Conducerea lui Dinamo, răspuns pentru familia lui Cătălin Hîldan: „Avem o înțelegere clară”

Articol de - Publicat luni, 31 octombrie 2022 08:02 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 08:12

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, l-a completat pe Vlad Iacob, administratorul special, vizavi de faptul că Dinamo are dreptul legal de a imprima pe tricouri logo-ul istoric cu chipul lui Cătălin Hîldan. Există un contract ferm în acest sens, susține conducerea grupării.

Suporterii dinamoviști au dezbătut deunăzi subiectul legat de dezvăluirea lui Cristi Hîldan, fratele „Unicului Căpitan” și ex-președinte al DDB, cum că oficialii formației din Liga 2 nu au solicitat dreptul de a folosi sigla cu chipul lui Cătălin Hîldan. 

În schimb, Nicolae Badea, pentru FC Dinamo din L4, are acceptul familiei.

Verdictul lui Porumboiu după penalty-urile date la Rapid - CFR Cluj: „De ce a căzut? A avut cădere de calciu?”
RAPID - CFR CLUJ 2-1
Verdictul lui Porumboiu după penalty-urile date la Rapid - CFR Cluj: „De ce a căzut? A avut cădere de calciu?”

După declarațiile lui Cristi Hîldan, administratorul special Vlad Iacob a declarat la finele remizei cu Slatina (0-0) că fanii „câinilor" nu trebuie să fie îngrijorați sau afectați emoțional vizavi de acest subiect: 

„Informația conform căreia am fost notificați să nu folosim acest logo este una falsă. Logo-ul pe care noi îl utilizăm aparține celor din asociația PCH și avem acordul lor pentru a-l utiliza”.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al grupării, a reiterat faptul că Dinamo 1948, echipa din L2, poate folosi fără probleme sigla cu chipul „Unicului Căpitan”. 

Dinamo folosește sigla originală cu chipul lui Cătălin Hîldan, care este înregistrată la OSIM. Avem un contract pe termen nelimitat de folosire a ei. Noi avem o înțelegere clară cu membri ai Asociației PCH care au înregistrat sigla. 

Totul este semnat, parafat, legal. Dinamo și-a onorat și își onorează gloriile, chiar și în perioade dificile, precum cea pe care o trăim de ceva timp”, a precizat Zăvăleanu pentru GSP.

Ajutorul acordat de Dinamo familiei Hîldan a fost respectat de club la literă. Iar când domnul Badea a preluat obligația plății, întrucât DDB nu a putut să preia acest detaliu, am încheiat un contract de publicitate între club și firma dânsului. Computerland a primit publicitate și a plătit, mai departe, în numele lui Dinamo acea rentă 

- Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo

Răzvan Zăvăleanu: „Cred în oameni pregătiți, nu în noroc”

Dinamo a adunat 7 meciuri fără eșec în competițiile oficiale, continuă să creadă în play-off, chiar după o perioadă în care suporterii îl apostrofau pe antrenorul Ovidiu Burcă. Șefii au mizat pe antrenorul care sezonul trecut a promovat Slatina în eșalonul secund, acum mizează pe faptul că tehnicianul poate lupta să o promoveze pe Dinamo în prima ligă.

„Burcă a făcut o treabă bună. Sperăm să continue pe această linie și să urce un nivel mai sus. Dinamo luptă pentru play-off, este evident”, a declarat Zăvăleanu. 

Jucătorii au avut liber sâmbătă, de ieri au început antrenamentele pentru deplasarea de la Miercurea Ciuc, acolo unde se va pleca miercuri, pentru partida de joi. 

„Ne pregătim să câștigăm cu Csikszereda. Până la finalul lui 2022 avem câteva bătălii, simt că echipa este pregătită, vom merge la fiecare meci la victorie. Îmi doresc să fim pregătiți. Eu nu cred mult în noroc, cred în oameni pregătiți în momentele oportune”, a comentat Burcă.

VIDEO Vlad Iacob: „Cât timp vom avea șanse să ne calificăm în play-off, vom lupta pentru asta”

Citește și:

Dinamo, contraatac în instanță împotriva lui Dorin Șerdean » „Rea credință, doar cu scopul de a tergiversa”. Noua dată-cheie pentru Dinamo

Răspuns oficial pentru dinamovistul care a acuzat un complot: „Ultimul lucru la care mă așteptam era să plece din țară când Dinamo era cu cuțitul la os”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (5)
creeperno807
creeperno807  •  31 Octombrie 2022, 22:31

Dinamo detine tot ce inseamna brand Hildan, fara Dinamo n-ar fi avut reputatie numele de Hildan

istet10
istet10  •  31 Octombrie 2022, 20:01
Postat de arnautul pe 31 Octombrie 2022, 17:31

astia ca tine, care citesc ceva, nu inteleg nimic si dupa aia se pronunta ca mari stiutori, in viata de zi cu zi se numesc functionali :))))

Mai intelectualule, vezi cum sta treaba cu utilizarea majusculelor. Ca esti cel mai functional . Sau esti chiar efectiv?

arnautul
arnautul  •  31 Octombrie 2022, 17:31
Postat de istet10 pe 31 Octombrie 2022, 10:51

Adica PCH este stapana pe numele si imaginea unei familii. Tupeu nu gluma.

astia ca tine, care citesc ceva, nu inteleg nimic si dupa aia se pronunta ca mari stiutori, in viata de zi cu zi se numesc functionali :))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează